Den Bästa Blu-Ray-Spelare För Varje Budget

0
214

När dammet lägger sig på gårdagens Apple event, är det dags att ta en närmare titt på den nya iphone. Detta är den mest dramatiska förändring som vi har sett från Apple i år, så det finns en hel del att prata om.

Det Bästa Skägg & Mustasch För Din Mans Ansikte
av Cameron Summerson den 13 September 2018

Skägg är bra. De kan vända en baby face till en människas ansikte, lägga till några gruffness på ditt utseende, och är bara övergripande badass—så länge de är välvårdade. För att hålla den vass, du kommer att behöva en bra skägg trimmer.

Den Bästa Blu-Ray-Spelare För Varje Budget
av Michael Crider den 13 September 2018

Fysiska medier är inte helt död, dem som vill ha den bästa möjliga hifi-uppspelning, eller som inte har en internet-anslutning som kan hantera HD-video på ett tillförlitligt sätt, fortfarande använda Blu-Ray-spelare. Här är de bästa val.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Blu-Ray-Spelare För Varje Budget

Michael Crider | @MichaelCrider | September 13, 2018September 13, 2018

Fysiska medier är inte helt död, dem som vill ha den bästa möjliga hifi-uppspelning, eller som inte har en internet-anslutning som kan hantera HD-video på ett tillförlitligt sätt, fortfarande använda Blu-Ray-spelare. Här är de bästa val.

Löptid och utbredning av Blu-Ray-formatet innebär att det finns ett stort urval av spelare som finns tillgängliga på alla prisklasser. Vi har valt ut fyra av de bästa spelarna för olika behov: den bästa möjliga 4K uppspelning inklusive stöd för ett brett utbud av avancerade video och ljud inställningar, bästa budget-modell för dem som söker bara för Blu-ray disc-funktioner, den bästa budgeten steg upp för en billig 4K-TV, och det bästa alternativet för användare som vill kombinera Blu-ray tittande med lite casual gaming. Kolla in dem nedan.

Bästa High-End 4K Blu-Ray-Spelare: Sony UBP-X800 ($228)

Om dina specifika behov har 4K, 3D, och HDR-uppspelning på den senaste och bästa TV-apparater, samt kompatibilitet med ditt surround-högtalarsystem och vad ljud standard det händer att använda detta Sony Blu-ray-spelare är precis vad du vill. Den kan hantera de senaste 4K och HDR-skivor med de mest häpnadsväckande bildkvalitet och ljud hackar har stöd för Dolby Atmos och DTS-X via HDMI-ARC eller koaxial audio-kablar, med Bluetooth strös på.

Spelaren finns tillgång till Internet via Ethernet och Wi-Fi för att få tillgång till webbinnehåll på din Blu-ray-skivor och systemuppdateringarna, liksom grundläggande stöd för inbyggda appar från tjänster som Netflix och Hulu (och ja, de kommer att spela upp 4K-om det stöds). Det kan exklusivt innehåll till din 4K-TV enkelt, och om du har bränt din egen video eller audio-filer på Dvd-skivor eller Blu-ray som man kan spela som back. Denna spelare bör kunna hantera bara om allt du kan kasta på det i termer av nuvarande AV teknik—och detta är fallet, det är en ganska bra affär på under $250.

Köp på Amazon

Bästa Billiga Blu-Ray-Spelare: Samsung BD-J5100 ($60)

På den motsatta änden av spektrumet ligger detta Samsung modell. Utan 4K-stöd och ingen Wi-Fi, spela upp vanliga Blu-ray-skivor är ganska mycket allt det som är bra för. (Tekniskt BD-J5100 kan göra streaming-appar, men det behöver en Ethernet-kabel.) Men den gör sitt jobb väl, uppskalning av Dvd: er och annat videoinnehåll till 1080p, och det ser förvånansvärt bra för en budget modell.

På bara $60 detta är ungefär lika låga som du kan få för en spelare från ett etablerat varumärke, men om du vill gå ännu billigare, renoverade enheter är så lite som $35 från stora återförsäljare. De som vill spara pengar men ändå vill ha Wi-Fi ingår streaming program bör välja för BD-J5700, också är ganska överkomligt för $80.

Köp på Amazon

Bästa Budget 4K Blu-Ray-Spelare: Samsung BD-J6300 ($110)

Det finns en hel del billiga 4K-Tv som kommer ut på marknaden, och om du precis har köpt en, oddsen är goda att du vill ha en billig 4K-kompatibel Blu-ray-spelare att gå med den. Samsungs uppgraderade BD-J6300 modell kommer att utföra denna roll på ett beundransvärt sätt, glidande i en drygt $100 mark. Det finns en 4K-kompatibel HDMI-kabel 2.0, förresten—en viktig bit att notera, eftersom billigare kablar kanske inte kan hantera full upplösning.

Dessutom har denna modell har inbyggt stöd för grundläggande surround-ljud och Wi-Fi ingår för streaming-appar. Det är en solid uppgradera billigare konstruktioner, och det är så billigt som du kan få medan du fortfarande stöd för den super-duper-högupplösta Blu-ray-4K.

Köp på Amazon

Bästa Blu-ray-Spelare Med Spel: Xbox One S ($250, med Minecraft)

Eftersom PlayStation-varumärket har varit intimt förknippade med Blu-ray eftersom PS3, det är konstigt att Sony inte väljer att ta med Blu-ray-4K-stöd på någon av de nya PlayStation 4 varianter. Mellan detta och det faktum att Xbox One S är $50 billigare än de på samma sätt-som ligger PS4 Smal, vi ska ge det en nod för konsumenter som vill spela upp en Blu-ray-skivor och göra lite ljus spel på samma maskin. Inte bara Xbox S stöd för 4K-Blu-ray-uppspelning, dess omfattande svit av streaming-appar innebär att du kommer att kunna spela upp innehåll från nästan alla webb-butik (med undantag av Apple iTunes). Och tack vare en något standardiserad programvara system med täta uppdateringar, kan du vara säker på att Xbox-appar kommer att förbli uppdateras och underhållas väl.

Just nu är Microsoft som säljer Xbox One S med en gratis kopia av Minecraft för $250 pris. Det är ett utmärkt värde, särskilt eftersom de flesta spelare är ganska sannolikt att vilja ha den populära bygga spelet ändå. Och om du vill ha tillgång till den överlägsna urval av exklusiva console-spel på PS4… ja, oddsen är ganska goda att du har en redan, och det fortfarande inte kan spela upp Blu-ray-skivor i 4K. Bred värde klokt, Xbox One S är ett perfekt val för alla som vill ha en Blu-ray-uppspelning och är även nonchalant intresserad av konsol spel.

Köp Nu