Het Maken van Aangepaste Cover Pagina ‘ s in Microsoft Word

0
117

Een grote omslag trekt lezers. Als u Microsoft Word gebruikt, je bent in geluk, want Word is klaar voor het gebruik van voorbladen. Maar wist je dat het Woord ook kunt u aangepaste cover pagina ‘ s? Hier is hoe het gebruik van beide.

Het Toevoegen van een Klaar-om-te-Gebruik voorblad aan Uw Word-Document

Word bevat een aantal voorblad sjablonen die u kunt invoegen en dan pas een beetje als u behoefte aan een snelle voorblad aan uw document.

Om ze te vinden, schakel je over naar het tabblad “Invoegen” op het Woord van het Lint en klik vervolgens op de “voorpagina” knop. (Als het venster niet is gemaximaliseerd, zie je misschien een “Pagina ‘ s” in plaats daarvan de toets. Klik dat aan te tonen van de “voorpagina” knop.)

Op het drop-down menu, klik op de cover pagina die u wilt gebruiken.

U kunt nu uw document titel, ondertitel, datum en andere informatie, evenals het ontwerp een beetje als je wilt.

Het Maken van een Aangepaste voorpagina in Microsoft Word

Het maken van een voorpagina van een sjabloon is makkelijk genoeg, maar als je niet van een van de ingebouwde borduurmotieven, u kunt uw eigen. U kunt dit doen op een bestaand document, maar het is het gemakkelijkst om te beginnen met een leeg document. We gaan het opslaan van de aangepaste omslag pagina, zodat u snel kunt invoegen in een bestaand document hoe dan ook.

U kunt uw voorpagina met vrijwel elk Woord van de tools. U kunt een achtergrondkleur toevoegen, de afbeelding of de textuur. U kunt ook de positie van deze elementen, hoe je wilt en zelfs toe te passen Word de tekstterugloop tools voor hen. Het ziet er echter u wilt.

Als het gaat om de inhoud, heb je een paar opties. U kunt slechts typ de tekst die u wilt, maar dat zou niet veel van een sjabloon, tenzij u wilt dat dezelfde tekst op het voorblad elke keer dat u het gebruikt.

In plaats daarvan kunt u gebruik maken van Word is de Snelle Delen functie toevoegen van de eigenschappen van het document om het document. Om dat te doen, schakel je over naar het tabblad “Invoegen” en klik vervolgens op de “snelonderdelen” knop.

Op het drop-down menu punt voor de “documenteigenschappen” submenu, en zie je een aantal verschillende eigenschappen die u kunt invoegen in uw document: auteur, titel, bedrijf, publiceren datum, enzovoort. Ga je gang en plaats welke eigenschappen u wilt weergeven op uw pagina titel.

Wanneer u klaar bent, zult u verschillende velden op de pagina. Wanneer u uw voorblad in een document later, deze velden zijn ingevuld met de werkelijke eigenschappen van het document (en ook kunt u ze bewerken op het vliegen als je dat wilt).

Ze zijn super platte, om te beginnen, maar u kunt ze behandelen als elke andere tekst in Word door het toepassen van stijlen en opmaak, centreren ze op de pagina wat dan ook. Hier, we hebben ze gecentreerd op de pagina, toegepast stijl Titel om de titel, verschoven dingen naar beneden op de pagina een beetje, en vervangen door een filigraan illustratie voor een beetje flair. Het is niet het mooiste omslag rond, maar het is een goed voorbeeld werken.

Nu we onze voorpagina de manier waarop wij het willen, het is tijd om een voorblad maken sjabloon.

Selecteer eerst alles in het document (dat is de reden waarom wij adviseren om te beginnen deze in een leeg document) door te drukken op Ctrl+A. ga terug naar het tabblad “Invoegen” en klik dan op die “voorblad” in te drukken.

Kies deze keer de “Selectie Opslaan te Dekken Page Gallery’ uit het drop-down menu.

In het venster dat wordt geopend, geeft u uw voorblad een naam en vul een korte beschrijving als u wilt. Klik op “OK” als u klaar bent.

Nu wanneer u de “Omslag” drop-down menu in de toekomst, ziet u uw nieuwe cover pagina sjabloon in de sectie “Algemeen”. Klik om in te voegen, net zoals u zou één van Word ‘ s ingebouwde voorbladen.

En dat is het. Het maken van aangepaste cover pagina ‘ s voor uw document is vrij eenvoudig als je eenmaal weet waar te kijken.