Ska Du Köpa Brand TV Omarbetning?

0
96

Google håller sin årliga Pixel händelse på tisdag, 9: e oktober. Allt som förväntas har ganska mycket läckt ut i detalj på denna punkt—här är en titt på vad Google har varit matlagning sedan förra året.

Ska Du Köpa Brand TV Omarbetning?
Craig Lloyd, den 8 oktober, 2018

Amazon presenterade nyligen Brand TV Omarbetning, och de är tungt att främja det vid sidan av sitt vanliga stabila Brand-TV-produkter. Men vad exakt är denna nya enhet, och är det värt att köpa?

De Bästa Hår Plattång För Att Reda Ut Och Jämna Ut Ditt Hår
av Jennifer Allen den 7: e oktober 2018

Hårvård för de av oss som har längre hår är sällan enkelt. Det är viktigt att använda rätt produkter för ditt hår, speciellt när man försöker räta ut ditt hår, så vi har tittat på de bästa hår-straighteners ut det.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Ska Du Köpa Brand TV Omarbetning?

Craig Lloyd | @craig_lloyd | oktober 8, 2018October 7, 2018

Amazon presenterade nyligen Brand TV Omarbetning, och de är tungt att främja det vid sidan av sitt vanliga stabila Brand-TV-produkter. Men vad exakt är denna nya enhet, och är det värt att köpa?

Vad är mer är att de Omarbetning är en $229 produkt, vilket gör den till den dyraste Brand TV-enheten i Amazon ‘ s lineup av en long shot (nästa billigaste Brand TV Kub på bara $119, om man inte räknar de smarta Tv-apparater). Vad du kanske inte vet är dock att Branden TV Omarbetning är inte nödvändigtvis en mediaspelare som de andra. Förvirrad? Du är inte ensam. Låt oss gräva i.

Vad Elden TV Omarbetning Gör (Och inte)

Först och främst är det viktigt att förstå att en Omarbetning är inte en dedikerad mediaspelare som andra Eld-TV-apparater. Du behöver fortfarande en vanlig Brand TV för att utnyttja den Omarbetning, som Omarbetningen inte att ansluta direkt till din TV—det är en enhet som är avsedd för att gömma sig i hörnet där du kommer aldrig att se det.

Elden TV Omarbetning är en tuner och DVR-boxen för over-the-air kanaler. Om du har en antenn ställa upp som drar i lokala kanaler, kan du plug-in antennen i den Omarbetning, som sedan kommer att ge dig möjlighet att titta på de kanaler live från din Eld-TV, Echo Visa, eller en mobil enhet med hjälp av Elden TV-app.

Den inte bara tillåter dig att helt enkelt titta på direktsänd over-the-air kanaler, men du kan också spela in vad som helst och titta på det senare. Den levereras med en 500GB hårddisk, som Amazon säger kan lagra upp till 75 timmar av tv-innehåll. Men du kan också välja 1TB modellen för $279, som också kommer med fyra mottagare istället för bara två som finns i bas-modell, som gör att du kan spela in upp till fyra visar alla på en gång. Huruvida det finns även fyra saker vädring i tandem på dina lokala stationer som du vill spela in är en annan historia förstås.

Förutom in-house live-TV-streaming till din Tv med en Brand TV-enhet är ansluten eller tabletter/telefoner med Elden-TV app, du kan också använda enheten—internet hastighet tillåter—att strömma till Elden TV-app när du är borta från hemmet. Det ingår även en prenumeration gratis kanal guide med information om program.

Slutligen, och naturligtvis, enheten stöder Alexa. Du kan använda röstkommandon—genom Eld, TV, inte den Omarbetning sig själv—för att säga det för att spela in program, spela upp dem, visa kanalen guide, lyssna på vissa stationer, och andra förväntade DVR uppgifter.

Du Behöver en TV-Antenn för att Använda Det. Inga Undantag.

Vi betonar detta i sin egen sektion för extra tydlighet. Enheten kommer inte att fungera med din befintliga kabel-eller satellit-tv-abonnemang. Innan du ens överväga att köpa Brand TV Omarbetning, du behöver en TV-antenn för att dra in over-the-air kanaler. Mer ofta än inte, du kan oftast dra i minst ett par kanaler med en antenn, men om du bor i en mycket landsbygden, kan du inte kunna ta några kanaler alls. Om så är fallet, då Elden TV Omarbetning kommer att bli en helt värdelös enhet för dig.

Så Ska Du Köpa Den?

Om du har alla set upp hemma med en tv-antenn och dra i en anständig mängd av over-the-air kanaler, beslutet hänger på två saker: hur bra enheten kommer att vara för dig, baserat på dina tv-vanor och huruvida det är ett bra värde i förhållande till konkurrenterna.

För människor som i första hand titta på lokala kanaler för en blandning av nyheter, sport och innehåll som levereras av de stora nätverk som ABC, NBC och CBS, Omarbetning och erbjuder en stor flexibilitet saknas regelbundna titta på-när-det-är-tillgängliga-tittande. Även om du streama en hel del från Netflix eller liknande, om du är beroende av lokala stationer för gratis over-the-air sport och sådant, det är fortfarande något som är värt att överväga för att undvika avgifter för online-tjänster eller miste om ett spel som du vill titta på.

Så vad kostar det? $229 visst verkar som mycket pengar för en produkt som denna, men det är inte så helt långsökt. Den HDHomeRun är en liknande enhet som bara kommer med tuner och ingen DVR. Det kommer att köra dig $179 för att Utvidga modellen. Du kan lägga till DVR kapacitet för 35 kronor/år, dock. TiVo, som injiceras Dvr in i det allmänna medvetandet, är fortfarande plugga tillsammans och har en liknande produkt som heter Bolt. Det går $250, stöder både antenn-och kabel – /satellit-ingång (ett stort plus), men du kommer betala ut näsan för prenumeration på $150 per år—samma programvara och funktioner, programguide och allt är gratis med Omarbetning.

I ljuset av detta (och om du är i marknaden för denna typ av enhet), Elden TV Omarbetning är inte alltför dåligt av en del jämfört med konkurrenterna. Så länge du är lycklig att använda Eld för TV-enheter för att hantera media produktion, det är tufft att slå engångskostnad, inga abonnemangs-avgifter modell Amazon är att trycka här.

Dock bara vara helt säker på att du faktiskt kan dra in kanaler med din antenn innan du åtar dig att köpa—utan stark källa signaler från de kanaler du är intresserad av, det är inget mer än en tegelsten.

Köp på Amazon