De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie

0
74

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?
door Michael Crider op 10 oktober 2018

Google introduceerde een nieuwe Chromecast op de Pixel-rific event op dinsdag. Het is een kleine verbetering met enkele belofte. Maar met de $35 prijs binnen het bereik van een impuls aankoop, moet u een upgrade van uw oude modellen?

De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 10 oktober 2018

U bent een gelukkige en trotse eigenaar van een iPhone XS Max, maar u wilt om het veilig te houden en te beveiligen. We hebben gekeken naar de beste iPhone XS Max gevallen voor het beschermen van uw zeer mooie en zeer dure nieuwe telefoon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie

Jennifer Allen | @jenjeahaly | oktober 10, 2018October 9, 2018

U bent een gelukkige en trotse eigenaar van een iPhone XS Max, maar u wilt om het veilig te houden en te beveiligen. We hebben gekeken naar de beste iPhone XS Max gevallen voor het beschermen van uw zeer mooie en zeer dure nieuwe telefoon.

We hebben allemaal verschillende dingen in gedachten bij het zoeken naar een telefoon van de zaak. Sommigen van ons willen een solide all-rounder, terwijl anderen zich willen richten op een slanke pasvorm of stijl. Een kickstand misschien waardevol is, of het feit dat de zaak is in de buurt van onverwoestbaar. Ongeacht uw redenen voor het geval, we hebben een perfecte iPhone XS Max geval voor u. In alle scenario ‘ s die op uw telefoon worden bewaard knus en veilig. Immers, het was niet goedkoop om te kopen, toch?

Hier is onze keuze van het bos.

De beste All-Rounder: TORRAS Crystal Clear iPhone Xs Max Geval ($20)

Vaak wilt u een zaak die gewoon goed werkt voor een verscheidenheid van verschillende situaties, zonder op zoek te opdringerig. De TORRAS Crystal Clear iPhone Xs Max Geval is dat het geval. Het past je iPhone XS Max als een handschoen, dus er is geen zorgen hoeft te maken over extra bulk.

Het is een kristalheldere case, zodat je nog steeds kunt zien hoe stijlvol je originele iPhone XS Max is, maar het is ook beschermd tegen dagelijkse krassen en stoten. Flexibele TPU zorgt ervoor dat u veilig bent van dergelijke schokken, met opgeheven bezel randen die de bescherming van uw scherm en de camera van enige schade. Het is een mooie all-rounder voor algemeen gebruik.

Kopen op Amazon

Best Slim Case: Spigen Dunne Fit ($11)

Een slim-fit is een belangrijke eigenschap voor vele gebruikers. Immers, uw iPhone XS Max ziet er super stijlvol en is verre van groot. Waarom wil je om te ruïneren die met een zaak? De Spigen Dunne Pasvorm zorgt ervoor dat u niet te kampen hebben met extra bulk, terwijl u met de voordelen van het gebruik van een zaak. Het biedt dagelijks scratch verdediging met een harde buitenkant en gemakkelijk te grip.

Het is intelligent ontworpen te maken, zodat de uitsparingen voor de camera, poorten, en volume controles zijn alle nauwkeurig gemeten. Er is ruimte gereserveerd voor metalen platen in het geval u gebruik maken van een magnetische autohouder. Ziet er geweldig uit en voelt heerlijk maakt dit een winnaar.

Kopen op Amazon

Elke Dag het beste te Rugged Case: Spigen Robuuste Pantser ($13)

De Spigen Robuuste Pantser is niet de enige robuuste koffer hier, maar het is het enige dat houdt van een nette balans tussen hard dragen, terwijl nog steeds op zoek vrij goed. De case heeft een slanke pasvorm dat betekent dat je grip gemakkelijk, evenals de nog steeds slot is het in uw zak met minimale problemen.

Air Cushion technologie zorgt ervoor dat het biedt solide bescherming in het geval dat u neerzet. Er zijn nauwkeurige uitsparingen voor het krijgen van de sleutel van fysieke kenmerken van de telefoon. Het is ideaal als je onhandig elke keer in een tijdje, maar toch wilt bijhouden van de algemene look van de iPhone XS Max.

Kopen op Amazon

Best Zwaar Geval: Urban Armor Gear UAG iPhone XS Max ($40)

Ok, dus de Urban Armour Gear UAG iPhone XS Max Geval is niet de meest stijlvolle case die er zijn, maar wow, is het moeilijk. De case heeft een militaire rang drop bescherming met een zachte verhoogde rubberen scherm lip en achterste slip pads, die een gemiddelde all-round bescherming voor uw iPhone.

Het is verrassend licht, ondanks deze met een harde buitenschaal en een zachte, impact resistente kern. Het enige echte probleem hier is dat het is vrij omvangrijk en biedt niet de barely there (en bijna onzichtbaar) bescherming in andere gevallen bieden. Dus, het is het beste voor degenen die fysiek werk of hobby en die zich zorgen maken over het beschadigen van hun iPhone. Voor het dagelijks gebruik, het is waarschijnlijk een beetje over de top.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Stijl: Apple Folio Case ($130

Het is logisch dat Apple zou de meest stijlvolle case die er zijn. De Folio Case Apple zeker lijkt vrij groot. Op het moment dat je het opent, je iPhone XS Max wordt wakker, net als een Smart Cover voor iPad doet.

Binnenin is er een zachte, microfiber voering dat houdt je iPhone veilig en behaaglijk maakt niet uit wat je aan het doen bent. Er is ook ruimte hebben voor rekeningen, notities, of de kaarten, dat is altijd handig. We geen zin heeft om zijn kansen tijdens een grote daling, maar voor de gemiddelde bescherming met een flinke dosis stijl, dit komt overeen met het wetsvoorstel.

Kopen op Amazon

Beste Kickstand: i-Blason iPhone XS Max Geval ($20)

Soms is het handig om een standaard voor u beschikbaar. Vooral als je wilt om te doen met een mini-presentaties onderweg, of als je gewoon wilt Netflix gemakkelijk. De ik-Blason iPhone XS Max Geval is robuust met een flexibele schokabsorberende TPU kern, maar het is de kickstand dat is de reden waarom we love it.

De standaard doet ook dienst als een afneembare riem clip holster die is zeker nuttig zijn op bepaalde punten. Gewoon verwachten dat deze zaak zeer omvangrijk, zelfs als het loskoppelen van de holster. Het is een vrij dik in vergelijking met andere ruige gevallen.

Kopen op Amazon