Hur du tar Bort Ditt Google-Cookies i Chrome

0
167

Rensa ut kakor i allmänhet tecken du ut från alla konton, men Chrome gör ett undantag: i ditt Google-konto.

Detta är nytt från och med Chrome 69, men Google inte dölja förändring: det är förklarade i inställningar för skärmen, som visas ovan. Men vad händer om du faktiskt ville ta bort din Google-cookies? Det är fortfarande möjligt enligt Adrienne Porter Kände, en ingenjör och chef på Chrome-teamet (via Bleeping Dator):

Det är rätt: logga ut från ditt Google-konton.

Gör det och meddelande om du inte loggar du ut från ditt Google-konton kommer att försvinna från inställningar.

Så varför ändra? Det kan vara relaterat till hur Google-konton i Chrome fungerar nu, men Google har inte officiellt sagt något. Det verkar självklart för mig att Google vill att Google-användare för att förbli inloggad, vilket är fair enough. Om du inte vill ha en webbläsare som gynnar Google, överväga att använda en webbläsare som gjorts av någon annan än Google.