De ASUS ROG Telefoon Wil Uw Game Console En PC, Te

0
86

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?
door Michael Crider op 10 oktober 2018

Google introduceerde een nieuwe Chromecast op de Pixel-rific event op dinsdag. Het is een kleine verbetering met enkele belofte. Maar met de $35 prijs binnen het bereik van een impuls aankoop, moet u een upgrade van uw oude modellen?

De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 10 oktober 2018

U bent een gelukkige en trotse eigenaar van een iPhone XS Max, maar u wilt om het veilig te houden en te beveiligen. We hebben gekeken naar de beste iPhone XS Max gevallen voor het beschermen van uw zeer mooie en zeer dure nieuwe telefoon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De ASUS ROG Telefoon Wil Uw Game Console En PC, Te

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 10, 2018October 10, 2018

Één apparaat voor alles is de heilige graal van technologische convergentie. ASUS is het geven van een gaan, tenminste in de algemene sfeer van mobile gaming, met de ROG Telefoon.

Deze enorm krachtige Android-telefoon aangekondigd was de weg terug in juni, maar het gaat voor pre-order in de VS op 18 oktober. De $900 prijskaartje klinkt belachelijk, of op zijn minst het zou een paar jaar geleden, voordat Apple, Google en Samsung besloten dat het plafond op de telefoon de prijzen was meer als een stratosfeer. Als je je afvraagt, “ROG” staat voor “Republic of Gamers” ASUS ” dedicated gaming sub-merk a la Dell Alienware.

Een grand met de belastingen krijgt u een 6-inch OLED-scherm kinderlijk vrij van panelen, een enorme 4000mAh-batterij, 2,9-GHz Qualcomm Snapdragon 845 processor, en een royale 128 gb opslagruimte. (Er is een 512-GB versie komt voor de $200 meer).

Het draait op Android Oreo en camera ‘ s zijn talrijk, met een dubbele 12MP shooters op de achterzijde en een 8-megapixel cam aan de voorkant. Een unieke feature is de “lucht triggers” op de zijkant van de telefoon, die geïntegreerd zijn in het lichaam, maar opgetuigd op te sporen vinger persen als een controller schouder knop. Stereo speakers aan de voorzijde van de pomp vrij een beetje van het geluid, en de telefoon worden verkocht ontgrendeld voor GSM-netwerken.

Maar dat is slechts het skelet. Het vlees op deze mobiele gaming beest is de collectie van accessoires voor de ASUS is op maat te maken. De ROG telefoon is uitgerust met een tweede USB-C opladen poort aan de zijkant van het apparaat, onder een koperen heat spreader.

Deze extra aansluiting voor opladen en data kan de telefoon worden gehouden in landscape-modus voor de game, zie je tijdens het opladen. En voor degenen die vooral intensieve gaming sessies, kunt u de band op de actieve koeler, een enorme plastic hunk die langs de achterkant van de telefoon en verbindt direct met de heat spreader op de processor en GPU. Deze clip-on accessoire voert de warmte van de binnenkant van de telefoon waardoor een meer intense verwerking tijdens het spelen van spelletjes, in aanvulling op sportieve een pass-through USB-C aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting.

Maar dat is niet alles, want de artiesten zegt. Er is een zonne-installatie van de add-on accessoires om de ROG Telefoon in een jack of all trades, zoals de originele Motorola Atrix. (Denk aan de Atrix? Blijkbaar ASUS niet.) ASUS zal de verkoop van een desktop dock met HDMI, DisplayPort, USB, SD, wired Ethernet, en zelfs SATA-aansluitingen.

Het idee is dat het uitglijden van de telefoon in het dock verandert het in een kleine game PC ‘ s met eenvoudige ondersteuning voor toetsenbord en muis controles. Niet gek genoeg voor u? Hoe zit het met de WiGig-Dock, een high-speed, low-latency wireless dock aansluiten op uw TV, met de bedoeling om u te laten spelen op het aanraakscherm tijdens het kijken naar de wedstrijd op de televisie.

Maar zelfs dat is niet de meest bizarre accessoire gepland voor dit ding. De ROG Twin View dock is een enorme geval dat past over en rond de telefoon, het toevoegen van controller-stijl schouder knoppen en een secundair scherm. Het ziet eruit als de originele NVIDIA SHIELD en de Nintendo DS was een lief kind, en dan ontbreekt de helft van de knoppen. De aangepaste software in de ROG Telefoon kunt twee apps tegelijk, met Twitch streaming of spel gidsen wordt het voor de hand liggende trekpleisters. Op het moment is er geen woord over apps die specifiek profiteren van deze dual-screen setup.

In vergelijking met dat, de USB-C-dongle met HDMI en Ethernet ziet er nogal tam. Zo heeft de Gamevice controller geleverd voor de ASUS door de derde fabrikant van dezelfde naam—ze maken een soortgelijke mobiele controller voor iPhones, Pixels, en Sterrenstelsels zowel S en de Noot. En hoeveel zal dit alles hardware kosten voor de uiteindelijke convergentie apparaat? Wel een beetje, zoals je misschien hebt geraden. De desktop dock, WiGig-dock, en de dubbele Weergave dock kost $230, $330, – en $400, respectievelijk. De “professionele” dongle is een stelen $200, -, en de controller kost $90. Ten minste de afneembare koeler beugel wordt in de doos geleverd.

De telefoon, Twin View, WiGig, en desktop dock samen € 1860, € 2060 voor de 512 GB versie. (Dat is genoeg om een fatsoenlijke telefoon, console en game PC ‘ s, als je budget.) Een goedkoper alternatief in de louter relatieve zin—zou de telefoon, Gamevice controller, en de dongle op $1190. Voelt iemand zich geroepen?

Image credit: ASUS