Hoe Neem je een Selfie Veilig (Zonder het Vallen van een Klif of Wordt aangereden door een Auto)

0
108

Meer en meer mensen sterven dan het nemen van selfies. Laten we eens kijken hoe niet om een statistiek te worden veel meer pijnlijk dan de ergste late night tekst aan uw ex.

Een recente studie vond selfies een factor waren in 259 sterfgevallen tussen oktober 2011 en November 2018. Dit aantal is vrijwel zeker te laag, want het is alleen op basis van meldingen van sterfgevallen in de engelse taal, media; het niet in de buurt van de sterfgevallen, ernstige verwondingen, sterfgevallen in niet-engelse media, of sterfgevallen waar selfies werden niet vermeld, hoewel ze misschien een factor, zoals auto-ongevallen. In andere woorden, veel mensen sterven of raken gewond nemen van selfies.

De studie vond dat de meeste mensen overleden door verdrinking, vallen, brand, of geraakt worden door een bewegend voertuig—hoewel dierlijke aanvallen, vuurwapen doden, en elektrocutie op de lijst voorkomen, ook. Verrassend niemand meer mensen stierven dan vrouwen, terwijl de uitoefening van “risicovolle” selfie gedrag.

Vandaag de dag, we zijn niet bezig met hoe neem je een goede selfie—we hebben gezien dat voor—in plaats daarvan, gaan we praten over hoe om het veilig te doen. Want blijkbaar, dit is een gesprek dat moet worden gedaan.

GERELATEERD: Hoe om te gaan met zelfportretten en Selfies

Wees je Bewust van Je Omgeving

Meer dan wat dan ook, de belangrijkste oorzaak van “selficide” is omdat je je niet bewust van je omgeving. Of iemand de stappen van een rots door een ongeval of kapseist de boot en verdrinkt, dan is dat omdat ze je teveel richt op het nemen van een selfie en niet op waar ze staan en wat er rond hen.

Ik ga tegen de veroordelende toon van veel artikelen hier. Die te dicht bij de rand van een klif of het beklimmen van enkele rotsen kunnen worden met een volledig risico-beheerd activiteit als je in gedachten houden waar je bent en wat je aan het doen bent. De sleutel is om ervoor te zorgen dat u veilig zijn voordat je zelfs denken over het nemen van uw telefoon voor dat selfie. Je mag niet dwalen achteruit doelloos, terwijl op zoek naar uzelf in uw scherm, zelfs als er niet een rots achter je. Een kleine reis kan genoeg zijn voor een ernstig hoofdletsel.

Evenzo, als de golven zijn klein en je bent een sterke zwemmer, je kunt staan dichter bij een pier of meer risico ‘ s nemen in een boot. Aan de andere kant, als je niet kunt zwemmen, of in de golven zijn groot, je moet niet in de buurt van het water.

Beren zijn Niet Uw Vriend

Voor mij is het meest belachelijke statistiek op de lijst waren de acht mensen die werden verscheurd tot de dood van dieren. We don ‘t call wilde dieren, wild, omdat ze verscheuren de dansvloer tot 5 uur’ s ochtends op een zaterdag nacht; we noemen ze wilde omdat ze letterlijk wilde, onvoorspelbare, en misschien staat het scheuren van je ledematen van ledematen.

Wandelend een beer, olifant, of walrus probeert te krijgen om pop blauw stelen met je is vragen om problemen. Ten eerste, dieren kunnen niet poseren en zijn over het algemeen erg op zoek naar de camera (als uw kat toont elke keer dat u probeert te nemen van de foto), en ten tweede, deze de DIEREN KAN DODEN.

Zelfs als u niet van plan bent op het nemen van selfies, serieus, net voorkomen dat dieren in het wild.

Auto ‘ s en Treinen Snel

Geraakt door een bewegend voertuig, in het bijzonder een trein, het is vooral een andere veel voorkomende oorzaak van selficide. Mensen vergeten dat een relatief bescheiden 60 km per uur is nog 88 meter per seconde. Ze denken dat ze genoeg tijd om een stap op de trein tracks en snap een selfie, maar ze absoluut niet.

Het is hetzelfde met de snelwegen en zelfs fietspaden. Voertuigen bewegen zich snel in een rechte lijn. In een paar seconden, ze kan gaan van verborgen hoek tot zes centimeter afstand van je te doden. Serieus, niet ergens staan van een voertuig zou kunnen verschijnen snel en sta nooit op de rails; ze kunnen ook worden geëlektrificeerd.

Niet Selfie en Rijden

Een oorzaak van het overlijden was opvallend afwezig in de studie was de mensen te verpletteren hun auto ‘ s, terwijl het nemen van selfies. Laten we echte hier voor een tweede: dit is uiteraard gebeurt en is waarschijnlijk eigenlijk een belangrijke oorzaak van selficide; het is gewoon niet in de media vermeld.

GERELATEERD: Hoe te Voorkomen dat Uw Kind Uit Sms ‘ en en Rijden

Met behulp van uw telefoon, in welke hoedanigheid tijdens het rijden verhoogt het risico dat er iets fout gaat (dat is de reden waarom Apple en Google zijn het toevoegen van functies maken het makkelijker om te negeren uw telefoon als je in de auto). Proberen om een selfie tijdens het rijden is gewoon idioot. Het is veel te storend is en de foto niet eens goed.

Neem geen Domme Risico ‘ s

Terwijl sommige mensen waren echt jammer—als deze vrouwen die een brug instorten onder hen zoals ze nam selfies—meer mensen stierven van het nemen van risicovolle selfies dan niet.

Er is niets mis met het nemen van risico ‘s maar er is iets mis met het nemen van domme risico’ s. Een aanzienlijk aantal van de selfie incidenten veroorzaakt meer dan één dood, zodat mensen aan het doen waren meer dan alleen het zetten van hun eigen leven in gevaar.

Als, voor welke reden dan ook, je denkt dat het nemen van een selfie kon je, of andere mensen in gevaar, dan moet je het niet doen. Geen foto waard is je leven.