Apple is Nu de Verkoop van een Exclusieve Belkin Lader. Is AirPower Dood?

0
70

Apple zal niet praten over AirPower, hun revolutionaire, meerdere apparaten draadloos opladen pad die het gemist het schip termijn—maar nu zijn ze de verkoop van een nieuwe Belkin wireless charging pad dat zowel ziet er echt leuk en is exclusief voor Apple. Is verondersteld dat dit een vervanging voor AirPower?

AirPower Wat?

Voor de niet-ingewijden, we zijn heel enthousiast over AirPower sinds het voor het eerst werd aangekondigd, omdat het was de bedoeling om het oplossen van het grootste probleem met draadloos opladen: ondersteuning voor meerdere apparaten. Als je geïnvesteerd in het Apple ecosysteem, waarschijnlijk heb je minstens een iPhone en een Apple Horloge, en als je echt liefde magische producten, u bent overgestapt op het gebruik van Airpods (serieus, ze zijn geweldig). Maar de stekker in 3 afzonderlijke apparaten is een pijn, en dat hoeft ook niet rekenen op je laptop, tablets en andere spullen.

AirPower is een nieuwe revolutionaire meerdere apparaten opladen pad dat zal waarschijnlijk nooit schip

Airpower verondersteld werd dat probleem op te lossen. Maar het miste de lente termijn. En dan missen de val iPhone event. En nu kun je nauwelijks vinden het genoemde overal. Er zijn tal van geruchten op de twitters dat de tech van het bedrijf kochten ze gewoon niet werken. Alle indicaties wijzen op één ding: dat AirPower is waarschijnlijk dood, of op zijn minst vertraagd als Duke Nukem, Forever.

GERELATEERD: Apple zal niet Praten Over AirPower Meer

Nu Apple is het Aanbevelen van Dit Exclusieve Belkin Wireless Charging Pad

Deze Belkin draadloze lader ziet er “Apple-y”

Zoals elke goede Apple zeloot, ik zet een wekker op mijn Apple Horloge voor 3:01 AM EST, zodat ik kan ontwaken en het einde van mijn pre-order. Tijdens het checkout-proces, Apple onmiddellijk aanbevolen die ik koop deze exclusieve Belkin draadloze lader—die ziet er erg “Apple-y”. Het komt in zowel wit en zwart, heeft chrome metalen aan de zijkanten, en het ziet eruit als een veel duurdere product dan de gemiddelde goedkope draadloze oplader die komt onvermijdelijk in alleen zwart. De randen hebben zelfs een soortgelijke bezel style.

Dus Apple samen met de Belkin, een leider in accessoires, een product te maken dat veel lijkt op iets van Apple zelf zouden maken. Het ondersteunt snelle 7,5 W draadloos opladen. En het is uitsluitend verkocht op de website van Apple en aanbevolen wanneer je het kopen van een nieuwe iPhone. Het is niet meerdere apparaten, maar het ziet eruit als iets dat past bij je andere Apple-producten.

Ja, dit is waarschijnlijk zo dicht als we gaan naar de AirPower we waren beloofd. Dus deden hun aanbeveling werken?