Moet Je Kopen of een Upgrade naar Een van de Nieuwe X-Serie iPhones?

0
98

Naast de nieuwe iPhone X-serie, kondigde Apple de nieuwe Horloge Serie 4 van gisteren. Dit is de eerste grote upgrade van het Horloge lijn sinds de introductie, met een hoop leuke nieuwe features aan boord.

Moet Je Kopen of een Upgrade naar Een van de Nieuwe X-Serie iPhones?
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Als het stof is neergedaald op Apple gisteren geval is, is het tijd om een kijkje te nemen op de nieuwe iPhones. Dit is de meest drastische verandering die we hebben gezien van Apple in jaren, dus er is een hoop om over te praten.

De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Baarden zijn geweldig. Ze kan weer een baby gezicht in een man gezicht, voeg wat gruffness naar je kijken, en het zijn slechts algemene badass—zolang ze goed verzorgd. Houden hem scherp, je gaat naar een goede baardtrimmer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Moet Je Kopen of een Upgrade naar Een van de Nieuwe X-Serie iPhones?

Cameron Summerson | @summerson | September 13, 2018September 13, 2018

Als het stof is neergedaald op Apple gisteren geval is, is het tijd om een kijkje te nemen op de nieuwe iPhones. Dit is de meest drastische verandering die we hebben gezien van Apple in jaren, dus er is een hoop om over te praten.

Wanneer een nieuw apparaat wordt aangekondigd, het is echt gemakkelijk te raken in de hype en het gevoel dat je nodig hebt om er een te kopen. Maar als je al een iPhone-gebruiker—en vooral als je met een relatief nieuwe handset—is het misschien het beste om jezelf te redden van de hype machine en uw portemonnee weg.

Dus, Wat is er Nieuw?

Als je uit de lus, hier is een snel overzicht van de nieuwe spullen.

 • iPhone XS: Dit jaar is het vlaggenschip telefoon en vervanging van vorig jaar iPhone X. van hetzelfde formaat en Dezelfde vormfactor als zijn voorganger. Uitgesproken Als “Tien Ess.” Vanaf prijs van $999 voor 64GBs.
 • iPhone XS Max: Een grotere vlaggenschip—zelfs groter dan het Plus-model van vorig jaar—met een enorme 6,5-inch display. Begint bij $1,099 voor het 64-gb model.
 • iPhone XR: De budget-model van de X-serie telefoons. Met een 6.1-inch LCD-scherm, het is groter dan de XS, maar kleiner dan de XS Max. Het is ook geen enkele van de hoger-end functies op de andere twee telefoons. Begint bij $749 voor 64GBs.

Dat is een snelle en vuile blik op wat deze nieuwe telefoons worden alle over—als u op zoek bent naar meer info, we spraken over hen in detail gisteren, dus check het uit.

Nu om te praten over de vraag die u nu al vragen: mocht u er een kopen? Voordat we in dat hier een prijs spreiding per model:

 • iPhone XS 64GB: $999
 • iPhone XS 256GB: $1,149
 • iPhone XS 512 GB: $1,349
 • iPhone XS Max 64GB: $1,099
 • iPhone XS Max 256GB: usd 1.249
 • iPhone XS Max 512 GB: $1,449
 • iPhone XR 64GB: $749
 • iPhone XR 128-GB: $799
 • iPhone XR 256GB: $899

Als Je een iPhone Hebt X

Dit is een snel antwoord: waarschijnlijk niet. Als je al een iPhone-X, is er niet veel reden om te kopen een XS—de toegevoegde waarde is niet echt er nog niet.

Dat gezegd hebbende, als je X voelt te klein is, kan je overwegen om de XS Max. Op $1,099 voor de prijs het is een steile prijs slechts enkele extra scherm, dus je zult moeten afwegen van de kosten en baten hier. Misschien is het de moeite waard is.

Anders ben je niet van plan om veel te kunnen profiteren van de XS. Zeker, het heeft een snellere processor en een aantal unieke functies van de camera, maar het is waarschijnlijk niets dat je niet kunt leven zonder. De originele X is nog steeds een fantastisch stukje hardware dat zal gemakkelijk je nog een jaar tot de volgende generatie van de X-telefoons.

Als Je een iPhone Hebt 8 of 8 Plus

Dus hier is waar de dingen beginnen te krijgen een beetje lastiger. De 8-telefoons zijn nog steeds fantastische apparaten, maar met de hete nieuwe look van de X-series zijn ze al een soort van gevoel lang in de tand. Ik weet het, het is vooral de ijdelheid, maar er is nog steeds een mentale barrière die wordt geleverd samen met die soort van ding. Het is veel gemakkelijker om jezelf te overtuigen dat je de nieuwe iPhone, want hoe ziet het er dan bijna niets anders.

Vanuit een technologisch standpunt, er weer niet een ton van de reden om te upgraden van een 8 of 8, Plus een van de nieuwe apparaten. De XR, terwijl krachtiger dan de 8 dankzij de nieuwe A12 Bionic processor, is nog slechts een marginale upgrade ten opzichte van zijn voorganger (voor alle doeleinden, de XR is de vervanging van de 8).

