Amazon Lägger Smarthome Kontroll Front och Center I Uppdaterad Alexa-App

0
93

Inför lanseringen av Amazons senaste Echo enheter, och kanske viktigast av allt, i ett försök att konkurrera med Google Assistant är lätt smarthome kontroller, Amazon har uppdaterat sin Alexa-appen, och att sätta mer fokus på smarthome i allmänhet.

Den Smarthome avsnitt i app har flyttat från sidofältet pull-out-menyn till en egen flik längst ned på skärmen.

När du har valt, kommer du att se ett helt nytt gränssnitt för att kontrollera och styra inte bara ditt Eko-enheter, men alla dina smarthome produkter. Varje typ av smarthome-enheten separeras i sin egen kategori längs den övre delen av skärmen. Och dina grupper är listade nedan, vilket gör det lätt att välja ett rum och styra apparater i rummet.

 

Denna del av appen är också där du kan lägga till nya smarthome enheter för att styra med Alexa, samt skapa och hantera grupper, inklusive multi-room music grupper för din Ekon.

Den nya uppdateringen rullar ut nu för iOS-enheter, men inte ett ord om huruvida Android-versionen kommer att få uppdateringen snart eller inte.