Microsoft ziet Af van het Plan om de Trol Windows 10 Gebruikers Met een Browser Waarschuwingen

0
72

Hey Internet, we hebben het gedaan! Na een goede uitstorting van woede en ergernis in de richting van Microsoft, hebben we gedwongen het Windows-team om deze berichten te verwijderen op een “waarschuwing” u niet te installeren, Firefox of Chrome. Ze worden niet in de oktober 2018 Update.

In een reactie gegeven op Ed Bott over op ZDNet een Microsoft-woordvoerder zei:

We hebben getest deze functionaliteit is alleen Insiders – De Windows Insider Programma waarmee Microsoft om te testen verschillende functies, functionaliteit en garner feedback voor de uitrol van het algemeen. De klanten blijven in de controle en kan de browser kiezen van hun keuze.

Deze waarschuwingen zijn verdwenen uit het huidige Insider builds van Windows 10. Ze worden niet in de uiteindelijke versie van de oktober 2018 Update, die waarschijnlijk zullen worden uitgebracht op enig moment in de komende paar weken.

Terwijl deze Microsoft-woordvoerder noemt dit een “feature” het is niets waard precies wat het was: Een letterlijke “waarschuwing” niet te installeren google Chrome of Firefox als je eenmaal hebt gedownload, wordt het onderbreken van het installatie proces. Zoals we opgemerkt, dit zou de trein Windows-gebruikers te negeren echte veiligheid waarschuwingen.

Natuurlijk, de enige reden dat deze “test” was niet succesvol is omdat het woedende Windows 10 gebruikers meer dan normaal. Als deze browser waarschuwing was slechts een functie die een normale hoeveelheid woede, zoals het automatisch installeren van Candy Crush Saga op Windows 10 Professional, Microsoft niet zou hebben gesteund uit.

Maar vandaag de dag, laten we het vieren. We stopten allen van Microsoft om iets te doen stom! De strijd is gewonnen.

Het zou leuk zijn als we niet om de strijd met Microsoft in de eerste plaats, dat wel.

GERELATEERD: Windows-10 Probeert te Duwen Firefox en Chrome Over de Rand