Wat Zijn Siri Snelkoppelingen en Hoe Gebruik ik Ze?

0
118

Siri Sneltoetsen zijn een van de nieuwe functies in iOS12. Ze laten je het automatiseren van bepaalde taken (of reeksen van taken) op uw iPhone of iPad die je kan activeren met een enkele tik of stem commando. Dus, wat kunt u ermee? Laten we een kijkje nemen.

Wat Zijn Siri Sneltoetsen?

Lang verhaal kort, Siri met Sneltoetsen kunt u bij het automatiseren van sequenties van acties, zodat u ze snel met één tik op een pictogram van de snelkoppeling of met een spraakopdracht uitgegeven aan Siri.

Je kunt zeggen dat een aangepaste zin zoals “Hey Siri, goede nacht” om over te schakelen op uw telefoon in de modus Niet Storen en zet de helderheid van het scherm helemaal naar beneden (als je niet al een hebt auto-helderheid ingeschakeld). Apps van derden kunnen ook ondersteuning voor Siri Snelkoppelingen voor het krijgen van dingen gedaan in die specifieke apps. Philips Hue is een voorbeeld, waar u kunt opnemen aangepaste zinnen te vertellen Siri, en ze zal het activeren van uw favoriete Tint scènes. Dit is slechts een klein voorbeeld, dat wel.

GERELATEERD: iOS-12 is Nu Uit, Maar Moet Je Upgraden?

U kunt, natuurlijk, trigger sneltoetsen zonder het gebruik van uw stem door te tikken op de snelkoppeling binnen de Snelkoppelingen app. U kunt zelfs startscherm pictogrammen voor snelkoppelingen of plaats ze op uw scherm te vergrendelen in de vorm van widgets.

Hoe Moet Ik Beginnen?

Om een aangepaste snelkoppeling maken, gebruik je de Snelkoppelingen app, dus zorg ervoor dat u hebt het gedownload naar je iPhone. Aan de slag, open de app en tik op de “Snelkoppeling Maken” knop. U kunt ook tikken op de “Gallery” tab aan de onderkant van bladeren van de pre-gemaakt van snelkoppelingen die u misschien nuttig vindt.

Voor deze gids, maar maken we een eenvoudige snelkoppeling voor het zoeken naar restaurants in de buurt, ongeacht waar u bent. Uiteraard kunt u de snelkoppeling hoe je wilt, maar zullen we gewoon tonen u hoe het allemaal werkt en dan laat het aan u om uw creatieve touch.

Nadat u hebt getikt, op “Maak een Snelkoppeling,” veeg omhoog vanaf de onderkant uit te breiden de Acties op het scherm, laat een lijst van de verschillende acties die u kunt toevoegen aan uw snelkoppeling. Als de specifieke actie die u wilt niet wordt weergegeven, tik op de zoekbalk aan de bovenkant, en u zult in staat zijn om het op die manier.

Voor mijn snelkoppeling, ik zal het zoeken naar “google maps” en selecteer vervolgens “Zoeken Lokale Bedrijven.”

Na het toevoegen van een actie, kunt u deze aanpassen. In het veld “Zoeken”, we typen in “restaurants.” Hieronder kunt u de zoekopdracht straal in kilometers als u wilt.

Dus nu dat we hebben verteld de snelkoppeling om te zoeken naar restaurants in de buurt, het moet een uitgang. In andere woorden, wat is de sneltoets met deze informatie doen? Het moet openstellen van de kaarten-app en de resultaten weergeven. Dus we moeten het toevoegen van een andere actie. In dit geval zullen we selecteer de optie ‘ Toon in google Maps.”

U kunt kiezen welke kaarten app opent door te tikken op “Kaarten-App.” We houden het met de standaard Apple Maps, dat wel.

Op dit punt, dan wordt de snelkoppeling klaar en kunt u druk op de play-knop aan de bovenkant om het uit te testen en ervoor zorgen dat het werkt zoals u het wilt.

Na dat we het gewoon moeten aanpassen sommige dingen, zoals het geven van de snelkoppeling een naam en deze toevoegen aan Siri. Tik op de schakelaar knop omhoog in de richting van de rechterbovenhoek van het scherm.

Geef de snelkoppeling een naam door te tikken op “Untitled Snelkoppeling” en vervolgens in te typen. Druk op ‘Done’ als je klaar bent. U kunt ook het pictogram wijzigen als u wilt.

Om te zorgen voor deze snelkoppeling gebruik van Siri, tikt u op de “Toevoegen aan Siri” optie.

Vervolgens, druk op de knop opnemen en spreek de aangepaste zin die zullen leiden tot de snelkoppeling. Hit de record knop nogmaals aan het einde van je zin om de opname te stoppen.

Druk op “Done” in de rechterbovenhoek als alles er goed uitziet.

Er zijn een aantal andere opties die u kunt inschakelen in de richting van de onderkant, zoals het toevoegen van de snelkoppeling naar uw home-scherm (of als widget), het delen van de snelkoppeling met andere gebruikers, en met de snelkoppeling verschijnt in het menu delen binnen andere apps.

Zodra je je hebt aangepast aan deze instellingen, druk op “Gereed” en daarna op “Klaar” weer terug te gaan naar het hoofdscherm. U ziet uw nieuwe snelkoppeling en u kunt tikken op het te voeren als u dat wilt (of vanaf het startscherm als u hebt toegevoegd een home-scherm het pictogram voor het). Maar als u hebt ingesteld om te werken met Siri, kunt u uw stem gebruiken in plaats van, net zoals u zou doen met een andere Siri commando.

U kunt zo eenvoudig of ingewikkeld met Sneltoetsen als u wilt, maar het is niet zo eenvoudig en intuïtief in te stellen sneltoetsen als we zouden willen. Gelukkig, de Galerij maakt het gemakkelijk te vinden van snelkoppelingen die u misschien nuttig vindt, en er zijn verschillende middelen die u kunt gebruiken, zoals r/Snelkoppelingen op Reddit en ShortcutsGallery.com.