Apple är Nu att Sälja en Exklusiv Belkin Laddare. Är AirPower Död?

0
71

Apple kommer inte att prata om AirPower, deras revolutionära, flera-enhet för trådlös laddning pad som missade fartyget deadline—men nu är de sälja en ny Belkin wireless charging pad som båda ser riktigt nice och är exklusivt för Apple. Är detta tänkt att vara en ersättning för AirPower?

AirPower Vad?

För den oinvigde, vi har varit väldigt spännande om AirPower eftersom det var första gången eftersom det var tänkt att lösa det största problemet med trådlös laddning: stöd för flera enheter. Om du investerat i Apples ekosystem, du förmodligen har minst en iPhone och en Apple-Klocka, och om du verkligen älskar och magiska produkter, du har gått över till att använda Airpods (på allvar, de är fantastiska). Men att plugga i 3 separata enheter är en smärta, och som inte ens räknas din bärbara dator, surfplattor och andra redskap.

AirPower var en revolutionerande ny flera-enhet charging pad som kommer förmodligen aldrig att fartyget

Airpower var tänkt att lösa det problemet. Men det missade vår deadline. Och då är det missade hösten iPhone-event. Och nu kan man knappt hitta det nämns någonstans. Det finns massor av rykten på twitters att tech från företaget köpte de bara inte fungerar. Alla indikationer pekar på en sak: att AirPower förmodligen är död, eller åtminstone försenat som Duke Nukem Forever.

RELATERAT: Apple inte Tala Om AirPower Längre

Nu Apple Rekommenderar Denna Exklusiva Belkin Wireless Charging Pad

Denna Belkin trådlös laddare som ser ut som en Apple-y”

Som varje god Apple-fanatiker, jag ställa in ett alarm på min Apple-Klocka för 3:01PÅ EST så att jag kunde vakna upp och avsluta min pre-order. Vid kassan, Apple omedelbart rekommenderas att jag köper denna exklusiva Belkin trådlös laddare—som ser väldigt “Apple-y”. Den kommer i både vit och svart, har kromad metall på sidorna, och det ser ut som en mycket högre slutet produkt än den genomsnittliga billiga trådlös laddare som oundvikligen kommer endast i svart. Kanterna har även en liknande ram stil.

Så Apple samarbetar med Belkin, en ledande tillverkare av tillbehör, för att göra en produkt som ser mycket ut som något Apple skulle göra det själva. Den stöder snabb 7,5 W trådlös laddning. Och det är uteslutande säljs på Apple ‘ s hemsida och rekommenderas när du ska köpa en ny iPhone. Det är inte flera-enheten, men det ser ut som något som passar med dina andra Apple-produkter.

Ja, det här är nog så nära som vi kommer att få till AirPower vi blivit lovade. Så gjorde deras rekommendation arbete?