Utvecklare Alternativ på Pixel 3 XL Kommer att Låta Dig att “Gömma” Notch

0
89

Vare sig vi vill det eller inte, en tid präglad av “hack telefon” är väl på oss. Om du vill ha det bästa telefoner som finns, det är egentligen bara ett val: att anamma notch. Om du får en Pixel 3 XL, som är.

Android har en dold meny som heter Utvecklare Alternativ som är, tja, främst avsedd för utvecklare. Men det finns också flera häftiga tweaks för “vanliga” användare också—som alternativ för att påskynda övergången animeringar för en snabbare känsla telefonen, till exempel.

Pixel 3 XL: s variant av stock Android har en unik funktion undangömt i sin Dev Alternativ-menyn: förmågan att ändra—eller ens dölja—notch. Som framhållits av Joshua Topolsky på Twitter, möjlighet att ändra den notch på ett intressant sätt är ett nytt tillägg bara på Pixel 3 XL:

När “dölja” alternativet är aktiverat, Pixel-3 XL på ett effektivt sätt blir en Pixel 2 XL, som påpekade Mishaal Rahman på Twitter:

Så det du går, om du är i Pixel 3 XL men bara inte redo att leva som #notchlife ännu, det är ett alternativ. Vi kan inte lova att det alltid kommer att finnas, men åtminstone för nu, det är det.