Hur man skriver Ut Flera PowerPoint-Bilder till Varje Papper

0
175

Utskrift kan vara ganska dyrt i dessa dagar, så det lönar sig att bara skriva ut det du behöver. Om du undervisa eller att ta en klass, då är det troligt att du kommer att ha att skriva ut stora PowerPoint-bild däck från tid till tid, och skriver ut en bild per sida avfall papper och bläck. Här är hur man skriver ut flera bilder på varje sida.

RELATERAT: Varför Är skrivarbläck Så Dyrt?

Tack och lov PowerPoint gör det enkelt att skriva ut flera bilder per sida, du sparar pengar på bläck och papper och minska storleken av åhörarkopior för din publik.

Gå till Arkiv > skriv Ut och klicka på den svarta pilen till höger om “Full Page Bilder” – knappen.

Detta öppnar upp “skriv Ut Layout” – fönstret där du har en massa val för hur många bilder per sida som du skriver ut och i vilken riktning. Du kan skriva ut upp till nio bilder per sida, men om dina bilder är på tät sida, vi skulle rekommendera att gå med fyra eller sex bilder per sida, i stället.

Om du vill spara ännu mer papper, kan du också skriva ut på båda sidor på varje ark. Vissa skrivare har stöd för automatisk dubbelsidig utskrift, men för andra måste du vända papperet runt dig själv. På en ökning med 18 bilder per ark av papper, som är en besparing oavsett hur man ser på det.