Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?

0
125

Oavsett var din värk i kroppen eller hur kall du är, värmedynor kan hjälpa dig att behandla dina muskler rätt och ge dig den djupa mysig värme som du längtar efter. Låt oss ta en titt på våra översta plockningar.

Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?
av Michael Crider på den 10: e oktober 2018

Google har infört en ny Chromecast på sin Pixel-rific händelse på tisdagen. Det är en liten förbättring med några löften. Men med sek 35 priset samt inom räckvidden för ett impulsköp, bör du uppgradera din gamla modeller?

De Bästa iPhone XS Max Fall För Varje Situation
av Jennifer Allen på den 10: e oktober 2018

Du är en glad och stolt ägare av en iPhone XS Max men du vill hålla det tryggt och säkert. Vi har tittat på de bästa iPhone XS Max fall för att skydda din mycket vacker och mycket dyr ny telefon.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 10, 2018October 10, 2018

Google har infört en ny Chromecast på sin Pixel-rific händelse på tisdagen. Det är en liten förbättring med några löften. Men med sek 35 priset samt inom räckvidden för ett impulsköp, bör du uppgradera din gamla modeller?

I ett ord, nej. Den nya Chromecast har en något snabbare processor som kan göra 60 bildrutor per sekund, 1080p-video—2015-versionen kan bara göra 1080p-30 fps eller 720p-60fps. Men den stora majoriteten av filmer på både YouTube och betalas video tjänster är 30fps, eftersom det är standard för både tv och filmer. Även pro sport program, som kan dra nytta av den extra ramar, inte dra nytta av det. Om du inte titta på en hel del av innehållet i tv-spel på YouTube och Rycka, du är mycket sällan kommer att se att snabbare, smidigare video.

Google säger att den nya modellen kommer att arbeta med Google Hem svit av produkter för att göra anslutna högtalarna, en la Sonos. Och det är snyggt… men inte något särskilt speciell. Den Chromecast som redan kan använda din TV för att strömma musik från program som Google Play Musik och Pandora, integrera det med ett Google-Hem-systemet inte lägga så mycket värde. Även om Google låser upp enheten är inaktiv Bluetooth-radio—vilket inte verkar troligt—den extra kapacitet som helt enkelt inte är värt att byta ut din tre-år-gamla-enhet.

Det finns en annan situation där den nya Chromecast kan vara värt ett köp, även för dem som redan har “hockeypuck” 2015 version. Dess förbättrade 5 ghz Wi-Fi-mottagningen är användbart om din TV är långt från ditt Wi-Fi-router, och du har märkt att din video klippa ut ibland. Om så är fallet, lättnader som stammen på ditt nätverk som skulle kunna motivera en $35 köp.

Så, om du är ständigt strömmande hög FPS-spel video eller din nuvarande Chromecast inte skära den i form av Wi-Fi-signal, stick med vad du har. Om du ska köpa en ny till en TV hur som helst, det finns ingen anledning att inte skaffa denna under den äldre modellen, men du kan överväga en 4K-kompatibel Chromecast Ultra eller en Roku Pinne för en blygsam ökning i pris.