Google Dödar Sin Experimentella “Svara” – programmet Innan Det Ens Hade en Chans att Leva

0
78

Tidigare i år släppte Google en experimentell app som heter Svar ur sitt Område 120 verkstad. Appen förde smart svara funktioner för att några meddelanden apps, inte till skillnad från smart svara funktioner som nu finns i Android Meddelanden och Gmail.

Saken är den, att det ser ut som Svar aldrig kommer att se dagens ljus. Svar beta testare fick precis ett mail från Området 120 tacka dem för att testa Svara, men anger att “experimentet har nu upphört.”

Meddelandet fortsätter med att säga att det kan fortsätta att arbeta under några månader, men kvaliteten på de erfarenheter som kommer att börja brytas ned över tid. Den goda nyheten är att Svara funktioner kommer att börja göra sig till andra program—en la den nya smarta svara funktioner som nyligen gjort sin väg in i Gmail.

Det är inte en enorm shocker att se den fristående app får övergivna—det har aldrig riktigt fungerat så bra på egen hand i första hand—det är trevligt att se dessa smarta funktioner, som gör sin väg till andra appar. Den fullständiga e-citeras nedan för de intresserade.

Hej Svar till användaren,

Du får detta brev eftersom du har installerat Svara app från Området
120 på Google. Tack för att du gör det!

Som ni vet, Svaret var ett experiment, och att försöket har nu avslutats.
Medan det kan ändå fungera för de närmaste månaderna, kan du stöta på buggar,
eller se till att förslagen inte är så bra.

Vi har arbetat med grupper i Google för att se till att de idéer och lärdomar från
Svar kommer att leva vidare i andra Google-produkter.

Alla de bästa, och se dig nästa gång!
Svaret Team på Området 120