Det Bästa Receptet Apps För Att Göra Läckra Måltider

0
93

Matlagning kan vara både jobbigt och nöje. Ett sätt att tungan på vågen till den roliga sidan av saker och ting är ett bra recept-appen för att inspirera dig. Här är våra översta plockningar från tusentals recept apps där ute.

Bästa Teknik-Kit för Barn
av Caroline Stewart den 5: e oktober 2018

Tekniska leksaker är inte bara för att förbereda barnen för att ange en STAM fält—att lära barn viktigt ingenjörskonst kan främja kritiskt tänkande som kommer att hjälpa dem oavsett vilken karriär väg de väljer.

Allt Du Behöver För Att Börja Bygga Mekaniska Tangentbord
av Michael Crider den 5: e oktober 2018

Om du är redo att vada ut i den grunda delen av den mekaniska tangentbord pool, då är det dags att börja bygga din egen. Här hittar du allt du behöver för att bygga din första från scratch.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Receptet Apps För Att Göra Läckra Måltider

Jennifer Allen | @jenjeahaly | oktober 6, 2018October 5, 2018

Matlagning kan vara både jobbigt och nöje. Ett sätt att tungan på vågen till den roliga sidan av saker och ting är ett bra recept-appen för att inspirera dig. Här är våra översta plockningar från tusentals recept apps där ute.

Ingen tycker om att laga samma måltid varje dag. Det är tråkigt att göra, och det är tråkigt att äta. Det är tufft att komma med inspiration till en ny och spännande måltid idé varje dag ändå, och det är där ett bra recept-appen spelar in. Visst, de kommer faktiskt inte laga maten för dig, men med vissa appar erbjuder bra steg för steg instruktioner, även de mest oerfarna av kockar ska kunna komma till rätta med dessa.

Vi har tittat på program som erbjuder bra recept för mitten av veckan måltid, liksom finare mat. Oroa dig inte—vi har inte glömt bort dem och försöker att äta mer hälsosamt, eller personer med allergier heller. Det finns något för alla här.

Här är några av våra favorit recept-appar.

Bästa allround: BigOven (iOS/Android, Gratis)

Lever upp till sitt namn, BigOven är, ja, stor. Det erbjuder en imponerande och 350 000 recept och räkna. Det kan vara ett omständligt men appen gör ett hyggligt jobb med att göra det är lätt att förhandla. Du kan planera måltider, ordna inköpslistor, eller helt enkelt bläddra igenom alternativen.

Det är möjligt att lägga till egna recept så att du kan hålla koll på allt på ett ställe, och du kan bli inspirerad genom att helt enkelt skriva i vad rester finns i din kyl. Det är bra för ganska mycket någon form av måltid, vare sig fantasi eller regelbundna.

Bäst För Dagen i Dag Matlagning: God (iOS/Android, Gratis)

Buzzfeed Läckra app gör ett bra jobb med att göra allt ser läckra ut och nåbara. Layouten är ganska enkel, är angelägna om att locka dig med attraktiva bilder, och som fungerar perfekt när du vill vara frestad att prova nya saker.

Det är en varierad blandning av salta och söta godsaker här, med något för nästan alla tillfällen. Alla recept innehåller tydliga videor för att få rätt till den punkten. Du behöver bara en grundläggande förståelse av matlagning tekniker så det är bra för barn också. Filter alternativ kan du justera detta via kosten behov.

Bäst För Förslag: Allrecipes Middag Spinner (iOS/Android, Gratis)

Allrecipes är en pålitlig webbplats för recept idéer, och dess Middag Spinner app är mycket samma. Fokus ligger helt och hållet på de gånger då du bara inte vet vad man ska laga. Det erbjuder dagliga rekommendationer för allt från en större till en sida maträtt eller dessert, med enkla alternativ för att inkludera eller exkludera specifika ingredienser.

Vid sidan av att det är lätt att spara dina favoritrecept och ordna dem i personliga samlingar. Det finns mer än ett tusen recept videoklipp ingår också, så om du inte vet hur man gör något, detta ska berätta för dig vad du ska göra.

Bäst För Användbara Funktioner: Epicurious (iOS, Gratis)

På ytan, Epicurious ser en hel del som andra recept appar här. Det är inte en dålig sak, naturligtvis. Det har över 35 000 recept, ett medel för att skapa inköpslistor och massor av videor för att lära dig grunderna.

Där Epicurious sticker ut lite mer från resten genom två viktiga funktioner. Hotellet har en säsongsöppen ingredienser finder så det kan ta reda på exakt vilken mat som är färsk på gårdar nära dig, potentiellt gynnar din plånbok och miljön runt omkring dig. Den har också en smart kök timer som talar om för dig exakt hur lång tid det tar att laga vanliga livsmedel som lax och kyckling, utan behovet av ett specifikt recept. Det är dessa små saker som gör Epicurious värt att ladda ner.

Bäst För Matlagning För Allergier: Yummly (iOS/Android, Gratis)

De flesta appar erbjuder några enkla filter för matlagning med allergier, men Yummly går ett steg längre. Det snabbt ber dig alla dina kostbehov, allergier, och dina allmänna preferenser, då endast serverar recept som matchar dessa krav. Ju mer du använder den, desto smartare blir det.

Förutom att det finns över 2 miljoner recept, tack för att Yummly sourcing dem från många toppen recept platser, inklusive Allrecipes och Epicurious. I varje fall finns det steg-för-steg guidade recept, tutorials video och timers. Det finns även ett alternativ för att titta på recept baserade på de rester du har.

Bäst För Hälsosam Matlagning: Åh Lyser Hon (iOS/Android, Gratis)

Angelägna om att anamma en sundare livsstil och känner för att prova ut växt-baserade äta? I grund och botten, det är ett finare sätt att säga att undvika något bearbetade eller kött-baserade, och det öppnar du upp för massor av läckra kreationer. Åh Lyser Hon är en stor app för idéer. Stilfullt utformade, det har över 140 växtbaserad recept, inklusive mer än 120 gluten fria idéer.

I varje fall, vackra foton lura dig, med enkla instruktioner för att säkerställa att du inte blir förvirrad. Varje recept har detaljerad näringsinformation också, så det är perfekt om du behöver för att hålla ett öga på vad du konsumerar.

Bäst För Nybörjare Laga mat: SideChef (iOS/Android, Gratis)

Matlagning kommer inte naturligt för oss alla, och det kan säkert vara mycket skrämmande till en början. SideChef går något sätt att lösa dessa frågor. Det har mycket klara och tydliga steg för steg-bilder, videor, ljud och instruktioner för sitt recept.

Det blir enklare med sin måltid planering funktion så att du kan organisera vad man ska äta för den kommande veckan, och njuta av lite inspiration via sitt recept samlingar. Det shopping lista stöd också så att, i huvudsak, du behöver aldrig lämna appen för att få dina måltider ställde upp för veckan.