Google is het Doden van Zijn Experimentele “Antwoord” App Voordat Het Had Zelfs een Kans om te Leven

0
77

Eerder dit jaar vrijgegeven Google een experimentele app genaamd Antwoord uit van de Oppervlakte 120 workshop. De app bracht slimme antwoord biedt op een paar messaging apps, niet in tegenstelling tot de smart antwoord heeft nu te vinden in de Android-Berichten en Gmail.

Het ding is, lijkt het Antwoord zal nooit het licht zien van de dag. Antwoord beta testers kreeg zojuist een e-mail uit het Gebied 120 om hen te bedanken voor het testen van Antwoord, maar de mededeling dat het ‘ experiment is nu afgelopen.”

Het bericht gaat verder met te zeggen dat het zou blijven werken voor een paar maanden, maar de kwaliteit van de ervaring zal beginnen te degraderen na verloop van tijd. Het goede nieuws is dat de Antwoorden van de kenmerken van start te maken hun weg naar andere apps—a-la-de nieuwe smart beantwoorden functies die recent hun weg naar Gmail.

Het is niet een enorme schok om te zien de standalone app voor verlaten—het is nooit echt gewerkt die goed op zijn eigen in de eerste plaats—het is leuk om te zien dat deze slimme functies maken hun weg naar andere apps. De volledige e-mail is hieronder geciteerd voor diegenen die geïnteresseerd zijn.

Hallo Antwoord van de gebruiker,

U ontvangt deze e-mail omdat u hebt geïnstalleerd de Antwoorden app van het Gebied
120 bij Google. Bedankt voor om dat te doen!

Zoals u weet, zijn Antwoord was een experiment, en dat experiment is inmiddels afgesloten.
Terwijl het misschien nog werk voor de komende maanden, kan je bugs tegen,
of zie dat de voorstellen zijn niet zo goed.

We gewerkt met teams in Google te zorgen dat de ideeën en ervaringen van
Antwoord zal voortleven in andere Google-producten.

Al het beste, en tot de volgende keer!
De Antwoorden Team op het Gebied 120