Google ‘ s Home App Krijgt een Strakke Makeover

0
74

Google ‘ s Home app is al lang een soort van…niet goed. Maar met de release van de nieuwste van het bedrijf product—Home Hub—de app is het krijgen van een slanke makeover overeenkomen met de algehele esthetische.

Dit nieuwe Home app is volledig vernieuwd, waardoor het een veel meer moderne look en feel. Het zet smarthome controles in de voorhoede van de app, waarmee gebruikers snel toegang te lichten, thermostaten, en dergelijke direct vanaf de hoofdpagina van de app.

Het zet ook een zwaardere focus op Google Startpagina luidsprekers en Hub ‘ s uitgezonden en casting-functies, zodat gebruikers het streamen van muziek of uitzending naar deze producten met één druk op.

 

Anders, alle bekende functies zijn nog steeds beschikbaar in de vernieuwde Home app, zij het in iets andere plaatsen. Bijvoorbeeld, de “apparaten” – knop is nu vermeld als “Ontdek,” en is te vinden aan de onderkant. Er zijn ook Brose en Account knoppen aan de onderkant.

Het voelen van de nieuwe Home app is veel beter en meer intuïtief dan de vorige versie van de app, en de toegenomen focus op smarthome maakt veel zin. De update uit te rollen nu op Android en iOS.