ASUS ROG Telefonen Vill Vara Din Konsol Och PC, För

0
80

Oavsett var din värk i kroppen eller hur kall du är, värmedynor kan hjälpa dig att behandla dina muskler rätt och ge dig den djupa mysig värme som du längtar efter. Låt oss ta en titt på våra översta plockningar.

Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?
av Michael Crider på den 10: e oktober 2018

Google har infört en ny Chromecast på sin Pixel-rific händelse på tisdagen. Det är en liten förbättring med några löften. Men med sek 35 priset samt inom räckvidden för ett impulsköp, bör du uppgradera din gamla modeller?

De Bästa iPhone XS Max Fall För Varje Situation
av Jennifer Allen på den 10: e oktober 2018

Du är en glad och stolt ägare av en iPhone XS Max men du vill hålla det tryggt och säkert. Vi har tittat på de bästa iPhone XS Max fall för att skydda din mycket vacker och mycket dyr ny telefon.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

ASUS ROG Telefonen Vill Vara Din Konsol Och PC, För

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 10, 2018October 10, 2018

En enhet för allt är den heliga graal av teknisk konvergens. ASUS är att ge det en chans, åtminstone i det allmänna området för mobila spel, med ROG Telefonen.

Denna omåttligt kraftfulla Android-telefon tillkännagavs långt tillbaka i juni, men det kommer upp för pre-order i USA den 18 oktober. $900 prislapp låter löjligt, eller åtminstone att det skulle ha för ett par år sedan, innan Apple, Google och Samsung har beslutat att taket på telefonen priserna var mer som en stratosfären. Om du undrar, “ROG” står för “Republic of Gamers,” ASUS ” dedikerade spel sub-brand) en la Dells Alienware.

En grand med skatter får du en 6-tums OLED-skärm gudskelov utan ramar, en enorm 4000mAh-batteri, Qualcomms 2.9 GHz Snapdragon-845-processor, och en generös 128GB lagringsutrymme. (Det är en 512GB version som kommer för $200.)

Den kör Android Oreo och kameror är många, med en dual 12MP skyttar på baksidan och en 8MP-kameran på framsidan. En unik funktion är “luft triggers” på sidan av telefonen, som är integrerade i kroppen men riggad för att upptäcka fingret pressar som en regulator axel-knappen. Dubbla framåtvända högtalare pumpar ut en hel del ljud, och telefonen kommer att säljas olåst GSM-nät.

Men det är bara skelettet. Köttet på denna mobil spel odjuret är den samling av tillbehör ASUS är anpassad för att göra det. Den ROG telefonen är utrustad med en extra USB-C laddning port på sidan av enheten, under en koppar-värmespridare.

Denna extra anslutning för laddning och data gör det möjligt för telefonen att hållas i liggande läge—för spel, se dig—samtidigt som du laddar upp. Och för dessa särskilt intensiva spelsessioner, du kan spänna på den aktiva svalare, en massiv plast hunk som kramar baksidan av telefonen och ansluter den direkt med värme spridare på processor och GPU. Detta clip-on tillbehör avleder värme från insidan av telefonen för att mer intensiv behandling under spel, förutom sport en pass-through-USB-C-anslutning och hörlursuttag.

Men det är inte alla, som showman säger. Det finns ett solsystem av add-on tillbehör för att göra ROG Telefonen till en jack of all trades, liksom den ursprungliga Motorola Atrix. (Kom ihåg Atrix? Tydligen ASUS inte heller.) ASUS kommer att sälja en desktop-docka med HDMI, DisplayPort, USB, SD, fast Ethernet, och även SATA-anslutningar.

Tanken är att halka telefonen i dockan visar det i en liten gaming PC med lätt stöd för tangentbord och mus-kontroller. Inte galen nog för dig? Hur är det WiGig för Ipod, en hög hastighet, låg latens trådlös docka som ansluts till din TV, avsedd att låta som du spelar på din touchscreen medan du tittar på ditt spel på tv.

Men inte ens detta är den mest besynnerliga tillbehör som planeras för denna sak. Den ROG Twin View dock är en enorm fråga som passar över och runt telefonen, lägga till controller-stil axel knappar och en sekundär skärm. Det ser ut som den ursprungliga NVIDIA SHIELD och Nintendo DS hade en kärlek som barn och sedan amputerade hälften av dess knappar. Den anpassade program i ROG Telefonen kan visa två appar på en gång, med att Rycka streaming eller spel guider att vara det självklara drar. Just nu finns inga ord på appar som kommer särskilt att ta fördel av detta dual-screen setup.

Jämfört med alla som, USB-C-dongel med HDMI och Ethernet ser ganska tama. Så gör Gamevice controller som levereras för ASUS av tredje part tillverkare med samma namn—de gör ett liknande mobile controller för iphone, Pixlar och Galaxer både S och Not. Och hur mycket kommer allt detta hårdvara kostnaden för den ultimata konvergens enhet? Ganska lite, som ni kanske har gissat. Den stationära docka, WiGig dock, och Twin View dock kommer att kosta $230, $330, och $400, respektive. Den “professionella” dongle är en stjäla på $200, och den registeransvarige kommer att kosta $90. Åtminstone löstagbar kylbox fäste medföljer i lådan.

Telefonen, Twin View, WiGig, och desktop dock tillsammans skulle vara $1860, eller $2060 för 512GB version. (Det är tillräckligt för att få en bra telefon, konsol och spel PC, om du budget väl.) Ett billigare alternativ—i rent relativ mening—skulle vara telefonen, Gamevice controller, och dongle på $1190. Några frivilliga?

Image credit: ASUS