Waarom Doen Mijn Mac ‘ s, Pictogrammen op het Bureaublad Zeggen “Out of Space”?

0
76

Als je een nieuwe Mac, je hebt misschien gemerkt dat de woorden “Uit de Ruimte” onder de vele pictogrammen op het Bureaublad en documenten. Maak je geen zorgen, uw computer de harde schijf is eigenlijk niet de ruimte—uw iCloud-Schijf is.

Wat is iCloud?

iCloud is Apple ‘s cloud-opslag, en het houdt uw foto’ s, contacten, en zo ongeveer alles gesynchroniseerd binnen Apple ‘ s ecosysteem. iCloud-Schijf en “Geoptimaliseerde Opslag” zijn relatief nieuwe toevoegingen aan de iCloud line-up, zodat u op te slaan sommige van uw bestanden in iCloud en het opslaan van de ruimte op uw Mac de harde schijf.

GERELATEERD: Hoe te Gebruiken (of Uitschakelen) van iCloud Geoptimaliseerde Opslag op de Mac

Hier is het probleem: Die opslagruimte wordt gedeeld met de rest van iCloud en je andere Apple-apparaten zoals iPhones en iPads—en je krijgt een miezerige 5 GB op het gratis plan. Als je veel foto ‘ s, uw iCloud-schijf misschien al vol. Als u ziet dat de “Out of Space” bericht op de iconen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt meldingen zoals hieronder wordt weergegeven, naar u gestuurd om de paar uur.

Deze worden veroorzaakt door hetzelfde probleem en zal verdwijnen zodra het probleem opgelost is.

U kunt een upgrade naar 50 GB iCloud-ruimte voor slechts een euro per maand, en je kunt stimuleren dat alle de weg naar een 2 TB voor $9,99 per maand. Maar als je niet wilt worden verchroomd en dimed, kunt u zich te ontdoen van iCloud-Schijf helemaal.

Het Wegwerken van de iCloud-Schijf

U kunt uitschakelen van iCloud-Schijf onder de iCloud-instellingen in de systeemvoorkeuren. Je zou denken dat alles wat je hoeft te doen is klik op het selectievakje naast “iCloud-Schijf,” maar er is een behoorlijk grote vangst. Standaard, Apple verwijdert u een aantal bestanden die zijn opgeslagen in iCloud op je Mac, en ze is alleen beschikbaar als je weer aan. Je gaat willen zorg ervoor dat u “een Kopie” in plaats van alleen maar te klikken op de “Verwijderen Uit Mac” – knop.

Het volgende venster probeert te uploaden van de rest van uw bestanden naar iCloud, maar sinds dat kan leeftijden, het beste is gewoon om te klikt u op “Stoppen met het Updaten en Uit te Schakelen.”

Dit zal uiteindelijk zet iCloud-schijf, maar het zal ook gaan alle pictogrammen op het Bureaublad en Documenten een nieuwe map in je home directory. Dus maak je geen zorgen als je ze ziet gaan missen—je hoeft het alleen maar om ze te verplaatsen handmatig.

Wat Als ik Nog Uit de Ruimte?

Zodra iCloud-Schijf is uitgeschakeld of opgewaardeerd tot een meer redelijke grootte, de “Out of Space” meldingen moeten nu weg te gaan. Maar, als uw vaste schijf vol is, krijg je een andere melding “Schijf Ruimte Vol is.” Als je een fysieke schijf wordt uit de ruimte, je kunt niet veel doen, behalve het opruimen een aantal van de grote bestanden die u niet nodig, of ze verplaatsen naar een externe schijf.

GERELATEERD: Hoe Vind en Verwijder Grote Bestanden op Uw Mac