De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man

0
87

Naast de nieuwe iPhone X-serie, kondigde Apple de nieuwe Horloge Serie 4 van gisteren. Dit is de eerste grote upgrade van het Horloge lijn sinds de introductie, met een hoop leuke nieuwe features aan boord.

Moet Je Kopen of een Upgrade naar Een van de Nieuwe X-Serie iPhones?
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Als het stof is neergedaald op Apple gisteren geval is, is het tijd om een kijkje te nemen op de nieuwe iPhones. Dit is de meest drastische verandering die we hebben gezien van Apple in jaren, dus er is een hoop om over te praten.

De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Baarden zijn geweldig. Ze kan weer een baby gezicht in een man gezicht, voeg wat gruffness naar je kijken, en het zijn slechts algemene badass—zolang ze goed verzorgd. Houden hem scherp, je gaat naar een goede baardtrimmer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Baard Trimmer Voor Uw Gezicht Man

Cameron Summerson | @summerson | September 13, 2018September 12, 2018

Baarden zijn geweldig. Ze kan weer een baby gezicht in een man gezicht, voeg wat gruffness naar je kijken, en het zijn slechts algemene badass—zolang ze goed verzorgd. Houden hem scherp, je gaat naar een goede baardtrimmer.

Het ding is, dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Hoewel het verleidelijk is om te lopen in de grote doos op te slaan die u verkiest en pick-up een set die een goed uitziende man met een strakke baard, op de doos, het is een beetje ingewikkelder dan dat. Je hebt om na te denken over je baard en je “baard doelen” bij het oppakken van een trimmer.

Bijvoorbeeld, als je van een strak, kort gewas, dan de meeste baardtrimmers zijn vrij goed. Maar als je rock een dikke of lange (of beide!) baard, kleine batterij-aangedreven trimmer waarschijnlijk niet knippen (ha!). Voor dat, moet u om te gaan met iets meer robuust als een set van tondeuses. Deze zijn over het algemeen meer robuust en krachtig, waardoor ze de rand die u nodig hebt om te houden van eenvoudig van stroom door de dikste van baarden.

Ongeacht of u nu een close-trim of een verzorgde baard met een bepaalde lengte, we hebben u gedekt. Hier zijn de beste baardtrimmers die je kunt kopen.

De Beste Keuze voor Korte Baarden: Wahl Lithium Ion+ Trimmer ($60)

Voor degenen die graag naar rock een dicht gewas, de Wahl Lithium Ion+ is de weg te gaan. Op $60, dit is niet de goedkoopste optie op de lijst, maar het is een set die alles zal doen dat u nodig hebt, en doe het goed.

Het beschikt over een oplaadbare batterij met vier uur runtime, evenals vier verschillende trimmer heads—gedetailleerde scheerapparaat gehoord, t-blade, roterende hoofd, en een precisie detailer—waardoor dit een uitstekende keus voor meer dan alleen je baard. Het wordt ook geleverd met 12 verschillende bewakers, variërend van 1/16 van een centimeter tot een centimeter, dus het heeft betrekking op een breed scala van lengtes.

De Lithium-Ion+ wordt compleet geleverd met een draagtas, evenals een reinigingsborstel en olie. Het is alles wat je nodig hebt in een nette, betrouwbare pakket.

Kopen op Amazon

De Beste Budget Keuze voor Korte Baarden: Philips Norelco Multi Trimster ($20)

Als u wilt een strakke trim op een klein budget, de Philips Norelco Multi Trimster is waar het bij. Deze $20 baard trimmer heeft een veel bang voor je buck.

De batterij van deze trimmer krijgt u ongeveer een uur van het gebruik, dat is meer dan genoeg voor een paar bekleding voor de meeste mensen. Het wordt geleverd met zeven verschillende bewakers—variërend van 1 mm tot 16mm—evenals roterende trimmer hoofd en precisie hoofd. De hoofden zijn ook waterdicht (terwijl dat niet aan de trimmer) voor gemakkelijk reinigen in de gootsteen.

Philips claimt ook dat de Multi Trimster heeft wat zij noemt “DualCut” technologie voor zelfslijpende dat zal scherp blijven, zelfs na twee jaar gebruik. Dat is cool, maar de echte waarde is de lage prijs. Houd in gedachten dat het niet komen met een tondeuse olie, dus die zult u moeten houden wat bij de hand om de messen scherp en soepel.

Kopen op Amazon

Beste Alles-in-Één Optie voor de Korte Baarden: Philips Norelco OneBlade ($35)

Als je alles over het leven dat #onerazorlife, de OneBlade is zeker iets wat je moet kijken. Dit is een hybride systeem dat kan werken als een baard trimmer en het gezicht van het scheermes in één strakke kleine pakket. Het is cool, maar houd in gedachten dat het slechts voor de kortst van gewassen—als je de stoppels kijk, deze is voor u, de Heer Miama Vice.

De OneBlade komt met de razor zelf en drie bewakers. Philips roept de bewakers “baard kammen,” dat moet je een idee te geven van de lengte die ze bieden. De trimmer wordt uitgevoerd voor 45 minuten op een enkele lading en is volledig waterdicht voor gemakkelijke reiniging.

Het andere ding om op te merken over de OneBlade is dat het hoofd is vervangbaar, net zoals bij een modern scheermes. Elke kop is aangevraagd voor de duur van vier maanden met regelmatig trimmen om de twee weken. De hoofden lopen ongeveer $25 voor twee, dat is iets om in gedachten te houden als u besluit om deze route te gaan. Maar, gegeven de dual-use aard van de OneBlade, moet geld besparen op hun hoofd voor een “gewone” razor, dus het kan een wasbeurt.

Kopen op Amazon

De Beste Trimmer voor Lange of Dikke Baarden: Wahl Clipper Elite Pro ($45)

Lange en dikke baarden hebben een andere aanpak nodig. Lichtgewicht trimmer die goed werken op kortere baarden zijn over het algemeen niet krachtig genoeg was om door een Grote Ol’ Baard™, dus je hebt een set van hoofd haar trimmers om het werk te doen.

En als het erop aankomt, de Wahl Clipper Elite Pro is waar het bij. Deze set wordt geleverd met alles wat u nodig zou hebben om niet alleen het trimmen van je baard, maar haar ook: acht bewakers van 1,5 mm tot 25 mm, borstel en olie, bewaken van de zak, haircutting cape, een schaar en kam. Veel dingen in dit pakket.

Het is de moeite waard te vermelden dat dit niet een draadloze kit, moet u de stekker in de muur elke keer dat u wilt om het te gebruiken. De toegenomen macht krijg je hier de moeite waard is de afweging al, en je nooit zorgen hoeft te maken over het onthouden van in rekening te brengen.

Kopen op Amazon

Image Credit: fredrisher/shutterstock.com