Fortnite för Android är Ur Beta och finns Tillgänglig på Alla Kompatibla Telefoner

0
117

Kan inte vänta på att få din mobil Fortnite fixa? Från och med idag, Android-versionen av den omåttligt populära battle royale titel från Epic Games är tillgänglig för alla.

Android-versionen av Fortnite: Battle Royale inte längre kräver en invite, och tillgänglig för alla med en kompatibel enhet (en fullständig förteckning över dessa finns på Epic ‘ s officiella webbplats.)

Samtidigt som spelet var tidigare tillgängligt för alla iOS-användare månader sedan, den hett efterlängtade Android-release kom vid ett mycket senare tillfälle, att röra ner i augusti. Tyvärr, fram till idag, det är endast varit tillgänglig för en utvald grupp av användare, med tanke på att det krävs en beta-inbjudan att spela.

Innan dess var tillgänglig för en kort period som en Samsung exklusiv titel, vilket innebär att vem som helst utan en Samsung Galaxy enheten specifikt tvungen att vänta tills efter 12 augusti för att få till beta. Galaxy Note 9 och Fliken S4 användare fått unika Fortnite Galaxy skinn för att vara en del av klubben.

Framför allt, Fortnite Android version hoppade Google Play Store distribution service, vilket innebär att du inte kan ladda ner det via den typiska kanaler. Istället, du behöver för att installera det manuellt via den officiella Episka Spel Fortnite sida. Epic bestämde sig för att gå denna väg, vilket innebär mer intäkter för bolaget, som förbryllade många på grund av den potentiella säkerhetsrisker som finns med att erbjuda den titel som en APK (Android Package-Kit). Om du behöver hjälp att ta tag i och installera app, vi har fått en fullständig genomgång om hur man gör just det här.

Tyvärr, är det klokt att hålla i minnet att den process som du kommer att behöva gå igenom för att få appen på din telefon, kallad side-lastning, inte öppet för användare upp till en mängd potentiella säkerhetsrisker, särskilt för nybörjare. Installera appen manuellt innebär att mindre avancerade användare kommer att behöva ta hand som de är att ladda ner spelet från den officiella källan.

Det är viktigt att hålla i minnet att overifierade nedladdningar från utomstående källor är besläktad med att öppna Pandoras ask, fulla med skadlig kod, spionprogram eller andra potentiellt skadliga program som kan infektera din telefon. Detta är samma process som att Epic har valt på PC också, hoppa över traditionella kanaler såsom Ånga, så ta det försiktigt när du hämtar och installerar spelet, och se till att du följer instruktionerna exakt om du just nu är att komma till den mobila versionen idag.