Het Opnemen van Uw PC Audio Met Virtual Audio Cable

0
80

Routing audio in Windows is verrassend hard. Het is niet ondersteund op alle, en terwijl u audio kunt opnemen uitgang met tools zoals Audacity, is er geen manier om te verzenden die de output als input voor een andere toepassing. Er is slechts één stuk van software dat doet het goed—Virtual Audio Kabel.

Virtual Audio Cable, een 20-jaar oude stuk van de software oorspronkelijk geschreven voor Windows 98, nog steeds vandaag de dag. Het creëert een virtuele koppeling tussen uw uitgang en ingang—audio verzenden naar een uitgang, en deze weergegeven als een invoer. Dit is handig als u wilt opnemen op uw desktop audio-uitgangen voor mengen en proeven, maar ook als je wilt om dingen te spelen via je microfoon. In spellen, bijvoorbeeld, u zou dit kunnen gebruiken om te irriteren je teamgenoten met in-game muziek, maar dit is iets wat we niet onderschrijven, de techniek er achter is pretty cool.

Aan de slag, ga dan naar VB Audio-website en download VB-Kabel. Je wilt uitpakken van de download met de rechtermuisknop op de “VBCABLE_Setup_x64” bestand, en vervolgens uitvoeren als Administrator.

Het zal presenteren u met deze standaard installatie scherm, dus klik op de “Installeren” knop.

Uw PC opnieuw op te starten, maar na dat, je moet up-and-running. Kunt u enkele opties met de VBCABLE_ControlPanel app, maar het is zo simpel, u waarschijnlijk niet moeten doen configureren.

Te gebruiken met de rechtermuisknop op het volume-pictogram in uw systeemvak en klik vervolgens op de “Geluiden” commando.

Overschakelen naar het tabblad “Afspelen” van het dialoogvenster Geluid. U ziet een nieuwe “KABEL Input” – apparaat in uw lijst van luidsprekers en de hoofdtelefoon. Selecteer het en klik op instellen als standaard.

Schakel nu over naar de “Opname” tab, en u ziet een nieuwe “KABEL Output” apparaat in de lijst met uw microfoons.

Deze virtuele apparaat effectief overbrengen van de audio van de video op de achtergrond speelt een virtuele microfoon ingang. U kunt nu deze “microfoon” in een app, of stel deze in als standaard voor alle apps. Het beste deel is dat je standaard audio wordt niet beïnvloed door deze virtuele apparaat en kunt u gebruik maken van uw echte microfoon wanneer u maar wilt.

Image Credit: Jinning Li/Shutterstock