Här är Vad du kan Förvänta dig från Google Pixel Händelse på tisdag

0
80

Peka och skjuta kameror har inte gått bort än. I själva verket, de är bättre än någonsin. Låt oss titta på de bästa du kan köpa just nu.

Här är Vad du kan Förvänta dig från Google Pixel Händelse på tisdag
av Cameron Summerson den 8: e oktober, 2018

Google håller sin årliga Pixel händelse på tisdag, 9: e oktober. Allt som förväntas har ganska mycket läckt ut i detalj på denna punkt—här är en titt på vad Google har varit matlagning sedan förra året.

Ska Du Köpa Brand TV Omarbetning?
Craig Lloyd, den 8 oktober, 2018

Amazon presenterade nyligen Brand TV Omarbetning, och de är tungt att främja det vid sidan av sitt vanliga stabila Brand-TV-produkter. Men vad exakt är denna nya enhet, och är det värt att köpa?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Här är Vad du kan Förvänta dig från Google Pixel Händelse på tisdag

Cameron Summerson | @summerson | oktober 8, 2018October 7, 2018

Google håller sin årliga Pixel händelse på tisdag, 9: e oktober. Allt som förväntas har ganska mycket läckt ut i detalj på denna punkt—här är en titt på vad Google har varit matlagning sedan förra året.

Pixel 3 och 3XL

“Sand” läcka via Android Rubriker

Detta är, utan tvekan, den mest läckt telefoner i historien läckte smartphones. Samtidigt är de oftast inkrementella uppdateringar av förra årets telefoner under huven, båda modellerna har en uppdaterad estetiska—särskilt XL-modell.

Pixel 3XL blir uppdaterad med en 6,3-tums display—.3 tum större än förra året—med en mestadels kant-till-kant hack panel. Skåran är större än de flesta andra telefoner, som är den enhet hakan, som kommer att vara polariserande att en hel del människor. För att hålla de större storlek mer hanterbar, 3XL använder en 18:9 bildformat istället för den mer traditionella 16:9. Det betyder att det är något längre, men smalare.

Den mindre av de två enheterna kommer också att få en bula i storlek—upp till 5,5 inches från föregående år med 5-tums panel. Detta är också tack vare den 18:9 visa förhållandet.

Pixel Stå via MySmartPrice

Annars, både telefoner förväntas ha trådlös laddning, bättre kameror, Qualcomm Snapdragon 845-processorer, 4 gb RAM, 64/128GB lagring alternativ, och kommer i svart, vit och sand färg alternativ (den sistnämnda som visas ovan). Det har också förekommit läckor av en Pixel Stå, en trådlös laddning docka som perfekt matchar Pixel estetiska.

Båda telefonerna (och förmodligen alla tillbehör) vara tillgänglig för pre-order omedelbart efter tillkännagivandet.

Pixel Skiffer

Förra året fick vi Pixelbook, Googles nya premium Chromebook. Sedan dess har företaget gjort en hel del med Chrome OS på surfplattan framför, och Pixel Skiffer är enligt uppgift kommer att vara kulmen på att arbeta.

Det är Googles första surfplatta i ett par år och den första från företag som kommer att köra Chrome OS. Det har “läckt ut” under sitt alias “Nocturne”, och så långt vi vet att den kommer att ha ett tangentbord tillbehör från Brydge, vilket gör detta till en otroligt intressant tablet/laptop hybrid enhet. En mer senaste läckan även visade upp en annan typ av tangentbord som bifogad fil, förmodligen med en magnetisk tillbaka i någon form. Det är ganska oklart hur det kommer att fungera, ärligt talat.

via MySmartPrice

Det verkar vara fyra versioner av Skiffer med varierande nivåer av maskin—och Celeron/8GB RAM, Core m3/8GB RAM, Core i5/8GB RAM, Core i7/16GB RAM—vilket gör enheten mer av en bärbar dator än en tablet—minst en form prestanda och användbarhet synvinkel. Som Pixlebook, Skiffer kommer också att arbeta med Pixelbook Penna, och en ny version kommer att finnas tillgänglig som matchar Skiffer estetiska.

