De Beste Verwarming Pads Voor Gerichte Warmte Therapie

0
99

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?
door Michael Crider op 10 oktober 2018

Google introduceerde een nieuwe Chromecast op de Pixel-rific event op dinsdag. Het is een kleine verbetering met enkele belofte. Maar met de $35 prijs binnen het bereik van een impuls aankoop, moet u een upgrade van uw oude modellen?

De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 10 oktober 2018

U bent een gelukkige en trotse eigenaar van een iPhone XS Max, maar u wilt om het veilig te houden en te beveiligen. We hebben gekeken naar de beste iPhone XS Max gevallen voor het beschermen van uw zeer mooie en zeer dure nieuwe telefoon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Verwarming Pads Voor Gerichte Warmte Therapie

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | oktober 10, 2018October 10, 2018

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Waarom gebruik maken van een verwarming pad? Terwijl we het hier niet om medisch advies te geven, verwarming pads zijn een langdurige en aanvaard instrument in de arsenalen van mensen die te kampen hebben met van alles, van pijn in de rug tot menstruele krampen. Als u op zoek bent naar een diepe gerichte warmte, het is moeilijk te verslaan een goede verwarming pad.

Of u nu op zoek bent naar de beste waar voor uw geld, of je hebt een specifieke gebied van uw lichaam die u wilt targeten, we hebben een verwarming pad voor je. Misschien bent u geïnteresseerd in iets meer comfort dan die stijve kunststof verwarming pads van je oma gebruikt om het gebruik van, of misschien wilt u gewoon iets voor dat de rug of de schouder pijn. Wat nodig is, hebben we de beste verwarming pad.

U zult merken dat onze aanbevelingen worden voor een hoge rating, merknaam producten. Een slecht ontworpen verwarming pad kan leiden tot ernstig letsel, dus om te voorkomen dat risico hebben wij begunstigd goede kwaliteit van de bouw over koopje kelder prijzen. De keuze tussen de aankoop van een Zonnestraal verwarming pad voor $35 of een directe knockoff van het ontwerp voor $24, we besteden het extra paar dollar elke keer.

Beste Algehele Verwarming Pad: Sunbeam ($34)

Op zoek naar een general-purpose verwarmings-pad op een grote prijs? De Sunbeam King-Size Microplush Verwarming Pad, dat is 12″ x 24″, is onze beste overall pick, want het is niet alleen een grote omvang dekking van uw rug, benen, schouders, of een deel van uw lichaam, het is gemaakt van een super zachte, microplush stof die aanvoelt als een warme deken.

Met 4 persoonlijke warmte-instellingen, kunt u bepalen de intensiteit van de warmte. Er is zelfs een auto-off functie schakelt de verwarming pad uit na 2 uur voor de vrede van de geest in het geval dat u in slaap vallen of willen om energie te besparen. De Sunbeam heeft ook een 9-meter snoer, zodat u kunt ontspannen van uw spieren in uw favoriete plek. Ten slotte, zult u nooit meer zorgen te maken over het pad aan de twisted-up aan de binnenkant van het deksel sinds de zachte buitenkant is de verwarming pad.

Kopen op Amazon

Beste Extra-Grote Verwarming Pad: PROALLER ($36)

Als u op zoek bent naar een verwarming pad dat is net als de Sunbeam Verwarming Pad (die ook kan verwarmen een deel van uw lichaam) met uitzondering van de grotere, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De PROALLER King Size Verwarming Pad is 23″ x 24″ in grootte, waarin u bijna als een deken. Deze verwarming pad is ideaal voor uw nek, rug, schouders, buik, armen of benen zonder glijden uit of het verlaten van de huid blootgesteld.

