Microsoft Legt uit Waarom Windows op 10 oktober in 2018 Update Is het Verwijderen van People ‘ s Bestanden

0
130

Microsoft stopte de Windows-10 oktober 2018 Update omdat het verwijderen van een aantal mensen de bestanden. Nu, Microsoft heeft het probleem opgelost en uitgelegd wat er is gebeurd.

Als Microsoft ‘ s John Kabel legt in een post op de Microsoft Windows Blog, het probleem was met de “Bekende Mapomleiding” functie. Dit is de functie waarmee u een map, zoals bekend C:UsersNameDownloads naar D:Downloads bijvoorbeeld. Andere mappen die u kunt verplaatsen zijn Bureaublad, Documenten, Foto ‘s en Video’ s.

Na de April 2018 Update, sommige mensen die voorheen met deze functie rapporteerde een extra lege kopie van de originele map. Bijvoorbeeld, een lege kopie van de originele C:UsersNameDownloads map verscheen. Dus, om het probleem op te lossen, introduceerde Microsoft de code die zou verwijderen die oude, lege mappen.

Er was slechts één probleem: De code verwijderde deze mappen, zelfs als ze nog niet leeg zijn. Dus, als u verplaatst de map Downloads naar D:Downloads maar had nog steeds een C:UsersNameDownloads de map met de bestanden die erin zitten, Windows 10 oktober 2018 Update zou het verwijderen van de originele map en de bestanden die erin zitten.

Microsoft heeft nu dit probleem opgelost, en Windows 10 oktober 2018 Update moet stoppen met het verwijderen van deze ‘oude’ mappen vol met bestanden. Maar we zijn geschokt dat Microsoft messed up in de eerste plaats. Ze moeten alleen verwijderd, worden de mappen als ze waren echt helemaal leeg!

Als u ervaring in het verlies van gegevens, Ondersteuning van Microsoft adviseert u bellen met +1-800-MICROSOFT voor hulp. Microsoft retail store zal ook proberen te helpen, en in staat zijn om u te helpen bij het herstellen van uw verwijderde bestanden.

De nieuwste versie van de oktober 2018 Update is nu op weg naar Windows Insiders voor extra worden getest voordat het uitgerold naar de gemiddelde Windows-10 gebruikers.

Wij raden een back-up van uw bestanden te beschermen tegen insecten zoals dit ook in de toekomst.