Stardew Vallei Voor Mobiele Laat U Importeren in Uw PC op te Slaan Spelletjes

0
66

Stardew Vallei komt naar de iPhone, iPad en Android. Het is de volledige single-player spel met een nieuwe interface herbouwd voor touch screens. En u kunt de opgeslagen spellen importeren van een Windows PC of Mac.

Als je niet hebt gespeeld Stardew Vallei, je moet. Het is een charmante en ontspannen farming simulator dat was duidelijk een werk van liefde voor de ontwikkelaar.

Ontwikkelaar Eric Barone, ook wel bekend als ConcernedApe, onthulde het nieuws op de blog. Zo legde hij uit, dit is de volledige Stardew Vallei beschikbaar op Windows, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox Één, en Nintendo Schakelen. Het speelt bijna identiek. De mobiele versie is gebaseerd op de laatste versie 1.3 van het spel, die beschikt over een nieuwe nacht van de markt.

Stardew Vallei voor mobile devices heeft een nieuwe interface—interface, menu en de bediening, dat is gebouwd voor touch-screen gameplay. Er is ook geen multiplayer, die zou niet al te goed op een telefoon toch.

De mobiele versie laat je opgeslagen spellen importeren van Stardew Vallei op een Windows PC, Mac, en Linux. Helaas, er is geen manier om te synchroniseren met je PC—je hoeft het alleen maar om de game te kopiëren van de gegevens over via iTunes. En, als je mods in Stardew Vallei op de PC, zal dat leiden tot problemen bij het importeren van de bestanden opslaan. Mods worden niet ondersteund.

Stardew Vallei kost 7,99 dollar in de App Store met geen in-app aankopen, toen het werd uitgebracht op 24 oktober 2018. De Android-versie komt later, maar er is geen officiële lanceerdatum nog niet.

GERELATEERD: 12 Spoiler-Vrij Stardew Vallei Tips en Trucs om U Begonnen te Krijgen