Het Afdrukken van Meerdere PowerPoint-Dia ‘ s van Elk Stuk Papier

0
249

Afdrukken kan behoorlijk duur deze dagen, dus het loont om alleen print wat je nodig hebt. Als je het onderwijs-of het nemen van een klasse, dan is het waarschijnlijk u zal hebben om uit te printen grote PowerPoint-dia dekken van tijd tot tijd, en het afdrukken van dia ‘ s per pagina-afval papier en inkt. Hier is het afdrukken van meerdere dia ‘ s per pagina.

GERELATEERD: Waarom Is Printer Inkt Zo Duur?

Gelukkig PowerPoint maakt het gemakkelijk om bij het afdrukken van meerdere dia ‘ s per pagina, bespaart u geld op inkt en papier en het beperken van de omvang van hand-outs voor uw doelgroep.

Ga naar Bestand > Afdrukken en klik op de zwarte pijl aan de rechterkant van de “Volledige Pagina Dia ‘s” – knop.

Dit opent de “afdrukweergave” venster, waar je een aantal opties voor hoeveel dia ‘ s per pagina dat u wilt afdrukken en in welke oriëntatie. U kunt vanuit het dialoogvenster afdrukken maximaal negen dia ‘s per pagina, maar als je dia’ s zijn op de dichte kant, raden wij gaan met vier of zes dia ‘ s per pagina, in plaats van.

Als u wilt om nog meer te besparen op papier, kunt u ook afdrukken op beide zijden van elk vel. Sommige printers ondersteunen het automatisch dubbelzijdig printen; voor anderen, je moet draai het papier dan om jezelf. Op 18 dia ‘ s per vel papier, dat is een besparing maakt niet uit hoe je het bekijkt.