Cord Cutting Är Förvirrande Eftersom Regionala Nätverk Erbjudanden Är Komplicerat

0
86

Hulu bara klippa på ett kontrakt med CBS, som erbjuder ett nationellt matning på 24 marknader. Dessa flöden kommer att erbjuda CBS’ primetime och dagtid innehåll men inga lokala nyheter eller syndikerade visar.

Här är Lukas Bouma, skriva för Sladd Fräsar Nyheter:

För lite tid nu Hulu har varit i förhandlingar med Sinclair Sändning Grupp för att lägga till deras CBS affiliates. Efter månader för att försöka Hulu denna vecka träffat en överenskommelse med CBS att erbjuda en nationell CBS matning på 24 marknader.

Sinclair äger 24 CBS-stationer, men kommer inte att ge Hulu rättigheter att sända sina signaler. Så Hulu som erbjuder en nationell foder istället. Bouma inlägg går ut på att lista relevanta marknader:

 • Salt Lake City
 • Cincinnati
 • West Palm Beach, Ft. Pierce
 • Austin
 • Grand Rapids-Kalmzoo-B. Crk
 • Harrisburg-Lncstr-Leb-York
 • Albany-Schenectady-Troy
 • Portland-Auburn
 • Harlingen-Wslco-Brnsvl-McA
 • Syrakusa
 • Cedar Rapids-Wtrlo-IWC&Dub
 • El Paso (Las Cruces)
 • South Bend-Elkhart
 • Boise
 • Yakima-Pasco-Rchlnd-Knnwck
 • Eugene
 • Bakersfield
 • Columbia-Jefferson City
 • Medford-Klamath Falls
 • Beaumont Port Arthur
 • Sioux City
 • Gainesville
 • Quincy-Hannibal-Keokuk
 • Ottumwa-Kirksville

Skillnaden mellan “nationella” och “lokala” innehåll och något antenn användare och kabel-tv kunder aldrig behöver tänka på, men sladden fräsar oundvikligen måste. Att inte få lokala nyheter är konstigt nog, men syndikerade visar är också ett problem. Beroende på var du bor du kanske tror Fara är en ABC, NBC, eller CBS visa. Det är inget av dessa saker: Fara är syndikerade, vilket innebär att lokala kanaler köpa rättigheterna. Om din lokala CBS affiliate har rätt till Fara, och du bor i ett av de ovan nämnda marknader, kan du inte titta Fara med Hulu.

RELATERAT: Hur att Få HD-TV-Kanaler Gratis (Utan att Betala för Kabel -)

Hulu: s marknadsföring kommer aldrig berätta detta, naturligtvis, vilket innebär att du måste räkna ut det på egen hand. Saker som detta lägga upp, och är en del av anledningen till att klippa sladden är svårt att rekommendera till alla.

Och det finns inga tekniska skäl för något av detta: problemet är att företagens förhandling. Det är sant som de flesta saker som gör att klippa sladden komplicerat, för att vara ärlig: tech är ganska rakt framåt. Mitt råd: använd en antenn för att titta på lokala stationer, och för att undvika skit som detta helt och hållet.

Image Credit: madeaw_ec/Shutterstock.kom