Prissättning detaljer är inte tillgänglig ännu, men jag räknar med att top-end-enhet för att slå över $1,500 mark.

Pixelbook 2

Detta är förmodligen den minst läckt enhet av gäng, men det är också för att det verkar vara mycket lik den nuvarande Pixelbook. All information om vad vi antar är Pixelbook 2 poäng till en enhet med kodnamnet “Atlas” i Krom arkiv, som visar att det som en bärbar enhet med en 4K skärm. Det ryktas att det även kommer att vara en konvertibla, så som den aktuella Pixelbook, men de ramar kommer att vara bantats ner till en slankare utseende och större övergripande visas i samma storlek paket.

Tidigare att det inte är en massa info som finns tillgänglig. Förvånande.

Google Hem Nav

Hem Nav via MySmartPrice

Den första Smarta Visar att funktionen Google Assistant släpptes tidigare i år, men Hem Nav kommer att Googles första egna smart display.

Navet är en 7-tums skärm ansluten till en högtalare—det är i huvudsak en icke-löstagbar tablett limmade till en Google-Hem Max. Som Lenovo Smart Display, Hem Hub kommer att erbjuda ett interaktivt element för att med hjälp av Google Assistent, som kommer att kunna visa vädret data, kan du kontrollera din säkerhet kameror, följa tillsammans med recept i köket, och mycket mer.

Läckt prissättning info föreslår Hem Nav kommer att kosta $150, vilket är mycket aggressiv på den aktuella marknaden.

Tredje Generationens Chromecast

via Reddit

Medan en användare redan kan köpa detta nya tredje generationens Chromecast tack vare en Best Buy röra upp, vi har fortfarande inte vet en hel del om det. Den avyttrade enheten kunde inte aktiveras eftersom det kommer att kräva en ny version av Google Hem appen, men vi vet att den har Bluetooth. Varför har Bluetooth, vi vet fortfarande inte—detta kan möjliggöra för en remote tillbehör, Bluetooth audio streaming, eller liknande funktioner. Det ryktas att hålla samma $35 prislapp på den nuvarande generationen Chromecast.

Det är också oklart om denna nya Chromecast kommer att ersätta Chromecast Ultra genom att erbjuda 4K-uppspelning, vilket skulle göra den till den mest prisvärda 4K streamer på marknaden—en kategori som verkar vara värme upp med nya Roku Premiären och Amazon 4K Fire Stick.

via Android Polisen

Vi förväntar oss också att se den nya Chromecast säljs som ett paket med ett Google-Hem Mini, som Google kallar “Smart TV-Kit.” Intressant bit där.

Projektet Lägereld: Windows 10 på Chromebook

Vi får eller inte får se, men Projektet Lägerelden (aka AltOS) har ryktats om de senaste månaderna, men relativt lite är känt om den. Det som är spännande är att det skulle ge några Chromebook att erbjuda en dual boot miljö med Windows 10.

Google har varit att testa det på Pixelbook, så vi förväntar oss att det kommer att dyka upp på någon ny Chrome OS enheterna som aviserats (Skiffer, PB 2), liksom förra årets flaggskepp Chromebook. Tidigare att information är knapphändig—vet bara att Windows kan komma till en high-end Chromebook nära dig.

Kanske.

Kanske Lite Andra Grejer?

Det var ursprungligen rykten om en “Pixel Klocka”, men dessa har sedan tagits ned av Google. I stället kommer vi sannolikt kommer att se ett ökat fokus på att Bära OS och kanske ny hårdvara partner meddelanden. Det är också möjligt att Google kan presentera en uppföljare till förra årets floppat Pixel Knoppar i Pixel 2 Knoppar, men vem vet om det faktiskt kommer att hända.

Annars kommer det att bli tal av mjukvara detaljerna för alla de aviserade enheter, och naturligtvis alla detaljer för alla.