De PROALLER heeft 3 temperatuur instellingen die kunnen worden bediend door de afstandsbediening op de 10-meter netsnoer. Het heeft ook een 2-uur off-functie in het geval dat u in slaap valt tijdens het gebruik. De double-sided, ultra-zachte flanel buitenkant kan zowel worden gebruikt op een vochtig of droog, afhankelijk van hoe u liever de warmte binnen te dringen om je spieren. Spray alleen de buitenkant met water en je bent goed om te gaan. U zult zelfs niet nodig om te wachten voor de verwarming pad om op te warmen, omdat het kan zorgen voor verlichting van de pijn in slechts 2 seconden dankzij een snelle-start ontwerp.

Als je graag het idee van een verwarming pad die hoog genoeg is voor u, zoals een deken, dan check out deze Honeywell Mind & Body Elektrische Spa Wrap, dat is een super gezellige, wasbaar in de machine verwarming deken.

Kopen op Amazon

Beste Schouder Verwarming Pad: Sunbeam Verwarming Omslag ($35)

Het is echt moeilijk te vinden een verwarming pad voor je schouders dat eigenlijk op zijn plaats blijft, maar we denken dat je extra blij met onze keuze. De CloudWraps Verwarming Pad voor Nek en Schouders is een flexibel ontwerp en is gevormd naar de contouren van uw lichaam, zodat niet valt uit als een traditionele rechthoekige pad. Het is oversized voor extra comfort, zodat je niet het gevoel dat het wegglijden van uw schouders. Er is zelfs een snap sluiting aan de voorkant, zodat deze op zijn plaats blijft terwijl je rechtop zitten of liggen.

De CloudWraps Verwarming Pad heeft 3 warmte-instellingen en een vochtige warmte optie waar je spuit de verwarming pad met water voor dat “sauna voelen.” Deze super zachte verwarming pad heeft een lang snoer, zodat u kunt genieten van de warmte van elke locatie. Plus, kunt u het verwijderen van het snoer en was de verwarming pad gemakkelijk. En hoewel de CloudWraps verwarming pad is gemaakt voor uw nek en schouders, het kan overal worden gebruikt waar u warmte nodig hebben.

Kopen op Amazon

Het Beste Magnetron Verwarming Pad: Home Comfort ($15)

Als u zich zorgen maakt over het omgaan met elektriciteit en snoeren met uw verwarming pad, maar moeten enkele spier pijn, dan is het Home Comfort Magnetron Verwarming Pad is voor u. Met een zachte flanellen buitenkant, is de binnenkant van deze verwarming pad is gevuld met rijst. Zet gewoon de 10,5″ x 8″ verwarming pad in de magnetron voor 2 minuten en het is klaar om te verlichten uw hoofdpijn, pijn in het lichaam, of krampen.

De Comfort Thuis de Verwarming Pad is perfect als u op het punt om naar bed te gaan, omdat je in slaap kan vallen en zich niet druk te maken over het uit te schakelen of het maken van een brand. Als een bean bag, deze verwarming pad aanpast aan de vorm van uw lichaam warm te blijven gedurende 30 minuten tot een uur. Er is zelfs 13 verschillende kleuren en patronen om uit te kiezen.

Kopen op Amazon

Beste Stoel Verwarming Pad voor Je Rug: SNAILAX ($40)

Of je nu op de bank, op het werk of in de auto, pijn in de rug kan echt afname van de kwaliteit van uw leven. Help uzelf en uw rug door de aankoop van de SNAILAX Vibratie Massage Zitkussen en Verwarming Pad. Dit kussen is gericht op uw bovenste, middelste en onderste rug en dijen om het verlichten van stress, spanning en pijn.

Met 6 massage knooppunten en verschillende verwarmingsmogelijkheden voor uw rug en zitting, de SNAILAX kunt targeten op specifieke gebieden of massage/warmte al deze gebieden tegelijk. Het heeft een non-stick rubberen onderkant en de bandjes op de achterkant, zodat u kunt het overal plaatsen op uw gemak zonder wegglijden of omvallen. Dit kussen heeft 5 vibratie standen en 4 vibratie-intensiteit, waarmee voor een aangepaste ervaring. Tot slot kunt u thuis, op het werk of in de auto, omdat het wordt geleverd met zowel een auto en stopcontact.

Kopen op Amazon