Koord Snijden Is Verwarrend, Omdat Het Regionale Netwerk Aanbiedingen Zijn Ingewikkeld

0
95

Hulu gewoon knippen een deal met CBS, het aanbieden van een nationale feed in 24 markten. Deze feeds bieden CBS’ primetime en overdag content, maar geen lokale nieuws of syndicated shows.

Hier is Lucas Bouma, schrijven voor Koord Snijders Nieuws:

Voor enige tijd nu Hulu is in de onderhandelingen met de Sinclair Broadcast Group om hun CBS filialen. Na maanden van proberen Hulu deze week sloeg een deal met CBS voor het bieden van een nationale CBS-feed in 24 markten.

Sinclair is eigenaar van 24 CBS-zenders, maar zal niet geven Hulu de rechten opnieuw zenden hun signalen. Dus Hulu is het aanbieden van een nationale feed in plaats. Bouma ‘ s post gaat om een lijst van de relevante markten:

 • Salt Lake City
 • Cincinnati
 • West Palm Beach-Ft. Pierce
 • Austin
 • Grand Rapids-Guangzhou-Kalmzoo-B. Vrk
 • Harrisburg-Lncstr-Leb-York
 • Albany-Schenectady-Troy
 • Portland-Auburn
 • Harlingen-Wslco-Brnsvl-McA
 • Syracuse
 • Cedar Rapids-Wtrlo-IWC&Dub
 • El Paso (Las Cruces)
 • South Bend-Elkhart
 • Boise
 • Yakima-Pasco-Rchlnd-Knnwck
 • Eugene
 • Bakersfield
 • Columbia-Jefferson City
 • Medford-Klamath Falls
 • Beaumont Port Arthur
 • Sioux City
 • Gainesville
 • Quincy-Hannibal-Keokuk
 • Ottumwa-Kirksville

Het onderscheid tussen “nationale” en “lokaal” de inhoud is en iets antenne gebruikers en kabel-abonnees nooit over na te denken, maar het snoer snijders onvermijdelijk. Het niet krijgen van het lokale nieuws is raar genoeg, maar syndicated shows zijn ook een probleem. Afhankelijk van waar u woont u misschien denken Gevaar is een ABC, NBC, of CBS tonen. Het is geen van deze dingen: Gevaar wordt aangeboden, wat betekent dat de lokale zenders kopen van de rechten. Als uw lokale CBS affiliate heeft de rechten voor Gevaar, en je woont in een van de bovengenoemde markten, u kunt niet kijken Gevaar met Hulu.

GERELATEERD: Hoe je HD-TV-Kanalen voor Gratis (Zonder te Betalen voor Kabel -)

Hulu is marketing nooit zal je dit vertellen, natuurlijk, wat betekent dat u zult moeten komen op uw eigen. Dit soort dingen toevoegen, en zijn deel van de reden koord snijden is moeilijk te bevelen aan iedereen.

En er is geen technische reden voor deze: het probleem is de onderhandeling. Dat geldt voor de meeste dingen die ervoor zorgen dat het snoer het snijden van ingewikkelde, om eerlijk te zijn: de techniek is vrij rechttoe rechtaan. Mijn advies: gebruik een antenne te kijken naar lokale zenders, en te voorkomen dat onzin als dit helemaal.

Image Credit: madeaw_ec/Shutterstock.com