De XS en XS Max aanwezig te meer een reden om te upgraden van de 8, maar de upgrades zijn weer marginaal. De XS-en Max hebben meer pit dan de XR, zeker, maar het is nog steeds bijna een laterale beweging van de 8 iets uit de X-serie.

Wat je krijgt, echter, is een schonere algehele ervaring. Ik heb gehoord dat het vergeleken met het verschil tussen het rijden met een Honda Civic en een Lexus RX—de Civic is een perfect onderhouden auto en zal waarschijnlijk doen wat je nodig hebt. Maar de RX is een luxe auto die doet alles wat u nodig hebt, met de stijl en pit. In andere woorden, het is gewoon leuker om te rijden.

De X-serie telefoons zijn vrij veel het zelfde ding—8 is een geweldige telefoon die werkt, maar dat de X-serie telefoons (vooral de XS/Max) biedt gewoon een meer elegante ervaring. Dat kan de upgrade de moeite waard.

Als Je een iPhone 7 (Of Ouder)

Als je op een twee (of meer) generatie de oude telefoon, bent u het meest waarschijnlijk om te profiteren van een upgrade. Dus de vraag voor u kan niet worden moet u een upgrade uitvoert, maar welk model? Dat is op zichzelf al een moeilijke beslissing, als alle van de telefoons in de nieuwe X-serie zien er fantastisch uit.

Als u op zoek bent naar een beetje van de munt, de XR is een geweldige manier om te gaan. Het is de meest betaalbare van de nieuwe X-modellen, met de top-end toestel met 256 gb opslag komt nog steeds in goedkoper dan de instap-XS ($899 vs $999). Het biedt de meeste van de voordelen van de XS-modellen—zelfs de nieuwe camera-functies zoals een regelbare diepte van veld—een grote omvang en de vorm factor, en een absoluut prachtige esthetische. Plus, het is het enige model dat komt in funky kleuren zoals blauw en rood.

Als je wilt gaan premium rechts buiten de poort, dan met alle middelen aan boord te klimmen XS trein. Deze zijn van Apple ‘ s nieuwe vlaggenschepen en met één jaar van het ontwerp onder hun band met de originele X zijn zeker uitstekende telefoons in de nabije toekomst.

Als u momenteel met een Plus-model iPhone, dan wilt u waarschijnlijk ook een kijkje nemen bij de XS-Max. Het scherm een inch groter, maar de totale voetafdruk blijft hetzelfde. Dat is een enorme upgrade in het scherm afdeling dankzij de XS’ edge-to-edge-paneel en een ultra-dunne bezels.

Maar nogmaals, zelfs als je vanuit een Plus telefoon, onderschat niet de XR. Het is groter dan de XS en is een zeer in omvang vergelijkbaar met de voormalige Plus-modellen (net een beetje kleiner). Het is 95 procent van de XS en Max op 75 procent van de kosten. Het is gemakkelijk de beste waarde die u krijgt in een iPhone vandaag.

Wat als Je vanuit een Ander Platform?

We praten veel over het upgraden van een iPhone naar een nieuwe omdat je, als je al een iPhone, u bent vrij waarschijnlijk om te upgraden naar de nieuwe. Maar als je vanuit een andere telefoon de beslissing om volledig te veranderen platforms kan het nog veel harder te bieden een eenvoudig antwoord.

Als een gebruiker van Android en de iPhone op de dagelijkse (ik heb momenteel het dragen van een Samsung Galaxy S9 en iPhone 8 per dag), kan ik zeggen dat beide platforms zijn fantastisch en het schakelen is dat niet uitdagend. Dat gezegd hebbende, moet u overwegen de exclusieve functies op het platform dat u momenteel gebruikt (ik ben gewoon gaan om te veronderstellen dat het is Android op dit punt) en beslissen of u wel of niet kunt leven zonder hen.

Maar dat is dan ook het grootste probleem: veel functies zijn niet volledig duidelijk is, totdat je ze niet hebt. En de enige manier om met dat inzicht is het gebruik van een ander platform—in andere woorden, het schakelen platforms kan heel de augurk.

Dus, helaas, er is geen eenvoudig antwoord op deze. De nieuwe iPhone-X serie ziet er geweldig uit en ik kan absoluut zien waarom het aantrekkelijk is voor zowel Android en de huidige iOS-gebruikers. Maar als je op zoek bent naar een greppel uw huidige Android-telefoon en spring op het iOS-trein, ik stelde voor het doen van uw due diligence en de uitgaven veel tijd in het onderzoeken van dingen die je worden met uitzicht, opdat u besteden bijna duizend dollar, alleen om erachter te komen je mist een belangrijke functie. Godspeed.

De iPhone XS en XS Max zal beschikbaar zijn voor pre-order begint op 14 September met een release op de 21e. De iPhone XR zal beschikbaar zijn voor pre-order begin op 19 oktober met de beschikbaarheid op de 26e.