Ontwikkelaar Opties op de Pixel 3 XL Laat U “Verbergen” de Inkeping

0
84

Of we het nu willen of niet, het tijdperk van de “getande telefoon” is goed bij ons. Als u wilt dat de beste telefoons beschikbaar, er is eigenlijk maar één keuze: omarm de inkeping. Tenzij u van plan bent om een Pixel 3 XL, dat is.

Android heeft een verborgen menu Opties voor Ontwikkelaars die is vooral bedoeld voor ontwikkelaars. Maar er zijn ook diverse gave tweaks voor “gewone” gebruikers—zoals de optie om de snelheid van de overgang animaties voor een sneller gevoel telefoon, bijvoorbeeld.

De Pixel 3 XL is de smaak van de stock Android heeft een unieke functie, verscholen in de Dev menu Opties: de mogelijkheid om te wijzigen—of zelfs te verbergen—de inkeping. Zoals benadrukt door Joshua Topolsky op Twitter, de optie voor het wijzigen van de inkeping in de interessante manieren is een nieuwe toevoeging alleen op de Pixel 3 XL:

Wanneer de optie “verbergen” is ingeschakeld, wordt de Pixel 3 XL daadwerkelijk wordt een Pixel 2 XL, als gewezen Mishaal Rahman op Twitter:

Dus daar ga je—als je in de Pixel 3 XL, maar niet klaar om te leven dat #notchlife gewoon nog niet, er is een optie. We kunnen niet beloven dat dit altijd beschikbaar zal zijn, maar in ieder geval voor nu, het is er.