Det Bästa Värmedynor För Riktade Värmeterapi

0
139

Förra året gaming tillbehör varumärke Razer visade några huvuden med sin självbetitlade smartphone, tänkt att tilltala gamers och konkurrera med flaggskepp Android-telefoner från Google och Samsung. Den uppdaterade modellen blir uppdaterad hårdvara och några nya tricks.

Det Bästa Värmedynor För Riktade Värmeterapi
av Caroline Stewart på den 10: e oktober 2018

Oavsett var din värk i kroppen eller hur kall du är, värmedynor kan hjälpa dig att behandla dina muskler rätt och ge dig den djupa mysig värme som du längtar efter. Låt oss ta en titt på våra översta plockningar.

Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?
av Michael Crider på den 10: e oktober 2018

Google har infört en ny Chromecast på sin Pixel-rific händelse på tisdagen. Det är en liten förbättring med några löften. Men med sek 35 priset samt inom räckvidden för ett impulsköp, bör du uppgradera din gamla modeller?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Värmedynor För Riktade Värmeterapi

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | oktober 10, 2018October 10, 2018

Oavsett var din värk i kroppen eller hur kall du är, värmedynor kan hjälpa dig att behandla dina muskler rätt och ge dig den djupa mysig värme som du längtar efter. Låt oss ta en titt på våra översta plockningar.

Varför använda en uppvärmning pad? Medan vi är inte här för att ge medicinsk rådgivning, värmedynor är en lång och accepterat verktyg i arsenalen av människor som sysslar med allt från ryggont till mensvärk. Om vad du letar efter är djupt riktad värme, det är tufft att slå en bra uppvärmning pad.

Oavsett om du letar efter de bästa bang för din buck, eller om du har ett specifikt område av din kropp du vill nå, vi har en uppvärmning pad för dig. Kanske är du intresserad av något lite mer bekväma än de stela, plast värmedynor din mormor brukade använda, eller kanske du bara vill ha något för att ryggen eller smärta i skuldrorna. Oavsett behov, att vi har de bästa uppvärmning pad.

Du kommer att märka våra rekommendationer är för högt betyg, varumärke namn på produkter. En dåligt utformad uppvärmning pad kan resultera i allvarliga skador, så för att undvika denna risk har vi gynnas av god kvalitet konstruktion över fynd-källaren priser. Med tanke på valet mellan att köpa en Solstråle uppvärmning pad för $35 eller en direkt knockoff av design för 24 dollar, vi kommer att spendera de extra dollar varje gång.

Bästa Övergripande Uppvärmning Pad: Sunbeam ($34)

Letar du efter en generell uppvärmning pad till ett bra pris? Sunbeam King Size-Microplush Uppvärmning Pad, som är 12″ x 24″, är vår bästa allmänna val eftersom det inte bara är en bra storlek för att täcka din rygg, ben, axel, eller någon del av din kropp, den är gjord av super mjuk, microplush tyg som känns som en filt.

Med 4 personlig värme inställningar kan du bestämma intensiteten av värmen. Det finns även en auto-off funktion som stänger uppvärmning pad av efter 2 timmar för sinnesfrid i det fall du somnar eller vill spara energi. Sunbeam har även en 9-fots sladd så att du kan slappna av i musklerna i din favoritplats. Slutligen, kommer du aldrig behöva oroa dig för pad få skruvade upp på insidan av omslaget, eftersom plysch yttre är uppvärmning pad.

Köp på Amazon

Bästa Extra Stor Uppvärmning Pad: PROALLER ($36)

Om du letar efter en uppvärmning pad som är som en Solstråle Uppvärmning Pad (som kan värma någon del av kroppen utom större, då har du kommit till rätt ställe. Den PROALLER King Size Uppvärmning Pad är 23″ x 24″ i storlek, täcker du nästan som en filt. Denna uppvärmning pad är bra för din nacke, rygg, axlar, mage, armar, eller ben utan att glida av eller lämnar huden utsätts för.

