De Google Pixel 3 en 3XL Officieel, Hier is Alles wat U Moet Weten

0
67

Google introduceert de Google Startpagina Hub—de bedrijven heel eigen smart display dat wil concurreren met Amazon ‘ s Echo laten Zien.

De Pixel Slate is de Eerste Google-Branded Chrome OS Tablet
door Cameron Summerson op 9 oktober 2018

Google heeft Chrome OS naar een nieuw niveau met de meest recente updates—vooral waar de tabletten zijn betrokken. De Pixel Leisteen is het bedrijf de eerste Chrome OS tablet, en het is een absoluut beest.

De Beste Premium Drones Voor Fotografie, Racing En Meer
door Michael Crider op 9 oktober 2018

Dus je bent klaar voor de stap van het kinder zwembad en een duik in de drone hobby met enkele serieuze hardware. Hier zijn onze top picks voor fotografie, racing, het gemak van het vervoer, en meer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Google Pixel 3 en 3XL Officieel, Hier is Alles wat U Moet Weten

Cameron Summerson | @summerson | oktober 9, 2018October 9, 2018

De Pixel 3 en 3XL misschien wel de slechtst bewaarde geheimen in de smartphone geschiedenis, maar er is uiteindelijk geen reden om te sorteren door middel van de tientallen lekken. Google ‘ s volgende generatie Android-vlaggenschepen zijn officiële—hier zijn alle details.

De Pixel 3 XL: Nu met 100% Meer Notch

De Pixel 3 XL is het grote, gemene en notch-waardevermeerdering van de grond. 6.3-inch, het is de grootste display die we ooit hebben gezien op een Pixel telefoon, al is de totale voetafdruk is niet veel groter dan zijn voorganger dankzij de edge-to-edge getande paneel en meestal minimaal bezels. Google ook overgestapt van een beeldverhouding van 16:9 naar 18:9 ook voor dit jaar Pixels, waardoor ze een beetje groter en een beetje smaller—dat zal helpen hun één-links-of rechtshandig gebruik.

Onder de motorkap, krijgen we een marginale spec bump ten opzichte van vorig jaar, met een Qualcomm Snapdragon 845 processor, hoewel de RAM blijft hetzelfde op 4GB. In een tijd waarin de meeste fabrikanten springen minstens 6GB voor hun vlaggenschip apparaten, is dit een interessante keuze. Beschikbare opslag opties worden 64GB en 128GB.

Anders, een functie die Nexus-gebruikers van het oude hebben gemist is het maken van een comeback: draadloos opladen. Google was een van de eerste bedrijven vast te stellen draadloos opladen in de vroege dagen, maar verlaten de functie met de aluminium bekleed Nexus 6P. Het is geweldig om te zien dat het uiteindelijk terug te komen. Bedankt, Apple!

Zoals verwacht, de camera ‘ s zowel aan de voor-en achterzijde zijn verbeterd op de nieuwe Pixels, met een verbeterde interface en altijd op Google Lens. Beide camera ‘s ook gebruik van machine learning met nieuwe functies, zoals een Top Shot, een burst-modus kiest automatisch de beste; Photobooth, die schakelt u de telefoon in een Google-Clips-zoals de camera en maakt automatisch een interessante foto’ s; Nacht Zicht te verbeteren weinig licht foto ‘s zonder de noodzaak voor flash, en Super-Res Zoom, die neemt opnieuw uitbarstingen foto’ s en automatisch samengevoegd ze voor veel meer verbeterd ingezoomde foto. Er is ook een tweede camera aan de voorkant voor groothoek-seflies zonder de noodzaak van een selfie-stick.

De Pixel 3: Meer van Hetzelfde, Maar dan Kleiner

Als je niet in de waanzinnig enorme telefoons of inkepingen, de Pixel 3 kan de telefoon voor u. Afgezien van de inkeping, alle aandelen dezelfde specs als de Pixel, 3, gewoon in een kleiner pakket.

Dit jaar is de “kleine” Pixel is uitgerust met een 5.5-inch display—een-half-inch ten opzichte van vorig jaar model. Net als zijn grotere broer, maar het is een sportieve 18:9 aspect ratio, wat betekent dat het is groter en niet zo breed als de vorige modellen. In andere woorden, ondanks het feit dat een groter display, het moet meer hanteerbaar met één hand. De algehele esthetische lijkt veel op vorig jaar Pixel 2 XL, dat is echt een goede kijk.

Het verleden, dat, alle andere goodies zijn langs voor de rit: draadloos opladen, een verbeterde camera-interface, en dual front-shooters om je selfie spel.

Een draadloos oplaadstation genaamd Pixel Staan met de Pixel esthetische zal ook beschikbaar voor $79.

Beide telefoons zijn beschikbaar voor pre-order direct van Google en Verizon vanaf vandaag, met de release op 10/18 vanaf $799.