U Kunt Nu Ook Downloaden Van De 10.000 Spotify Tracks Voor Offline Afspelen

0
71


Spotify-gebruikers kunnen nu downloaden 10.000 titels per apparaat, met ondersteuning voor vijf apparaten. De vorige limiet is 3,300 tracks op drie apparaten.

Spotify Premium gebruikers kunnen downloaden van albums en afspeellijsten voor offline luisteren, die is perfect voor reizigers, mensen die leven in een slechte dekking gebieden, of iemand proberen te bezuinigen op het dataverbruik. De nieuwe 10,000 limiet track, voor het eerst gemeld door Rolling Stone, is zo hoog dat de overgrote meerderheid van de mensen waarschijnlijk niet eens over na te denken.

GERELATEERD: Hoe te Besparen op Spotify Offline (en Stoppen met het Gebruik van Mobiele Data)

Het totaal van de bedragen tot 35.000 gigabytes aan lokale opslag, ervan uitgaande dat de gemiddelde song duurt maximaal 3,5 megabyte aan ruimte. Houd dat in gedachten voordat u start met het downloaden van elk album in zicht, maar anders genieten van het luisteren naar muziek zonder je zorgen te maken over het signaal.

Onze enige vraag: als de limiet is van plan te zijn deze hoog, waarom is er een limiet? Ik kan me niet voorstellen dat veel gebruikers gaan komen tegen deze cap, maar de minderheid van de power gebruikers die zal worden gefrustreerd. En downloads opslaan Spotify geld door te besparen op bandbreedte. Waarom niet gewoon zich te ontdoen van de cap helemaal?

Photo credit: djile/Shutterstock.com