AppleCare+ Omfattar Nu Förlorade Och Stulna iPhones

0
122

Tro det eller ej, AppleCare+ har aldrig omfattas av förlorade eller stulna iPhones—fram till i dag. Apple har i tysthet utökat sin AppleCare+ skydd planer på att inte bara omfatta skador men förlorade eller stulna enheter.

Allt Du Behöver Veta Om Nintendo Switch Online Innan Den Sjunker 18 September
av Eric Ravenscraft den 14 September 2018

Nästa vecka, Nintendo efterlängtade online-tjänsten går live. Om du spelar spel online, som vill spela retro Nintendo spel, eller bara vill synkronisera din gama data, här hittar du allt du behöver veta.

Ska Du Köpa eller Uppgradera till En av den Nya X-Serien iphone?
av Cameron Summerson den 13 September 2018

När dammet lägger sig på gårdagens Apple event, är det dags att ta en närmare titt på den nya iphone. Detta är den mest dramatiska förändring som vi har sett från Apple i år, så det finns en hel del att prata om.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

AppleCare+ Omfattar Nu Förlorade Och Stulna iPhones

Craig Lloyd | @craig_lloyd | September 14, 2018September 13, 2018

Tro det eller ej, AppleCare+ har aldrig omfattas av förlorade eller stulna iPhones—fram till i dag. Apple har i tysthet utökat sin AppleCare+ skydd planer på att inte bara omfatta skador men förlorade eller stulna enheter.

De flesta mobil carrier-förutsatt att försäkringar täcker vanligtvis försvinner eller blir stulen smartphones. Förlorar din telefon, kan du betala en självrisk på din operatör och de ger dig en ersättningsprodukt. Vi verkligen rekommenderar inte att få carrier-förutsatt att försäkring via AppleCare, men det är åtminstone det som ett alternativ.

Apple har dock aldrig haft ett sånt här program innan nu. Den nya planen (endast tillgänglig för iphone nu och inte andra AppleCare+ täckt produkter) omfattar förlorade eller stulna enheter. Stöld och förlust täckning ger en extra $100 på toppen av den normala AppleCare+ priset.

Detta sätter pris för iPhone XS och XS Max ägare på $299 (istället för $199). iPhone XR, 8 Plus och 7 Plus ägarna betalar $249 (istället för $149). Endast iPhone 7 och iPhone 8 ägarna får en paus, betala endast $70 extra ($199 vs standard – $129 täckning).

För att en ökad kostnad får du: två års garanti, två års gratis support via telefon, accidental damage, och förlust eller stöld täckning. Tyvärr, självrisker är så branta som du skulle föreställa dig:

Förlorar din telefon och du tittar på :

  • $199 för iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S, och iPhone 6

  • $229 för iPhone XR, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, och iPhone 6 Plus

  • Sek 269 för iPhone XS, iPhone XS Max, och iPhone-X

Dessa priser är säkert mycket bättre än att behöva köpa en helt ny iPhone i händelse av en borttappad eller stulen telefon, men din plånbok kommer att vara ont om det. Fortfarande, om du har allvarlig oro för att din telefon kan växa benen (eller att du kommer att lämna det bakom sig i dina resor), $100 premie över din vanliga AppleCare+ och $269 ur fickan för att få ersättning är säkert mycket trevligare än att släppa 3-5 gånger på en ny telefon.