Razer Introduceert Een Bijgewerkte Gaming Telefoon En Een Nieuwe Mobiele Controller

0
91

Google heeft zojuist aangekondigd de nieuwste leden van de Pixel familie, maar zoals altijd is er een dreigende vraag: moet je kopen? Volgens de norm, het antwoord hangt af van wat je nu gebruikt. Laten we over praten.

Razer Introduceert Een Bijgewerkte Gaming Telefoon En Een Nieuwe Mobiele Controller
door Michael Crider op 11 oktober 2018

Vorig jaar gaming accessoire merk Razer draaide een paar koppen met zijn titelloze smartphone, bedoeld om een beroep op gamers en concurreren met vlaggenschip Android-telefoons van Google en Samsung. Het vernieuwde model wordt bijgewerkt hardware en een paar nieuwe trucs te leren.

De Beste Verwarming Pads Voor Gerichte Warmte Therapie
door Caroline Stewart op 10 oktober 2018

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Razer Introduceert Een Bijgewerkte Gaming Telefoon En Een Nieuwe Mobiele Controller

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 11, 2018October 10, 2018

Vorig jaar gaming accessoire merk Razer draaide een paar koppen met zijn titelloze smartphone, bedoeld om een beroep op gamers en concurreren met vlaggenschip Android-telefoons van Google en Samsung. Het vernieuwde model wordt bijgewerkt hardware en een paar nieuwe trucs te leren.

De Razer Telefoon 2 ziet er bijna identiek aan de vorige versie, met dezelfde 5,7-inch 2560×1440 LCD-scherm omzoomd door enorme luidsprekers op de boven-en onderkant. Om te zien wat nieuw is moet u peek ‘rond de achterkant, waar het frame is bedekt met een meer conventionele glazen achterkant dat zorgt voor een betere radio-ontvangst en een nieuw draadloos opladen spoel.

Oh, en de triple-slang Razer logo van nu lichten te boven, met de vennootschap “Chroma” aanpasbare RGB-programma. Razer ‘ s een beetje van de werkelijke functionaliteit vindt u hier: het embleem kan met flash aangewezen kleuren wanneer je de meldingen van uw gesprekken, e-mail of sociale netwerken, beheerd met behulp van de Chroma programma. De eerste partij draadloze Qi-lader brandt goed, natuurlijk.

Binnen de Razer heeft een upgrade van de telefoon met de nieuwste Snapdragon 845 processor en Adreno 630 GPU, beweren dat het presteert beter dan elke andere telefoon op de markt (gemakshalve verwaarlozen om te zwijgen van andere Android-telefoons die draaien op hetzelfde platform als de minder subtiele ASUS ROG Telefoon, of de nieuwe oogst van de iPhones). Net als vorig jaar, het beschikt over 8 gb RAM en 64 GB opslag, plus een MicroSD-kaartslot. Een damp koelelement nu loopt over de gehele lengte van het interieur chassis.

De camera array is een dubbele 12MP shooters op de rug, maar voegt optische beeldstabilisatie op de rest van de lens. Op de voorzijde is een 8MP camera die ontworpen is met live-streaming in het achterhoofd. De vingerafdruk scanner is nog steeds ingebed in de power knop op de zijkant (bedoeld voor de duim).

Net als het originele model, het scherm en luidsprekers zijn de sterren van de show. De grote verbetering voor de eerste is dat het LCD-paneel is nu veel helderder, het bereiken van een retina-searing 580 nits helderheid. De originele telefoon 120Hz refresh rate en de HDR-kleur diepte intact zijn, samen met de steun van grote Android-games. Dankzij de extra versterkers aan beide uiteinden van de luidsprekers kan druk nu op meer dan 100 decibel van het geluid—niet slecht voor zo klein iets. De Razer was blij om te tout de “big-ass bezels en geen inkeping” voor de geavanceerde scherm en luidsprekers, in een kritiek op de huidige trends van de concurrentie.

De Razer helemaal niet over de Android-versie, maar het bedrijf is opmerkelijk snel aan een update van zijn oorspronkelijke ontwerp, dus Android 8.1 is een gegeven, en ik zou niet verbaasd zijn om te zien Android 9.0 “Koek” op de telefoon voor het eind van het jaar.

Andere hoogtepunten zijn de terugkeer van de geliefde 4000mAh-batterij, nieuwe IP67 waterdicht, en gigabit LTE-ondersteuning. De glanzende versie van de Razer Telefoon 2 zal beschikbaar zijn voor pre-order in de VS morgen met de verzendkosten komen “snel” en met een satijnen terug (nog glas) kleur optie beschikbaar van de Razer web store. Het is $800, een $100 premie ten opzichte van vorig jaar… maar een jaar later is dat minder lijkt belachelijk naast de nieuwste dure opties van Google en Apple.

Een punt van belang: in één van de presentatie dia ‘s Razer zei dat de telefoon ondersteunt GSM-en LTE-netwerken” en omvatte de Verizon-logo. Verizon maakt nog steeds gebruik van CDMA op de oudste delen van het netwerk, zodat een volledige retail uitrol via die drager is onwaarschijnlijk, maar de nieuwere radio kan de ondersteuning van data-only netwerk beter dan vorig jaar model.

Naast de nieuwe telefoon, de Razer debuteerde een Kwik-Wit versie van het verkleinwoord Mes 15 laptop, evenals een iets dikkere budget-model met een Ethernet-poort en ondersteuning voor zowel de SSD en HD-opslag, zowel beschikbaar later dit jaar. Het bedrijf toonde ook uit een vernieuwde versie van de Hamerhaai oordopjes, deze met twee drivers in elk oor, ondersteuning voor USB-C telefoons, en actieve ruisonderdrukking.

De nieuwe Raiju Mobiele controller zal met name interessant zijn voor mobiele gamers, met een uitklapbare houder voor de Razer Telefoon (of een andere telefoon die via een Bluetooth-verbinding, natuurlijk). Razer ‘ s Android app zal kunnen gamers voor het aanpassen van de gevoeligheid van bepaalde functies, zoals de analoge sticks. Er is geen woord over prijzen of beschikbaarheid voor de lader, hoofdtelefoon, of de controller.