Den PROALLER har 3 temperaturinställningar som kan styras med fjärrkontrollen på sin 10-fots nätkabeln. Den har också en 2-timmars off funktion i fall du somna under användning. Den dubbelsidiga, ultra-mjuk flanell exteriör kan användas antingen fuktig eller torr, beroende på hur du föredrar värme att tränga in i dina muskler. Bara spraya utsidan med vatten och du är bra att gå. Du behöver inte ens vänta på att denna uppvärmning pad för att värma upp, eftersom det kan ge smärtlindring i bara 2 sekunder tack vare en snabb-start design.

Om du gillade tanken på en uppvärmning pad tillräckligt stor för att täcka dig som en filt, kolla då in denna Honeywell Mind & Body Electric Spa Linda, som är en super mysig, maskinen tvättbara värme filt.

Köp på Amazon

Bästa Skuldra Uppvärmning Pad: Sunbeam Värme Wrap ($35)

Det är verkligen svårt att hitta en uppvärmning pad för dina axlar som faktiskt stannar på plats, men vi tror att du kommer att vara extra nöjda med vårt val. Den CloudWraps Uppvärmning Pad för Nacke och Axlar har en flexibel design och är formade för att passa konturerna av din kropp så att det inte faller ut som en traditionell rektangulära pad. Det är överdimensionerad för extra komfort så att du inte känner att det är att glida av axlarna. Det finns även en snäpplåsnings på framsidan så att den hålls på plats medan du sitter upp eller ligger ner.

Den CloudWraps Uppvärmning Pad har 3 värmelägen och en fuktig värme alternativ där du spraya uppvärmning pad med vatten för att “bastu känner.” Denna super mjuk uppvärmning pad har en lång nätsladd, så du kan njuta av värmen från vilken plats som helst. Plus, du kan ta bort sladden och tvätta uppvärmning pad enkelt. Och även om CloudWraps uppvärmning pad är gjord för din nacke och axlar, den kan användas var som helst du behöver värme.

Köp på Amazon

Bästa Microwavable Uppvärmning Pad: Home Comfort ($15)

Om du är orolig över att de som handlar med el och sladdar med din uppvärmning pad, men behöver lite muskler smärtlindring, sedan Hem Komfort Microwavable Uppvärmning Pad är för dig. Med en mjuk flanell utsidan, insidan av denna uppvärmning pad är fylld med ris. Bara sätta 10.5″ x 8″ uppvärmning pad i mikron i 2 minuter och den är redo för att lindra din huvudvärk, värk i kroppen, eller kramper.

Hem Komfort Uppvärmning Pad är perfekt om du är på väg att gå till sängs, eftersom du kan somna med det och inte oroa dig för att stänga av det eller skapa risk för brand. Som en böna väska, denna värme dynan uppfyller formen på din kropp, och kan hålla dig varm i 30 minuter till en timme. Det finns även 13 olika färger och mönster att välja mellan.

Köp på Amazon

Bästa Stol värmedyna för Din Rygg: SNAILAX ($40)

Oavsett om du är på soffan, på jobbet eller i bilen, tillbaka smärta kan verkligen sänka din livskvalitet. Hjälp dig själv och din rygg genom att köpa SNAILAX vibrationsmassage Sittdyna och Uppvärmning Pad. Denna kudde är inriktad på din övre, mellersta och nedre ryggen och låren för att lindra stress, spänningar och smärta.

Med 6 massage noder och olika uppvärmningsalternativ för din rygg och sits, SNAILAX kan antingen inrikta sig på specifika områden eller massage – /värme-alla dessa områden på en gång. Det har en non-stick gummi botten och remmar på baksidan så att du kan placera den var som helst på din bekvämlighet utan att det glider runt eller välter. Denna kudde har 5 vibrationslägen och 4 vibrationer intensitet, vilket gör det möjligt för en anpassad upplevelse. Slutligen, du kan använda den hemma, på jobbet eller i bilen eftersom det levereras med både en bil och en vägg-adapter.

Köp på Amazon