De Bästa Hår Plattång För Att Reda Ut Och Jämna Ut Ditt Hår

0
104

Hårvård för de av oss som har längre hår är sällan enkelt. Det är viktigt att använda rätt produkter för ditt hår, speciellt när man försöker räta ut ditt hår, så vi har tittat på de bästa hår-straighteners ut det.

Det Bästa Receptet Apps För Att Göra Läckra Måltider
av Jennifer Allen den 6: e oktober 2018

Matlagning kan vara både jobbigt och nöje. Ett sätt att tungan på vågen till den roliga sidan av saker och ting är ett bra recept-appen för att inspirera dig. Här är våra översta plockningar från tusentals recept apps där ute.

Bästa Teknik-Kit för Barn
av Caroline Stewart den 5: e oktober 2018

Tekniska leksaker är inte bara för att förbereda barnen för att ange en STAM fält—att lära barn viktigt ingenjörskonst kan främja kritiskt tänkande som kommer att hjälpa dem oavsett vilken karriär väg de väljer.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Hår Plattång För Att Reda Ut Och Jämna Ut Ditt Hår

Jennifer Allen | @jenjeahaly | oktober 7, 2018October 6, 2018

Hårvård för de av oss som har längre hår är sällan enkelt. Det är viktigt att använda rätt produkter för ditt hår, speciellt när man försöker räta ut ditt hår, så vi har tittat på de bästa hår-straighteners ut det.

Om man som jag, älskar ditt hår att bli galen av luftfuktighet, med hjälp av “fel” hår produkt, eller helt enkelt för att det kändes bara som det en morgon—ditt hår plattång blir snart en av de viktigaste delarna av din morgonrutin. Inte alla hår-straighteners är den samma dock. Olika produkter att använda olika material och tekniker för att få ditt hår precis så, och det är klokt att vara medveten om skillnaderna.

Vi har checkat ut en mängd olika alternativ som omfattar olika budgetar, oavsett om du är i behov av en present till någon, eller om du helt enkelt behöver något med massor av olika tillbehör.

Här är några av de bästa hår-straighteners ut det.

Bästa Allround: Bio Joniska Onepass ($199)

När det kommer till ett fast par av hår plattång som kommer att pågå många år, du kan inte gå fel med Bio Joniska Onepass. Det lever upp till sitt namn som, i allmänhet, kan du räta ut ditt hår effektivt på kort tid, bara behöver en passerar genom ditt hår. Det används silikon hastighet remsor som, till dig och mig, innebär snabbare riktning och en ökad glans på slutet.

Plattång värms upp till 400 grader Fahrenheit som är mycket varm nog för när du “järn” ditt hår. Som finns inom den hastighet remsor är en nanoionic mineral som syftar till att återfukta torrt och skadat hår samtidigt som du använder den. Det är inte riktigt lika säkert som att använda en separat hair protection spray, men det går på något sätt att vara en allt-i-ett-lösning.

Köp på Amazon

Bästa Premium Alternativ: GHD Platinum+ Professionellt Resultat ($249)

En särskilt stor plattång namn i Europa, GHD (Bra Hår Dag)’s Platinum+ Professionellt Resultat är det bästa plattång som företaget erbjuder. Det är därför de kostar en rättvis bit av kontanter. För priset, du får några imponerande klingande statistik. Dessa ingår 70% mindre brott, dubbelt så mycket färg skydd som sina konkurrenter, och värmen som övervakas 250 gånger per sekund så det alltid rätar på sin optimala temperatur av 365 Fahrenheit.

Som en personlig stort fan av varumärket, kan jag intyga att detta är fallet. Jag är lat med mitt hår men dessa GHDs endast tar cirka 20 sekunder för att värma upp och spara massor av ansträngning. Det finns ingen anledning att avsätta massor av tid på att se en skillnad när du använder dessa. Straighteners är särskilt bra när man arbetar med tjockt hår också.

Köp på Amazon

Bästa budgetval: KIPOZI Professionella Titan plattång Plattången ($35)

Nu ska vi i nivå med, du är anledningen till att de bästa hår-straighteners är dyrt eftersom de oftast räta ut ditt hår snabbare och mer effektivt än billiga plattång. Med det sagt, KIPOZI Professionella Titan Platt Järn Hår Straighteners gör ett ganska bra jobb, om än lite långsamt, så om du är på en budget, de är värt det.

De värms upp till 450 Fahrenheit med justerbar temperatur alternativ när man inte vill gå alltför hög. Under det att en 1,75-tums flytande platta hår platt järn jobbar hårt på att räta ut ditt hår och ger jämn fördelning av värmen precis som de dyrare lösningar. Det enda problemet här är att det inte är så effektiv som något som Bio Joniska eller GHD par, eftersom det inte har vikt och högre kvalitet på komponenterna som ligger bakom den.

Fortfarande, om din budget är stram och du inte har något emot att spendera längre gör ditt hår, eller om du inte ens är säker på om du vill att ditt hår ska rätas hela tiden, detta är värt en chans. De definitivt ge hyfsade resultat.

Köp på Amazon

Bäst För Tillbehör: Furiden Professionell Plattång ($69)

Hår plattång är en stor gåva idé, så att alla som kommer med en massa tillbehör är allt mer tilltalande. Den Furiden Professionell Plattång som är bra för den anledningen. Förutom att vara bra för dess effektivitet nivå (räknar med att kunna börja använda dessa efter 15 sekunder av värme), de kommer med en massa nyttiga extrafunktioner.

Det är en värme-resistenta handske, en väska för förvaring av din plattång, en salong kam, och 2 klipp håret så att du kan flytta ditt hår åt sidan på ett säkert sätt så att du kan ta itu med gömda linjer. Det är en paketlösning som är särskilt perfekt om du ska köpa någon sin första uppsättning av hår straighteners, och du vill ha dem för att ha det mesta för att komma igång med.

Köp på Amazon

Bästa Alternativet: Elepawl Plattång Borste ($41)

I en perfekt värld, har du tid i morgon för att använda din plattång kärleksfullt tills ditt hår ser awesome. I verkligheten, du försov mig och du har bråttom. Köpa Elepawl Plattång Pensel och du har ett bra alternativ till att gräva ut din mer effektiv plattång.

Det är en borste som värmer upp, i princip. På så sätt kan du helt enkelt använda den som en vanlig borste att kamma igenom ditt hår och få några bra resultat. Det är inte samma sak som en “riktig” rakpermanent men om otroligt rakt hår som inte passar din stil eller om du helt enkelt inte är alltför tjafsade, detta är ett bra alternativ för att fortsätta. Med vissa hårtyper, det ser lite mer naturligt än en platt järn stil av plattång.

Köp på Amazon