Het Uitschakelen van macOS Mojave de Drijvende Screenshot Miniatuur

0
84

Mojave, de nieuwste versie van macOS, verandert de manier waarop screenshots werk, het toevoegen van een drijvende miniatuur in de rechter onderhoek die laat zien voordat het bestand te zien op uw bureaublad.

We hebben laten zien hoe je een screenshot op een Mac. Command-Shift-4 is de meest voorkomende methode—hiermee kunt u een screenshot te nemen van een deel van het scherm.

GERELATEERD: Hoe om Screenshots te Nemen op een Mac

In oudere versies van macOS je screenshot wordt direct verzonden naar het Bureaublad, maar een van de nieuwe features in mac os Mojave verandert dit: er is een drijvende miniatuur van je screenshot voor een paar seconden, zoals hierboven weergegeven. Klik op de miniatuur en kunt u de afbeelding bewerken; wacht en wordt de afbeelding weergegeven op uw bureaublad.

Dit is geen slechte eigenschap, maar als je liever niet met deze vertraging is het makkelijk te wijzigen. Open gewoon de Screenshots utility, die u kunt vinden door op weg naar Toepassingen > Hulpprogramma ‘ s of door te zoeken naar “Screenshots” in de Spotlight. De applicatie opent een balk aan de onderkant van het scherm.

Klik op “Opties” vink dan ‘ Show Drijvende Miniatuur.” Dat is het! Vanaf nu screenshots zal worden verzonden direct naar uw bureaublad, net als voorheen. Mijn dank aan Mellissa Holt op Mac Observer voor het wijzen dit uit.