Ska Du Köpa eller Uppgradera till Apple-Klocka Serie 4?

0
108

Tillsammans med den nya iPhone-X-serien, meddelade Apple alla nya Klocka Serie 4 igår. Detta är den första större uppgradering av att Titta på nätet sedan dess införande, med en massa bra nya funktioner ombord.

Ska Du Köpa eller Uppgradera till En av den Nya X-Serien iphone?
av Cameron Summerson den 13 September 2018

När dammet lägger sig på gårdagens Apple event, är det dags att ta en närmare titt på den nya iphone. Detta är den mest dramatiska förändring som vi har sett från Apple i år, så det finns en hel del att prata om.

Det Bästa Skägg & Mustasch För Din Mans Ansikte
av Cameron Summerson den 13 September 2018

Skägg är bra. De kan vända en baby face till en människas ansikte, lägga till några gruffness på ditt utseende, och är bara övergripande badass—så länge de är välvårdade. För att hålla den vass, du kommer att behöva en bra skägg trimmer.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Ska Du Köpa eller Uppgradera till Apple-Klocka Serie 4?

Cameron Summerson | @summerson | September 13, 2018September 13, 2018

Tillsammans med den nya iPhone-X-serien, meddelade Apple alla nya Klocka Serie 4 igår. Detta är den första större uppgradering av att Titta på nätet sedan dess införande, med en massa bra nya funktioner ombord.

Som sådan, kan du titta på Serie 4, skrapa huvudet och tänker “…ska jag köpa detta?” Och du kanske ska! Vi är här för att hjälpa dig att avgöra om det är värt förgrening över myntet—särskilt om du redan har ett Apple-Klocka.

Först och främst: Vad är Nytt?

Serie med 4 märken de största uppdatera Titta på nätet sedan var det ursprungligen infördes redan 2015. Det finns en större design med en större skärm, mer biometriska sensorer än någonsin, och några allvarliga hälso-fördelar.

Precis som tidigare modeller, Serie 4 finns i två storlekar: 40mm och 44mm. Detta är något större än 38 mm och 42mm storlekar av föregående gen Klockor, som även gjort plats för ett större, trevligare displayen. Kanterna på skärmen är nu böjd att perfekt matcha formen på ansiktet själv, vilket är en elegant touch. Det ser fantastiskt ut.

Men estetik är bara hälften av vad som är nytt i Serien 4. Det har också ett förbättrat puls sensor som klarar av att generera ett ekg. Det är helt galet för en klocka eller någon konsument-enhet, verkligen. När de sjönk som meddelande under presentationen hela vår personal blev golvad av den nivå av innovation och miniatyrisering som gick in i den. Det är en mycket stor affär.

Den förbättrade puls sensor kan också upptäcka oregelbunden hjärtrytm och onormalt hög eller låg hjärtfrekvens. Det kommer då att informera användarna om detta så att de kan se en läkare för att se till att allt är okej. Dessa två funktioner kan vara bokstavligen kan rädda liv.

Det har också falla upptäckt med akuta anmälningar, och kommer även att automatiskt generera en anmälan bör identifiera icke-rörelse för en minut efter upptäckt falla. Det är smart.

Det finns även mindre detaljer stänkte hela—som automatisk träning upptäcka, titta på nya ansikten och förbättrad komplikationer—men det är stora grejer. Överlag är det en stor uppgradering under de senaste modellerna.

Som för prissättning, tja, det är också lite dyrare. GPS-modell är $399 (upp från $329 av tidigare modeller) med LTE-ansluten modell kommer in på $499 (upp från sek 399)—det är för 40mm modell. Lägg till $30 för 44mm version.

Om Du Har en Klocka Serie 3

Series 3 är en fantastisk klocka. Om du redan har en, då du verkligen har en stor smartwatch. De största fördelarna med att flytta till Rad 4 är utan tvekan den bättre puls spårning, så om detta är en funktion du använder bara passivt på Rad 3 det är verkligen inte mycket anledning att uppgradera.

Som sagt, om du har hjärt-frågor eller vill ha djupare spårning av dina pulsdata, det kan vara en anledning att uppgradera. Till exempel, låt oss säga att du har en nära familjemedlem som gick bort från hjärt-relaterade frågor, så detta är något du medvetet tänka på och arbeta även med din läkare att kontrollera—att det låter som en utmärkt anledning att flytta till en Serie 4 till mig. Det kan fånga något innan det blir ett verkligt problem.

Annars, det är verkligen inte mycket av en anledning att flytta från Serie 3 och Serie 4. Du får 90 procent av förmånen från din nuvarande Titta på, som du redan betalat för. Ingen anledning för att punga ut $400+ för en marginell uppgradering om hälso-funktioner är inte något du behöver.

Om Du Har en Klocka Serie 2 (eller Äldre)

Om din nuvarande Klocka är ett par år gamla eller äldre är det nog börjar bli lite lång i tanden. Du är förmodligen redan klåda för en uppgradering, och om så är fallet Serien 4 är förmodligen det bästa valet. Du låter som den typen som gillar tech att pågå ett par år eller mer, och Serien 4 bör lätt få dig att.

Om du tror att du kan pressa ytterligare ett år av liv ur din nuvarande Klocka och har inget behov eller för förbättringar av Serie 4, sedan med alla medel—hoppa över det! Vänta till nästa år och se vad den 5-Serien ger! Tänk bara på att om du får det att klia i sex månader eller så, det ska vara mindre bra är det att uppgradera med en ny klocka potentiellt runt hörnet. Det är alltid något, eller hur?

Men det finns också en annan möjlighet: Den Serie 3. I och med lanseringen av Serien 4, 3 fick en fin liten prisfall, ner till $279 för GPS-bara-modellen och $379 för LTE-modell (38mm—lägg till $30 för 42mm modell). Om du inte absolut behöver den senaste smartwatch tech fastspänd på handleden, detta är en utmärkt affär på vad som var det bästa smartwatch på planeten för bara två dagar sedan.

Om Du inte Redan Har ett Smartwatch

Om du inte redan har ett smartwatch men vill ha en, tja…du är i en stor plats! Du har några riktigt bra alternativ som är tillgängliga på denna punkt, som alltid är ett utmärkt “problem” att ha.

Du kunde bara gå rakt till toppen av högen och skaffa dig en Rad 4. Du kommer att älska det och undrar plötsligt hur du någonsin klarat dig utan det. Men om du ändå är nyfiken på om det praktiska i en smartwatch i ditt liv, du kan också gå för nu-billigare Serie 3. Som jag sade ovan, på $279 för 38mm GPS-modell, du får en utmärkt smartwatch för pengarna. Och igen, du kommer sannolikt att sluta älska det och undrar hur du klarat dig utan det.

Njuta av att.

Apple Titta på Serie 4 kommer att finnas tillgänglig för pre-order på 14: e September (om du längtar med din finger rakt över köp-knappen, titta på finns att köpa så fort klockan rullar över till den 14: e till 12:01 PST). De pre-order kommer fram i den 21: a. Series 3 är tillgängliga på sin nya, lägre priset nu.