Razer Presenterar En Uppdaterad Gaming Telefonen Och En Ny Mobil Controller

0
85

Om du har en ny drönare, är du förmodligen brinner av iver på lite för att ta ut det på ett par utflykter. Men innan du gör, fylla på med några tillbehör för att göra den resan i wild blue yonder allt sötare.

Ska Du Köpa Eller Uppgradera Till En Pixel 3?
av Cameron Summerson den 11 oktober, 2018

Google meddelade precis att de nyaste medlemmarna i Pixel familj, men som alltid finns det en överhängande fråga: ska du köpa en? Per normen, svaret beror på vad du använder nu. Låt oss tala om det.

Razer Presenterar En Uppdaterad Gaming Telefonen Och En Ny Mobil Controller
av Michael Crider den 11 oktober, 2018

Förra året gaming tillbehör varumärke Razer visade några huvuden med sin självbetitlade smartphone, tänkt att tilltala gamers och konkurrera med flaggskepp Android-telefoner från Google och Samsung. Den uppdaterade modellen blir uppdaterad hårdvara och några nya tricks.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Razer Presenterar En Uppdaterad Gaming Telefonen Och En Ny Mobil Controller

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 11, 2018October 10, 2018

Förra året gaming tillbehör varumärke Razer visade några huvuden med sin självbetitlade smartphone, tänkt att tilltala gamers och konkurrera med flaggskepp Android-telefoner från Google och Samsung. Den uppdaterade modellen blir uppdaterad hårdvara och några nya tricks.

Razer Telefonen 2 ser nästan identisk med den tidigare versionen, med samma 5.7-tums 2560×1440 LCD-skärm som är kantad av stora högtalare på toppen och botten. För att se vad som är nytt du behöver för att kika runt baksidan, där bilden har täckts av ett mer konventionellt glas tillbaka som gör bättre radio reception och en ny trådlös laddning spole.

Åh, och trippel-orm Razer logotyp nu lyser också med företagets signatur “Chroma” anpassningsbar RGB-program. Razer läggs en bit av faktiska funktioner här: logotypen kan blinka med särskilt färger när du få varningar från ditt samtal, e-post eller sociala nätverk, som förvaltas via Chroma program. Den första part trådlös Qi-laddare som lyser upp också, naturligtvis.

Inuti, Razer har uppgraderat telefonen med den senaste Snapdragon 845-processor och Adreno 630 GPU, som hävdar att den överträffar alla andra telefonen på marknaden (enkelt försumma att nämna andra Android-telefoner som körs på samma plattform, som mindre subtila ASUS ROG Telefonen, eller den nya grödan av iPhones). Precis som förra året, det har 8GB RAM och 64 GB lagringsutrymme plus en MicroSD-kortplats. En ånga kylelement nu går hela längden av de inre chassi.

Kameran array är dubbla 12MP skyttar på baksidan, men lägger till en optisk bildstabilisering på större objektiv. På framsidan är det en 8MP kamera utformad med live streaming i åtanke. Fingeravtrycksläsare är fortfarande inbäddad i power-knappen på sidan (avsedd för tummen).

Som den ursprungliga modellen, skärm och högtalare är stjärnor av showen. Den stora förbättringar för de tidigare är att LCD-panelen är nu mycket ljusare, för att uppnå en retina-brännande 580 nits i ljusstyrka. Den ursprungliga telefonen är 120 hz uppdateringsfrekvens och HDR färgdjup är intakt, tillsammans med stöd från stora Android-spel. Tack för att ytterligare förstärkare i båda ändar, högtalare kan nu slå över 100 decibel av buller—inte illa för något så litet. Razer var glad att tout sin “big-ass ramar och inga hack” för att rymma avancerad skärm och högtalare, att få en utgrävning på aktuella trender på sina konkurrenter.

Razer inte nämna Android-version, men företaget har varit anmärkningsvärt snabb att uppdatera sin ursprungliga design, så Android 8.1 är en given och jag skulle inte bli förvånad att se Android-9.0 “Plätt” på telefonen innan slutet av året.

Andra höjdpunkter inkluderar avkastningen i den mycket omtyckta 4000mAh-batteri, nya IP67 tätskikt, och gigabit stöd för LTE. Den glansiga tillbaka version av Razer Telefonen 2 kommer att finnas tillgänglig för pre-order på OSS i morgon med frakt kommer “snart”, med en satin tillbaka (fortfarande glas) färg alternativ som finns tillgängliga från Razer web store. Det är $800, en $100 premium jämfört med förra årets modell… men ett år senare verkar mindre löjlig bredvid de senaste dyr alternativ från Google och Apple.

En punkt av intresse: i en av de presentationsbilder Razer sade telefonen har stöd för GSM-och LTE-nät” och ingår i Verizon logotyp. Verizon fortfarande använder CDMA på de äldsta delarna av sitt nätverk, så en full retail installation via att transportören är osannolikt, men de nyare radio får stöd för sina uppgifter-bara bättre än förra årets modell.

Förutom att den nya telefonen, Razer debuterade en Mercury Vit version av sin lilla Bladet 15 bärbar dator, samt en lite tjockare budget modell med en Ethernet-port och stöd för både SSD och HD lagring, både tillgänglig senare i år. Bolaget också visade upp en uppdaterad version av sitt Hammerhead hörlurar, detta med dubbla drivrutiner i varje öra, stöd för USB-C-telefoner, och aktiv brusreducering.

Den nya Raiju Mobile controller kommer att vara av särskilt intresse för mobila spelare, med en flip-out hållare för Razer Telefonen (eller någon annan telefon som kan ansluta via Bluetooth, naturligtvis). Razer ‘ s Android-app kommer att ge spelare att anpassa känsligheten för vissa funktioner som de analoga spakarna. Det finns inga ord om pris eller tillgänglighet för laddare, hörlurar, eller controller.