De Beste Blu-Ray Spelers Voor Elk Budget

0
96

Als het stof is neergedaald op Apple gisteren geval is, is het tijd om een kijkje te nemen op de nieuwe iPhones. Dit is de meest drastische verandering die we hebben gezien van Apple in jaren, dus er is een hoop om over te praten.

De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Baarden zijn geweldig. Ze kan weer een baby gezicht in een man gezicht, voeg wat gruffness naar je kijken, en het zijn slechts algemene badass—zolang ze goed verzorgd. Houden hem scherp, je gaat naar een goede baardtrimmer.

De Beste Blu-Ray Spelers Voor Elk Budget
door Michael Crider op September 13, 2018

Fysieke media is niet helemaal dood—degenen die willen de best mogelijke hi-fi afspelen, of die niet beschikken over een internet-verbinding die kan werken met HD-video-betrouwbaar, nog steeds gebruik maken van Blu-Ray spelers. Hier zijn de beste picks.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Blu-Ray Spelers Voor Elk Budget

Michael Crider | @MichaelCrider | September 13, 2018September 13, 2018

Fysieke media is niet helemaal dood—degenen die willen de best mogelijke hi-fi afspelen, of die niet beschikken over een internet-verbinding die kan werken met HD-video-betrouwbaar, nog steeds gebruik maken van Blu-Ray spelers. Hier zijn de beste picks.

De looptijd en de alomtegenwoordigheid van het Blu-Ray formaat betekent dat er een enorme selectie van spelers die beschikbaar zijn bij de prijs alle punten. We hebben gekozen voor vier van de beste spelers voor verschillende behoeften: de best mogelijke 4K afspelen, inclusief ondersteuning voor een breed scala van high-end video-en audio-instellingen, de beste budget-model voor degenen die gewoon op zoek voor Blu-ray disc functionaliteit, de beste budget stap voor een goedkope 4K-TV, en de beste optie voor gebruikers die willen combineren Blu-ray bekijken met een beetje casual gaming. Bekijk ze hieronder.

De beste High-End 4K Blu-Ray Speler: Sony UBP-X800 ($228)

Als uw specifieke behoeften zijn 4K, 3D-en HDR-weergave op de nieuwste en grootste TV-sets, plus de compatibiliteit met uw surround sound speaker system en welke audio-standaard het gebruik van deze Sony Blu-ray speler is net wat je wilt. Het kan voor de nieuwste 4K-en HDR-schijven met de meest in het oog springende video kwaliteit, en de audio-karbonades zijn ondersteuning voor Dolby Atmos-en DTS-X via HDMI-ARC of coaxiale audio-kabels, met Bluetooth bestrooid op.

De speler heeft toegang tot Internet via Ethernet en Wi-Fi voor toegang tot web content op uw Blu-ray discs en updates van het systeem, evenals een basic support aan boord apps van diensten zoals Netflix en Hulu (en ja, ze zullen spelen terug in de 4K-als het ondersteund wordt). Het kan upscale inhoud van uw 4K TV gemakkelijk, en als je hebt verbrand je eigen video of audio-bestanden op Dvd ‘ s of Blu-rays kan spelen dat terug. Deze speler moet kunnen omgaan met zowat alles wat je kan verwachten in termen van de huidige AV-technologie—en dat is het geval, het is een vrij grote deal op grond van $250.

Kopen op Amazon

Beste Goedkope Blu-Ray Speler: Samsung BD-J5100 ($60)

Aan de andere kant van het spectrum zit dit Samsung model. Met geen 4K ondersteuning en geen Wi-Fi, het afspelen van standaard Blu-ray discs is veel van het goede. (Technisch gezien is de BD-J5100 kan doen streaming apps, maar het moet een bedrade Ethernet-kabel.) Maar het zijn werk goed doet, upscaling van Dvd ‘ s en andere video-content te 1080p, en het ziet er verrassend goed voor een budget-model.

Bij slechts $60 dit is ongeveer net zo goedkoop als je kunt krijgen voor een speler van een gevestigd merk, maar wil je nog goedkoper, gereviseerde apparaten zijn zo weinig als $35 van de grote retailers. Degenen die willen om geld te besparen, maar toch willen Wi-Fi voor de opgenomen streaming apps moeten kiezen voor de BD-J5700, ook heel betaalbaar $80.

Kopen op Amazon

Beste Budget 4K Blu-Ray Speler: Samsung BD-J6300 ($110)

Er zijn een heleboel van goedkope 4K-Televisies op de markt komen, en als je net hebt gekocht, is de kans groot goed wil je een goedkoop 4K-compatibele Blu-ray-speler om te gaan met het. Samsung upgrade BD-J6300 model zal het uitvoeren van deze rol voortreffelijk, glijden in een net van meer dan $100 mark. Met een 4K-compatibele HDMI-2.0-kabel, door de manier waarop—een belangrijk iets op te merken, omdat goedkopere kabels niet kunnen omgaan met de volledige resolutie.

Daarnaast heeft dit model een ingebouwde ondersteuning voor standaard-surround-geluid en Wi-Fi inbegrepen voor streaming apps. Het is een stevige upgrade goedkoper ontwerpen, en het is net zo goedkoop als je kunt krijgen, terwijl nog steeds het ondersteunen van de super-duper-hoge-resolutie van Blu-ray 4K.

Kopen op Amazon

Beste Blu-ray Speler Met Gaming: Xbox One S ($250, met Minecraft)

Sinds de PlayStation-merk is nauw verbonden met Blu-ray sinds de PS3, het is vreemd dat Sony niet kiezen voor Blu-ray 4K ondersteuning op een van de nieuwe PlayStation 4 variaties. Tussen dat, en het feit dat de Xbox Een S is $50, – goedkoper dan de vergelijkbare gelegen PS4 Slim, we geven het een knipoog voor de consument die voor het afspelen van Blu-ray discs en doen wat licht gaming op dezelfde machine. Niet alleen de Xbox One S ondersteuning 4K Blu-ray afspelen, zijn enorme suite van streaming apps betekent dat je in staat zijn om inhoud af te spelen vanaf bijna elke web store (met uitzondering van Apple iTunes). En dankzij een enigszins gestandaardiseerde software-systeem met regelmatige updates, kunt u er zeker van dat de Xbox-apps blijft bijgewerkt en onderhouden.

Op het moment dat Microsoft de verkoop van de Xbox One S met een gratis exemplaar van Minecraft voor de $250 prijs in de detailhandel. Dat is een uitstekende waarde, vooral omdat de meeste gamers zijn vrij waarschijnlijk wilt de populaire bouwspel toch. En als je toegang wilt tot het superieure selectie van exclusieve console games op de PS4… nou ja, de kans is groot dat u er een hebt, en het dan nog steeds niet kunt afspelen Blu-ray discs in 4K. Brede waarde verstandig, de Xbox One S is een perfecte keuze voor iedereen die wil Blu-ray afspelen en is zelfs terloops geïnteresseerd in de console gaming.

Nu Kopen