De ‘Gmail Offline’ – App Afsluiten, Hier is Wat te Gebruiken in Plaats

0
76

Gebruik je Chrome Gmail Offline app om toegang te krijgen tot uw e-mail offline? Die app wordt afgesloten op 3 December, maar u kunt nog steeds toegang krijgen tot Gmail offline op uw computer.

Al jaren gebruik Gmail offline betekende gebruikt u een Chrome-app met haar eigen user interface. Het was niet geweldig, maar het werkte. Het is ook niet langer nodig: één van de beste functies van de nieuwe Gmail is de mogelijkheid om de volledige interface van Gmail offline, zonder een app te installeren. Het is een vrij grote verbetering, en het duurt niet lang om deze te activeren.

In Gmail hoofd naar Instellingen > Offline, controleer dan “Offline e-Mail Inschakelen.” U kunt nu de volledige versie van Gmail of u bent online of off. U kan geconfigureerd worden hoeveel dagen de moeite waard van e-mail op te nemen, en of de bijlagen.

GERELATEERD: De 8 Beste Functies in de Nieuwe Gmail

Deze functie werkt alleen als u de Chrome-browser, maar de oude app was ook een Chrome-exclusieve, dus er is geen verandering op dat vlak. Er is niets erger dan het nodig iets uit uw postvak in en dat u geen toegang heeft, waardoor deze nu en geniet van de rust van de geest.