Nu Kan Du Ladda Ner 10,000 Spotify Spår För Uppspelning Offline

0
96


Spotify-användare kan nu ladda ner 10 000 spår per enhet, och stöd till fem enheter. Den tidigare gränsen var 3,300 spår på tre enheter.

Spotify Premium-användare kan ladda ner album och spellistor för offline-lyssning, som är perfekt för resenärer, människor som lever i fattiga täckning områden, eller att någon försöker skära ner på dataanvändning. Den nya 10,000 spår gräns, som först rapporterats av Rolling Stone, är så hög att de allra flesta människor förmodligen inte ens tänka på det.

RELATERAT: Hur för att Spara Spotify Musik Offline (och Sluta Använda Mobil Data)

Totalt uppgår till ca 35 000 gigabyte lokal lagring, förutsatt att den genomsnittliga låten tar upp till 3,5 megabyte utrymme. Ha det i åtanke innan du börjar ladda ner alla album i sikte, men annars gillar att lyssna på musik utan att behöva oroa signal.

Vår enda fråga: om gränsen kommer att vara så här höga, varför har en gräns på alla? Jag kan inte tänka mig att många användare kommer att komma upp mot detta gemensamma jordbrukspolitiken, men den minoritet av makt användare som kommer att vara frustrerad. Och nedladdningar spara Spotify pengar genom att skära ned på bandbredd. Varför inte bara ta bort locket helt och hållet?

Foto: djile/Shutterstock.kom