Fortnite voor Android is Uit de bètafase en Beschikbaar op Alle Compatibele Telefoons

0
79

Kan niet wachten om uw mobiele Fortnite oplossen? Vanaf vandaag is de Android-versie van de enorm populaire battle royale titel van Epic Games voor iedereen beschikbaar is.

De Android-versie van Fortnite: Battle Royale is niet langer vereist dat een uit te nodigen, en zijn beschikbaar voor alle met een compatibel apparaat (een volledige lijst is beschikbaar op Epic ‘ s officiële website.)

Terwijl het spel was eerder beschikbaar voor alle iOS gebruikers, maanden geleden, zijn fel-verwachte Android-release kwam op een veel later tijdstip, aanraken neer in augustus. Helaas, tot op heden, het is slechts beschikbaar voor een selecte groep gebruikers, gezien het feit dat het nodig is een beta uit te nodigen om te spelen.

Het was beschikbaar voor een korte periode als Samsung exclusieve titel, wat betekent dat iedereen zonder een Samsung Galaxy apparaat specifiek had om te wachten tot na 12 augustus te krijgen in de beta. Galaxy Note 9 en Tabblad S4 gebruikers ontvangen een unieke Fortnite Galaxy skins voor die deel uitmaken van de club.

Met name Fortnite ‘ s Android-versie overgeslagen in de Google Play Store distributie service, wat betekent dat je het niet kunt downloaden via de typische kanalen. In plaats daarvan, moet u handmatig installeren via de officiële Epic Games Fortnite pagina. Epische besloten om deze route te gaan, dat betekent meer omzet voor het bedrijf, dat tegenwoordig veel door de potentiële veiligheidsrisico ‘ s die langs komen met het aanbieden van de titel als een APK (Android Pakket Kit). Als u hulp nodig hebt te pakken en te installeren van de app, hebben we een volledig overzicht van hoe dat te doen hier.

Helaas, het is verstandig om in gedachten te houden dat het proces dat je nodig hebt om door te gaan naar de app op uw telefoon, wordt aangeduid als side-loading, doet open de gebruikers tot een gastheer van potentiële veiligheidsrisico ‘ s, vooral voor beginners. Het installeren van de app handmatig betekent dat minder ervaren gebruikers zullen moeten zorgen dat ze het downloaden van het spel van de officiële bron.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet-geverifieerde downloads van derden zijn verwant aan het openen van de doos van Pandora, vol met malware, spyware of andere mogelijk gevaarlijke software die kan infecteren uw telefoon. Dit is hetzelfde proces dat Epic heeft gekozen voor op de PC, het overslaan van de traditionele kanalen, zoals Stoom, dus wees voorzichtig bij het downloaden en installeren van het spel, en zorg ervoor dat u de instructies precies als je gewoon nu in de mobiele versie van vandaag.