Allt Du Behöver Veta Om Nintendo Switch Online Innan Den Sjunker 18 September

0
122

Tro det eller ej, AppleCare+ har aldrig omfattas av förlorade eller stulna iPhones—fram till i dag. Apple har i tysthet utökat sin AppleCare+ skydd planer på att inte bara omfatta skador men förlorade eller stulna enheter.

Allt Du Behöver Veta Om Nintendo Switch Online Innan Den Sjunker 18 September
av Eric Ravenscraft den 14 September 2018

Nästa vecka, Nintendo efterlängtade online-tjänsten går live. Om du spelar spel online, som vill spela retro Nintendo spel, eller bara vill synkronisera din gama data, här hittar du allt du behöver veta.

Ska Du Köpa eller Uppgradera till Apple-Klocka Serie 4?
av Cameron Summerson den 13 September 2018

Tillsammans med den nya iPhone-X-serien, meddelade Apple alla nya Klocka Serie 4 igår. Detta är den första större uppgradering av att Titta på nätet sedan dess införande, med en massa bra nya funktioner ombord.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Allt Du Behöver Veta Om Nintendo Switch Online Innan Den Sjunker 18 September

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | September 14, 2018September 13, 2018

Nästa vecka, Nintendo efterlängtade online-tjänsten går live. Om du spelar spel online, som vill spela retro Nintendo spel, eller bara vill synkronisera din gama data, här hittar du allt du behöver veta.

Vi har fått en stadig droppa av information om Nintendos kommande online-tjänst för ett tag, men Nintendo har äntligen meddelat och bekräftade alla detaljer. Den nya tjänsten kommer att gå live på tisdag, den 18 September. Här är allt annat du behöver veta.

Vad Vill Du Få Med Nintendo Switch Online?

Glad att du frågade. Först och främst, Nintendo Switch Online är tjänsten som du måste betala för att spela online-spel. Som Xbox Live eller PS Plus, om du vill spela online multiplayer, du kommer att behöva registrera sig för det. Detta inkluderar spel som för närvarande erbjuder online multiplayer gratis, inklusive Mario Kart 8 Deluxe och Splatoon 2.

Men Nintendo är inte bara ransoming tillbaka gratis multiplayer du är van med sin nya tjänst. Du kommer också att få tillgång till de eftertraktade cloud data backup-funktionen. Detta kommer att låta du säkerhetskopiera dina sparfiler till molnet. Om du någonsin behöver för att ersätta din Switch, du kan importera alla dina data till den nya konsolen enkelt.

Du kommer också att få tillgång till en samling klassiska NES-spel för gratis, inklusive följande:

 • Fotboll
 • Tennis
 • Donkey Kong
 • Mario Bros.
 • Super Mario Bros.
 • Balloon Fight
 • Ice Climber
 • Dr. Mario
 • The Legend of Zelda
 • Super Mario Bros 3
 • Double Dragon
 • River City Ransom
 • Ghosts ‘ n Goblins
 • Tecmo Skål
 • Gradius
 • Pro Wrestling
 • Excitebike
 • Yoshi
 • Ishockey
 • Baseball

Nintendo kommer också att fortsätta att lägga till fler spel som tiden går. Nästa par månader av utsläpp som redan uppradade, med Salomos Nyckel, NES Open Tournament Golf, och Super Dodge Boll som kommer i oktober, Metroid, Mäktiga Bomb Jack, och TwinBee i November, och Wario ‘ s Woods, Ninja Gaiden, och Adventures of Lolo i December.

För multiplayer-spel, du kan dela upp en Glädje-Con i hälften att spela med en vän. Om du verkligen vill få nostalgisk, Nintendo är också säljer NES-stil Glädje-Con-styrenheter för $60. Dessa ser ut och känns som classic controller, men kan ansluta till den sida på din Switch, precis som en Glädje-Con. knappen layout inte exakt fungerar för vanliga Strömbrytare spel, men du kan spela alla NES-spel med den söta nostalgisk känsla bara bra. Dessa styrenheter kommer endast att vara tillgängliga för Switch Online prenumeranter, så om du vill ha dem, måste du registrera dig.

Slutligen, abonnemang ger dig tillgång till Switch Online-appen. Växla inte exakt har den mest kraftfulla processorn, så att ge online spelare grundläggande tjänster som voice chat, Nintendo är att avlasta det jobb till din telefon. Du kan bjuda in andra spelare att spela tillsammans, starta samtal och skicka meddelanden. Det kan också lägga till extra, andra-tv med funktioner för att spel men än så länge bara Splatoon 2 har använt sig av detta, med vissa grundläggande statistik i spelet på telefonen.

Hur Mycket Kommer Det Att Kosta?

Bra, bättre, bäst nyheter om Nintendo Switch Online är dess pris. Medan andra online-tjänster som Xbox Live Gold och PS Plus kostnaden så hög som $180 per år om du betalar per månad eller så lågt som $40 per år om du noggrant jaga erbjudanden—Nintendo är att nå en ny låg på ett bra sätt. Du kan få ett år med den nya tjänsten för $20. Här är hur priset planen bryter ner:

 • $3.99 om du betalar per månad, eller ca $48 per år.
 • $7.99 om du betalar kvartalsvis, eller ca $32 per år.
 • $19.99 om du betalar årsvis.
 • $34.99 om du betalar en gång per år för en Familj Plan. Familj grupper som kan innehålla upp till åtta konton.

Du får inte så mycket med Nintendo ‘ s service som du kan få på andra plattformar, men du betalar också en hel del mindre för det. $20 för ett år för en stadig ström av klassiska NES-spel kan vara tillräckligt för att övertyga vissa människor att registrera dig. Och om du bara vill anmäla dig så att du kan hålla spelar spel på nätet, det är inte för tung för en kostnad.

Hur Fungerar Min Nintendo-Konto Faktor I Detta?

Förresten, dessa finns. Njut av den nostalgi som trigger.

Smart av dig att be. Så, här är affären. Varje gång Nintendo hosta, de tenderar att råkat skapa ett nytt konto online system. Medan du kommer inte få ett nytt konto här gången, du behöver för att länka ditt befintliga Nintendo-Konto till din profil på din Switch. Du har förmodligen redan gjorde det när du ställer upp din Switch, men efter 18: e September, som länk kommer att bli permanent.

Om du bara har använt ditt egna konto på din egen Switch, detta kommer förmodligen inte att påverka dig. Om du någonsin delade konton eller profiler måste du dyka in i Inställningarna på din Switch och se till att din Nintendo-Konto är länkat till din Switch profil och din familj konton är länkade med sina egna profiler. Du kan kolla in vår guide här om hur du länkar konton på rätt sätt.

Efter länken, ditt konto kommer att användas för att lagra din e-butik inköp, moln sparar data, och någon synkronisera data mellan enheterna. Nintendo var redan driver Nintendo-Konto som en central del av din konsol liv, men nu kommer det att knytas direkt till din konsol.

När 18: e September rullar runt, du kan registrera dig för ett 7-dagars gratis trial om du är på staketet. Eller om du bara vill få en veckas tjänsten gratis, men varför inte. Du kan förbeställa den tjänst just nu, men vi är verkligen inte varför du skulle.