Moet Je Kopen of een Upgrade naar het Apple-Horloge-Serie 4?

0
83

Naast de nieuwe iPhone X-serie, kondigde Apple de nieuwe Horloge Serie 4 van gisteren. Dit is de eerste grote upgrade van het Horloge lijn sinds de introductie, met een hoop leuke nieuwe features aan boord.

Moet Je Kopen of een Upgrade naar Een van de Nieuwe X-Serie iPhones?
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Als het stof is neergedaald op Apple gisteren geval is, is het tijd om een kijkje te nemen op de nieuwe iPhones. Dit is de meest drastische verandering die we hebben gezien van Apple in jaren, dus er is een hoop om over te praten.

De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Baarden zijn geweldig. Ze kan weer een baby gezicht in een man gezicht, voeg wat gruffness naar je kijken, en het zijn slechts algemene badass—zolang ze goed verzorgd. Houden hem scherp, je gaat naar een goede baardtrimmer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Moet Je Kopen of een Upgrade naar het Apple-Horloge-Serie 4?

Cameron Summerson | @summerson | September 13, 2018September 13, 2018

Naast de nieuwe iPhone X-serie, kondigde Apple de nieuwe Horloge Serie 4 van gisteren. Dit is de eerste grote upgrade van het Horloge lijn sinds de introductie, met een hoop leuke nieuwe features aan boord.

U kunt zoeken op Serie 4, je hoofd krabben en denken “…moet ik kopen?” En misschien moet je! We zijn hier om u te helpen beslissen of het de moeite waard forking over van de munt, vooral als u al een Apple-Horloge.

Ten eerste: Wat is er Nieuw?

De Serie 4 markeert de grootste update van het Horloge lijn sinds het werd in eerste instantie geïntroduceerd terug in 2015. Het beschikt over een groter ontwerp met een groter scherm, meer biometrische sensoren dan ooit, en een aantal serieuze voordelen voor de gezondheid.

Net als de vorige modellen, de Series 4 is verkrijgbaar in twee maten: 40 mm en 44 mm. Dit is iets groter dan de 38 mm en 42 mm afmetingen van de vorige generatie Horloges, die ook ruimte gemaakt voor een groter en mooier scherm. De randen van het scherm zijn nu gebogen, perfect passend bij de vorm van het gezicht zelf, dat is zo een elegante touch. Het ziet er fantastisch uit.

Maar esthetiek zijn slechts de helft van de nieuw in de Serie van 4. Het beschikt ook over een verbeterde hartslag sensor die in staat is om het genereren van een elektrocardiogram. Dat is absoluut krankzinnig voor een horloge—of een consument apparaat, echt. Wanneer ze valt, aankondiging tijdens de presentatie van onze gehele personeel was gevloerd door de mate van innovatie en de miniaturisatie die erin ging. Het is een zeer grote deal.

De verbeterde hartslag sensor detecteert een onregelmatige hartslag, ritmes en abnormaal hoge of lage hartslag. Het zal vervolgens stelt de gebruikers van dit zodat ze kunnen zien dat een arts om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Deze twee kenmerken kunnen worden letterlijk levensreddend zijn.

Het beschikt ook over vallen detectie met spoedmeldingen, en zelfs automatisch genereren van een melding moet het detecteren van niet-verkeer voor een minuut na een gedetecteerd vallen. Het is intelligent.

Er zijn ook kleinere details besprenkeld in—als automatische training detectie, nieuwe horloge gezichten, en verbeterde complicaties—maar dat is de belangrijke dingen. Over het algemeen is een grote upgrade van de afgelopen modellen.

Voor prijzen, goed, het is ook een beetje duurder. De GPS-only model is $399 (vanaf $329 van het verleden-modellen) met de LTE-verbinding model kwam uit op $499 ($399), dat is voor de 40mm model. Toevoegen $30 voor de 44mm versie.

Als U een Horloge Serie 3

De Series 3 is een fantastisch horloge. Als u er al één hebt, dan moet je inderdaad een grote smartwatch. De grootste voordelen van het verplaatsen van de Series 4 is ongetwijfeld de betere hartslag bijhouden, dus als dit een functie die je alleen gebruik maken van passief op de Series 3 is er echt niet veel reden om te upgraden.

Dat gezegd hebbende, als u hart-problemen of wilt u dieper het bijhouden van uw hartslag gegevens, kan er een reden om te upgraden. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u een familielid die is overleden aan hart-gerelateerde problemen dus dit is iets wat je bewust na te denken over en te werken met uw arts om te controleren—dat klinkt als een uitstekende reden om te verhuizen naar een Serie van 4 voor mij. Het zou kunnen vangen iets voordat het wordt een echt probleem.

Anders is er echt niet veel van een reden om te verhuizen uit de Serie 3 Serie 4. Je krijgt 90 procent van de uitkering van uw huidige Kijken, die heb je al voor betaald. Geen reden om de dop van $400+ voor een marginale upgrade als de gezondheid van de functies niet iets wat je nodig hebt.

Als U een Horloge Serie 2 (of Ouder)

Als uw huidige Horloge is een paar jaar oud of ouder is, is waarschijnlijk beginnen te krijgen een beetje lang in de tand. U bent waarschijnlijk al jeuk voor een upgrade, en als dat het geval is voor de Series 4 is waarschijnlijk de beste keuze. Je klinkt als het type die graag tech laatste een paar jaar of meer, en de Serie 4 moet je dat.

Als je denkt dat je kunt halen met een jaar van het leven van uw huidige Kijken en hebben geen behoefte of gebruiken voor de verbeteringen aangebracht door de Serie 4, dan met alle middelen—overslaan! Wachten voor volgend jaar en zie wat de Series 5 brengt! Houd in gedachten dat als je die jeuk in zes maanden of zo, het zal minder ideale it-upgrade met een nieuw horloge potentieel om de hoek. Het is altijd iets, toch?

Maar er is ook een andere optie: De Serie 3. Met de lancering van de Serie van 4, de 3 kreeg een leuke prijs neerzetten, omlaag naar $279 voor de GPS-only model en € 379 voor het LTE-model (38mm—$30 voor de 42mm model). Als u niet absoluut nodig de nieuwste smartwatch tech vastgebonden aan je pols, is dit een uitstekende deal op wat was de beste smartwatch op de planeet slechts twee dagen geleden.

Als Je niet Al een Smartwatch

Als je niet al een smartwatch maar wilt, en…je bent in een geweldige plek! U heeft een aantal echt goede opties beschikbaar op dit punt, dat is altijd een uitstekende “probleem” te hebben.

Je kon gewoon rechtdoor naar de top van de stapel en moet je een Serie van 4. U zult waarschijnlijk de liefde en je vraagt je af hoe je ooit zonder hebt gekund. Maar als je nog steeds nieuwsgierig naar de uitvoerbaarheid van een smartwatch in je leven, je zou ook kunnen gaan voor de goedkopere Series 3. Zoals ik hierboven al zei, op $279 voor de 38mm GPS model, krijg je een uitstekende smartwatch voor het geld. En nogmaals, zult u waarschijnlijk eindigen houden en zich afvragen hoe u ooit zonder kon.

Genieten is dat.

Het Apple-Horloge-Serie 4 beschikbaar voor pre-order op 14 September (als je jeuk met uw vinger naar rechts over de buy knop, het horloge is beschikbaar voor aankoop zo snel als de klok rolt over de 14e om 12:01 PST). Die pre-orders zullen komen op de 21ste. De Series 3 is beschikbaar op de nieuwe lagere prijs nu.