Microsoft Lämnar Planen för att Troll Windows 10 Användare Med Webbläsare Varningar

0
113

Hej Internet, vi gjorde det! Efter en god ström av ilska och irritation mot Microsoft, vi har tvingas Windows-teamet för att ta bort de meddelanden som “varnar” dig att inte installera Firefox eller Krom. De kommer inte att vara i oktober 2018 Uppdatering.

I en kommentar med tanke på att Ed Bott över hos ZDNet, en Microsoft-talesman sade:

Vi har testat denna funktion med Insiders endast Windows Insider-Programmet gör det möjligt för Microsoft att testa olika funktioner, funktionalitet och samla feedback innan du kastar ut brett. Kunder är i kontroll och kan välja webbläsaren för sina val.

Dessa varningar har försvunnit från den nuvarande Insider versioner av Windows 10. De kommer inte att vara i den slutliga versionen av oktober 2018 Uppdatering, som kommer sannolikt att släppas någon gång under de närmaste veckorna.

Även om detta på Microsofts talesman kallar detta en “funktionen,” det är ingenting värt exakt vad det var: En bokstavlig “varning” att inte installera Chrome eller Firefox när du har laddat ner det, att avbryta installationen. Som vi påpekade detta skulle träna Windows-användare att ignorera verklig säkerhet varningar.

Naturligtvis, den enda anledningen till detta “test” var misslyckas är eftersom det rasande Windows 10 användare mer än vanligt. Om detta webbläsaren varning var bara en funktion som genererade en normal mängd av raseri, som automatiskt installera Candy Crush Saga på Windows-10 Professional, Microsoft skulle inte ha backade.

Men idag, låt oss fira. Vi alla stoppat Microsoft från att göra något dum! Striden är vunnen.

Det skulle vara trevligt om vi inte har att kämpa med Microsoft i första hand, dock.

RELATERAT: Windows 10 Försök att Driva Firefox och Chrome Över Kanten