Det Bästa Skägg & Mustasch För Din Mans Ansikte

0
135

Tillsammans med den nya iPhone-X-serien, meddelade Apple alla nya Klocka Serie 4 igår. Detta är den första större uppgradering av att Titta på nätet sedan dess införande, med en massa bra nya funktioner ombord.

Ska Du Köpa eller Uppgradera till En av den Nya X-Serien iphone?
av Cameron Summerson den 13 September 2018

När dammet lägger sig på gårdagens Apple event, är det dags att ta en närmare titt på den nya iphone. Detta är den mest dramatiska förändring som vi har sett från Apple i år, så det finns en hel del att prata om.

Det Bästa Skägg & Mustasch För Din Mans Ansikte
av Cameron Summerson den 13 September 2018

Skägg är bra. De kan vända en baby face till en människas ansikte, lägga till några gruffness på ditt utseende, och är bara övergripande badass—så länge de är välvårdade. För att hålla den vass, du kommer att behöva en bra skägg trimmer.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Skägg & Mustasch För Din Mans Ansikte

Cameron Summerson | @summerson | September 13, 2018September 12, 2018

Skägg är bra. De kan vända en baby face till en människas ansikte, lägga till några gruffness på ditt utseende, och är bara övergripande badass—så länge de är välvårdade. För att hålla den vass, du kommer att behöva en bra skägg trimmer.

Saken är den, att det är inte så lätt som det låter. Även om det är frestande att gå in vad big box butik som du föredrar och plocka upp en uppsättning som har en snygg kille med en tajt skägg på rutan, det är lite mer komplicerat än så. Du måste tänka på ditt skägg och din “skägg mål” när man plockar upp en trimmer.

Till exempel, om du gillar en tajt, kort gröda, då de flesta skägg & mustasch är ganska bra. Men om du klippa en tjock eller lång (eller båda!) skägg, små batteridrivna trimmer, förmodligen kommer inte att klippa det (ha!). För det, du behöver för att gå med något mer robusta, som en uppsättning av hår clippers. Dessa är i allmänhet mer robust och kraftfull, att ge dem kanten du behöver för att hålla lätt makt genom den tjockaste av skägg.

Oavsett om du gillar en nära trim eller en välvårdade skägg med lite längd, vi har dig täckt. Här är de bästa skägg trimmer, kan du köpa.

Det Bästa Bidraget Val för Kort Skägg: Wahl Litium-Jon+ Trimmer ($60)

För dem som gillar att rocka en nära gröda, Wahl Litium-Jon+ är vägen att gå. På 60 dollar, det är inte det billigaste alternativet på listan, men det är en uppsättning som kommer att göra allt som du behöver, och gör det bra.

Den har ett uppladdningsbart batteri med fyra timmars körning, samt fyra olika trimmer heads—detaljerad rakapparat hört, t-bladet, roterande huvud, och en precision detailer—gör detta till ett utmärkt val för mer än bara ditt skägg. Det kommer också med 12 olika vakter som sträcker sig från 1/16 tum upp till en tum, så den täcker en mängd olika längder.

Litium Ion+ levereras komplett med väska, samt en rengörings borste och olja. Det är allt du behöver i en snygg, pålitlig paket.

Köp på Amazon

De Bästa Budget Val för Kort Skägg: Philips Norelco Multi-Groomer ($20)

Om du vill ha en tight klädsel på en liten budget, Philips Norelco Multi Groomer är där det händer. Denna $20 skägg trimmer erbjuder en hel del av bang för din buck.

Batteriet på denna trimmer kommer du ungefär en timmes användning, vilket är mer än tillräckligt för ett par trim för de flesta människor. Den levereras med sju olika vakter, allt från 1 mm till 16 mm—liksom rotary trimmer huvud och precision huvud. Cheferna är också vattentät (medan du inte är ansluten till trimmern) för enkel rengöring i diskhon.

Philips gör också anspråk på att Flera Groomer har vad man kallar “DualCut” teknik för självskärpande som kommer att hålla skärpan även efter två års användning. Det är kallt, men det verkliga värdet här är det låga priset. Tänk på att det inte kommer med trimmer olja, så du måste hålla lite på sidan för att hålla knivarna vassa och smidigt.

Köp på Amazon

Bästa Allt-i-Ett Alternativ för Korta Skägg: Philips Norelco OneBlade ($35)

Om du är alla om att leva som #onerazorlife, OneBlade är definitivt något du bör titta på. Detta är en hybrid system som kan fungera som en skäggtrimmer och möta razor allt i ett tajt litet paket. Det är coolt, men tänk på att det är bara för den kortaste av grödor—om du vill strå titta, den här är för dig, Mr. Miama Vice.

Den OneBlade kommer med kniven för sig själv och tre vakter. Philips kallar vakter “stubb kammar,” som du bör ge en uppfattning om den längd som de tillhandahåller. Trimmern kommer att pågå i 45 minuter på en laddning och är helt vattentät för enkel rengöring.

Den andra sak att notera om OneBlade är att huvudet är utbytbar, precis som en modern rakhyvel. Varje huvud är hävdade att pågå i fyra månader med regelbunden trimning varje två veckor. Cheferna kör ca $25 för två, vilket är något att tänka på om du väljer att gå denna väg. Men med tanke på de dubbla användningsområden typ av OneBlade, det bör spara pengar på huvudet för en “vanlig” razor, så det kan vara en tvätt.

Köp på Amazon

Det Bästa Trimmer för Långa eller Tjocka Skägg: Wahl Clipper Elite Pro ($45)

Lång och tjock skägg kräver en annan strategi. Lätt trimmare som fungerar bra på kortare skägg i allmänhet inte tillräckligt kraftfull för att få igenom en Stor Ol’ Skägg™, så du behöver en uppsättning av huvudet hårklippningsmaskiner för att göra jobbet.

Och när det kommer till kritan, Wahl Clipper Elite Pro är där det händer. Detta set levereras med allt du behöver för att inte bara trimma ditt skägg, men håret också: åtta vakter från 1,5 mm till 25 mm, borste och olja -, vakt-väska, haircutting cape, sax och kam. Massor av saker i det här paketet.

Det är värt att nämna att detta inte är en trådlös utrustning—du behöver för att ansluta en in i väggen varje gång du vill använda den. Ökad effekt du får här är värt avvägning om, plus att du aldrig oroa dig för att komma ihåg att ladda den.

Köp på Amazon

Image Credit: fredrisher/shutterstock.kom